Tak i pewnie jutro będziesz już miał kasę na koncie bo wypłaty od Unibet po przetworzeniu, pojawiają się najczęściej następnego dnia na koncie.To znaczy, że nie muszę już nic weryfikować, tylko wypłata przyjdzie na konto, tak?
Przypadek.Depozytu dokonałem paysafecard i dlatego musiałem wypłacać na konto :/
Na razie wypłaciłem tylko część i jak bym zrobił coś takiego. To co mi przeleją na konto, wpłacałam na MB, potem Depozyt do Unibet'u, a potem bez żadnego obrotu mógłbym od razu wypłacić na MB?
Kasa 24h po zatwierdzeniu wypłaty. Jedna rzecz mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła ????
Półgodziny temu napisałem do supportu czy te 3-10 to jest na zawietrdzenie wypłaty czy na długość trwania transakcji. Pan Piotr powiedział mi, że wypłata na konto trwa do 5 dni roboczych, nie wiem czy to przypadek czy nie, ale zaraz po tej rozmowie kasa pojawiła się na moim koncie![]()
Polecam ci wpłacać kuponami paysafcard albo ukash które można w różnych sklepach kupować w całej Polsce. Przy takiej wpłacie nie trzeba żadnych druczków wypełniać a kasę masz natychmiast w unibet.Można w Unibecie przesyłać pieniądze za pomocą przekazu pocztowego? (Mam na myśli sytuację,kiedy idziemy na pocztę,prosimy o odpowiedni druczek i podajemy pieniądze miłej pani zza okienka)
Czy poprzez paysafecard mogę wpłacić tylko 20 zł i bez problemu zacząć grać ?Minimalna wpłata: 80zł przelewem. Moneybookers i kartą kredytową 40zł
Tak możesz, tylko na koncie będziesz miał kilkadziesiąt groszy mniej bo za wpłatę PSC Unibet pobiera opłatę.Czy poprzez paysafecard mogę wpłacić tylko 20 zł i bez problemu zacząć grać ?