>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wszystko czego potrzebujesz, masz już w sobie

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Pora na statystyki po 12 dniach obstawiania:

Typy: 26
Wygrane: 8
Przegrane: 16
Zwrot: 2
Stawki: 2 477 zł
Wygrane: 2 833,6 zł
Plus: 356,6 zł ✅
Yield: 14,4% ✅

Jest dobrze, ale będzie lepiej... :cool: Wiem co już zmienić, co poprawić, co udoskonalić, aby zyski były jeszcze większe.
Pozdrawiam odwiedzających

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 28. Anzhi Machaczkała - Spartak Moskwa, over 2 @ 1,649
250zł⛔

Pinnacle

Jeszcze raz na mecz Ruskich. Siła ofensywna obu drużyn mnie do tego przekonuje.

E: 5 setek w 2. połowie w tym jeden niecelny strzał na pustą bramkę z metra. Ruskich już za takie kwoty grać nie będę

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 31. Inter Mediolan AWANS @ 2,78
200 zł
⛔
Kurs kosmiczny. No niby minus, bo na wyjeździe nie strzelili bramki, no ale bez przesady. Było tylko 1:0. Kadrowo lepiej, dużo lepiej Inter. Formą oba kluby nie zachwycają. Dzisiaj najbardziej prestiżowe rozgrywki świata więc trzeba się sprężyć. Wierzę we Włochów. Forza Inter ????
Srinter. Maciek z Klanu roz**bałby laptopa gdyby to obstawiał

# 32. Reading @ 1,917
70zl
⛔
Delikatnie bo już za duża ta seria zwycięstw. Kursy na under 2,5 też bardzo ładne, ale dzisiaj skupię się znowu na ich wygranej.

Pinnacle

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 35. Internacional - The Strongest (+2), 2 @ 2,025
70 zł
⛔ 5:0, ładnie zagrali trzeba przyznać
bet365

Kursy mi nie pasują. Internacional to lepszy zespół, ale piłkarze z Boliwii narazie w Copa Libertadores radzą sobie bardzo dobrze.
Rozgrywki bardzo ciekawe. Piłkarze potrafią zaczarować techniką i niezłym zagraniem. Niezła odskocznia od europejskiego futbolu.
Co do meczu to Brazolom ciężko będzie wygrać, a co dopiero różnicą 3 goli. Nieeee

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Słabo to ostatnio idzie... Wieczór z LE powinien przynieść zyski.

# 37. Bilbao - United, 2 @ 2,58
120zł⛔

# 38. United awans @ 3,93
30 zł⛔

# 39. Bilbao - United over 3, Udinese - Alkmar over 2/2,5
70 zł
✅58,82

Pinnacle

Diabły bardzo ofensywnie ustawione. Skład mi się podoba, szczególnie to, że gra Cleverley. Powinien wnieść sporo do gry. Podania ma trudne do odczytania dla przeciwników, co jest bardzo dużym plusem. Oby dał radę presji. Na ławce Wellbeck i Hernandez więc jakby nie szło w 1 poł. zmiennicy będą gotowi.
Może i nie jest to obiektywna ocena, bo jestem fanem Manchesteru i nie skupiam się na Bilbao, ale wierzę w ekipę Fergusona.
Nie takie mecze się wygrywało ????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 40. Juan Aurich - Santos (-1), 2 @ 2,61
150 zł
✅ 241,5

Nadeszła passa porażek, ale taka jest bukmacherka nie ma się co załamywać. Jedziemy dalej.
Dzisiaj ciekawe spotkanie między peruwiańskim, a brazylijskim zespołem. Peruwiańczykom nie idzie najlepiej (ocena z czystych statystyk), a brazilijczycy radzą bardzo dobrze, mimo przegranej w ostatniej kolejce (tą ligę akurat śledzę). Neymar potrafi rozegrać świetne spotkanie, ale kolejne już zawala na całej linii. Jest młody więc tu działają hormony i dużą rolę odgrywa psychika, ale poradzi sobie z tym z czasem. Wtedy dopiero powinien przejść do Europy.
Do rzeczy. Dzisiaj liczę na dobry występ Ganso. Lider zespołu, bierze na siebie ciężar gry w odpowiednim momencie, a wiadomo jakie to ważne. Wydaje się, ze kwestią czasu jest, aby Ganso został również liderem reprezantacji Brazylii. Coraz częściej występuje w kadrze i prowadzi bloki ofensywne w dobrym kierunku.
Sytuacja grupowa gospodarzy jest zła.... 0 pkt. Santos ma ich 3, ale przez porażkę na wyjeździe z The Strongest, którzy w Boliwii na ciężkich terenach wygrywają z przyjezdnymi (chodzi mi o obce kraje) niemal wszystko poprzez warunki ciśnieniowe. Nawet Argentyna bodajże rok temu uległa Boliwii w wyjazdowym meczu.
Podsumowując: Gospodarze to słaba drużyna, bez formy. Goście - finalista KMŚ, obecnie w formie.
Miłego oglądania, dobranoc

Pinnacle

E: Ganso nie zawiódł - piękna bramka z wolnego

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 41. Levante - Villareal, Levante 0/-0,5 + Aue - St. Pauli, St. Pauli + Lok. Moskwa - Anzhi, Anzhi 0/+0,5 @ 7,656
60zł⛔

Pinnacle

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 44. Boluspor - Besiktas, Besiktas (-1) @ 2,07
150 zł⛔

Gospodarze niech myślą o lidze (2. turecka) jeśli chcą awansować do pierwszej. Besiktas odpuścił LE, w top 4 w lidze będą spokojnie, więc na to spotkanie wyjdą w bojowym nastawieniu.

To w końcu mecz o Puchar Kebaba

Pinnacle

????Znowu przegrane pieniądze na Besiktasie. Drużyna zagadka. Oglądałem drugą połowę, gospodarze nastawieni na kontry, jedna skutecznie wyprowadzona i trzeba przyznać piękna bramka. Później solidnie w obronie i zwycięstwo z faworytem, no ale za to kochamy futbol ;)

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 45. Espanyol - Malaga, over 2,5 azjan @ 1,85
120 zł
✅102

Bardzo overowe drużyny ostatnimi czasami. Do tego walka o europejskie puchary. Powinno być emocjonująco z dużą ilością bramek.

Bet365

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Korona Kielce - Polonia Warszawa

# 48. over 0,5 i 1 w pierwszej połowie @ 1,943 70zł⛔
# 49. over 2 w meczu @ 2,09 70zł ✅76,3

Pinnacle

W tym spotkaniu będę kibicował obu drużynom ????

Do góry Bottom