Na koncie bankowym czy MB?Najszybszy jest Doxxbet - kasa na koncie tego samego dnia.
Inni bukmacherzy raczej 2-3 robocze, choć zdarzają się szybsze przelewy
Mi z TitanBet przelali w niecałe 12h na MB a z MB na bank to już jasne.
Na koncie bankowym czy MB?Najszybszy jest Doxxbet - kasa na koncie tego samego dnia.
Inni bukmacherzy raczej 2-3 robocze, choć zdarzają się szybsze przelewy
Na koncie bankowym czy MB?
Mi z TitanBet przelali w niecałe 12h na MB a z MB na bank to już jasne.
Tak jak pisze Kasztaneiro - chodziło mi o konto bankowe.Kukle na pewno chodziło o bankowe, bo Pinnacle i Doxxbet na MB w kilkanaście minut wypłacają.
Takie coś fizycznie byłoby niemożliweCzy jest jakiś bukmacher bez stawki minimalnej?
Szybki przelew bankowy ktory ma trwac do 3 dni potwierdzenie juz nawet im wyslalem bo chcieli i ciagle mam cierpliwie czekac????Jaką metodą dokonałeś wpłaty ?
Kolejna sprawa to oni nie mogą Cię zbywać bo to nie od nich zależy szybkość przelewu, a raczej od banku czy innych podmiotów zajmujących się przesyłem gotówki.
Na dobrą sprawę to pieniądze powinny być dawno [ zakładam, że przelewem robiłeś ] także przejrzyj jeszcze raz transakcję czy aby na pewno wszystko poprawnie uzupełniłeś.
Polecam przeczytać to:Witam.
Mam problem z bwin. Wykonałem procedurę wypłaty środków 150zł, przy czym pojawił się błąd techniczny. Na bwin-ie zniknęły pieniądze, a na konto osobiste nie dotarły (minęło już 13 dni). Wysyłałem ok 10 maili, skan dowodu (co prawda po ok tygodniu) i nic, żadnej odpowiedzi, kompletnie nic. Macie koledzy jakieś propozycje co można z tym wskurać?
Nie jest to majątek ale brak reakcji na moje maile to jest zlewanie klienta.
Dodam, iż obróciłem wpłaconą kwotą na tyle dużo że nie powinno być problemów z wypłatą (wpłacałem 50zł - jakieś pół roku temu).
POMOCY!!!
Skoro odpisują i proszą o cierpliwość to jeszcze nie jest tragicznie.Szybki przelew bankowy ktory ma trwac do 3 dni potwierdzenie juz nawet im wyslalem bo chcieli i ciagle mam cierpliwie czekac????