Nie wiem czy to przejdzie. Ja zamazałem zdjęcie z dowodu swoje i kazali wysłać nie zamazane. Dziś zwryfikowałem konto, ale chyba najbardziej skomplikowana weryfikacja z jaką miałem doczynienia.Tylko jak bedziesz im wysyłał, zakryj zbędne dane.
Faktura od operatora komórkowego w zupełności wystarczy. Pamiętaj tylko, aby nie zamazywać swoich danych osobowych, bo nie zostanie zaakceptowane twoje zgłoszenie.Mam pytanie nie mam żadnych rachunków na siebie do potwierdzenia weryfikacji adresu. Może być ewentualnie faktura od operatora komórkowego albo pismo np. ze straży miejskiej .
Przy każdym odrzuceniu piszą maila... a już na pewno napisali przy pierwszym.Witam mam pewien problem gdyz od 3 miesiecy na tobecie mam wyplate w trakcie.. caly czas wysylam im dowody platnosci i odrzucja co mam zrobic?? dzieki za info..
A po prostu nie możesz się zalogować na swoje konto iPKO, wpisać numer na jaki ma pójść dana kwota, nazwę odbiorcy i swój numer ID, po czym wprowadzić ile pieniędzy chcesz wpłacić, zdrapać jeden kod, wpisać go i na następny dzień masz pieniądze na koncie? Ja tak robię i bez problemowo :grin:
Prawo mają do wszystkiego. Kilka osób w temacie pisało już, że przechodzili weryfikacje, więcej jak jeden raz.Czy w przypadku gdy w tobet status konta jest zweryfikowany mogą znowu prosić mnie o jakieś dokumenty przy wypłacie na moneybookers? Moje konto przeszło weryfikacje jakiś rok temu ale jeszcze nigdy nie robiłem tam wypłat ponieważ tam nie grałem... Mogą robić jakieś problemy z wypłatą skoro konto jest zweryfikowane ale jest to pierwsza wypłata?
Powinni bez problemu wyrobić się. Ja wczoraj przed południem zgłosiłem wypłatę, a dzisiaj już mam kasę. Wszystko zależy od tego, kiedy zlecisz wypłatę.Ile się teraz czeka na wypłatę na moneybookers?
Wyrabiają się przez 24 godziny?