tommy83
Użytkownik
pojawila sie kasa na unibecie po jakiejs 1.5h czekania.
pojawila sie kasa na unibecie po jakiejs 1.5h czekania.
Podobnie,wczoraj nie miałem srodkow,mimo,ze sie zawsze uwijali.Szybkie pytanie wczoraj wieczorem wyplacilem hajs na bank (mbank) zawsze przychodzilo ostatnia sesja czyli kolo 18.30 byl hajs na koncie, tak bylo 10tki razy. Dzisiaj brak pieniedzy (z unibetu wyszlo -byl email). Ktoś ten sam problem? Wczoraj wyplacil - dzisiaj brak mimo z epowinno byc?
Przelew jest przez pośrednika i nigdzie nie pada nazwa bukmachera.Witam mam pytanie czy unibet robi anonimowy przelew tzn nie ma w nazwie nic co moglo by przykuć uwagę banku i zgłosić to? I do jakiej kwoty można na luzaku wypłacać na konto bankowe. Mowie o Alior banku
powinny byc jutro na koncie niezaleznie od tego czy przelew zlecasz w swieta..taki przelew trafia do kolejki do realizacjiWitam , chciałbym zlecić dziś wypłatę środków z konta unibet i pytanie do osób znających temat , czy uważacie że środki będą jutro u mnie na koncie bankowym ? Nadmienie że miałem swego czasu problem z bet365 gdy zrobiłem wypłatę w święto to środki dotarły dopiero po 6 dniach roboczych , a dzień po tym święcie jak zrobiłem następną wypłatę to kase miałem dzień po zleceniu wypłaty , więc zastanawiam siè jak to jest w unibet