5.000 bez problemu. Jeśli mnie pamięć nie myli, bank zgłasza jednorazowe wpłaty na kwotę większą niż 10.000 złotych.Witam,
Mam pytanie odnosnie wyplacania pieniedzy od buka, chodzi o sume wyplacana sume aby bank sie nei przyczepil do przelewu. Kolega powiedzial mi aby byla to kwota do 1000. Czy mozna wyplacic wiecej powiedzmy 5000 bez problemow?
Pozdrawiam,
Padało już takie pytanie na forum. Na pewno Centrebet. Przed chwilą sprawdziłem. Można dowolną kwotę wpłacić.A jest jakiś buk w którym można robić wpłaty poniżej 10zł przez Moneybrookers?
A jakiś bardziej zaufany?:grin:Padało już takie pytanie na forum. Na pewno Centrebet. Przed chwilą sprawdziłem. Można dowolną kwotę wpłacić.
Dość względne pojęcie.A jakiś bardziej zaufany?:grin:
W bet365 wypłata możliwa tylko tą samą drogą co wpłata. Jeśli wpłaciłeś ze swojego konta bankowego to nie wypłacisz na inne. Jeśli wpłaciłeś sposobem "bank X by moneybookers" to traktowane jest to jako wpłata przez moneybookers i wypłata możliwa tylko na konto MB przez, które przeszły pieniądze. Bet365 jest skrupulatne w tej sprawie.wypłata z B365 na konto: muszą zgadzać się dane na becie i na koncie bankowym? czy można na czyjeś konto? :razz:
ja wysyłałem z MB złotówkami i oni mi przeliczyliWitam. Widze ze na betfair gra sie waluta euro. Wiec aby wplacic kase musze zamienic zlotowki na euraki i dopiero moge wyslac bankiem? Czy mozna zlotowkami i oni to jakos przelicza?