Niestety to tak kolorowo nie wygląda... Uderzałem na angielski live chat codziennie od 5 ostatnich dni. Wczoraj jakże życzliwa niewiasta poinformowała mnie że przesyła informacje do działu weryfikacji aby potraktowali mój przypadek z priorytetem. Dałem im 24h na ogarnięcie, po czym dzisiaj dalej konto zablokowane. Wchodzę na chat i dowiaduję się że dokumenty których różne formy przesyłałem już 3 razy zostały odrzucone wczoraj o 17.32 z powodu niewystarczającej jakości (foty wyciągu z konta bankowego - widoczne 4 rogi kartki itp.). Wkurr... jak cholera pytam się ile zajęłoby im poinformowanie mnie o tym gdybym sam się nie pofatygował, na co baba strzela fochami że mają 700 nieprzeczytanych maili od polaków. Co mnie to interesuje... Zajmujesz się moim przypadkiem - coś nie gra - od razu wysyłasz maila ... I co najlepsze chciałem zobaczyć czy lecą w ch... więc wysłałem to samo zdjęcie wyciągu co ostatnio i od razu uderzam na chat. Traf chciał, że ta sama babka przyjęła moje zgłoszenie i pisze do mnie "po co wchodzę znowu na chat" hahahahhahahaPany nie dosyłajcie im żadnych dokumentów dopoki sami nie zapytaja o nie mailowo . W ten sposob przesuwacie swoja sprawe na koniec kolejki i znowu 5 dni roboczych maja na weryfikacje...
Czyli jezeli ktos ma nie zweryfikowane konto w unibet to moze zrealizowac wyplate na konto bankowe?Konto założyłem lata temu, kiedy jeszcze od czasu do czasu jakiś freeroll w holdem'a organizowali, ale nigdy od nich nie wypłacałem więc miałem nie zweryfikowane konto. Dali promocję z free spinami siadło 70e z których zrobiłem coś ponad 400e. Wpłaciłem min depozyt skrillem, który obróciłem kilkukrotnie, po czym zleciłem wypłatę. Będąc cały czas zalogowany zauważyłem że cofnęli mi wypłatę i nie mogę jej ponowić. A później standard - zablokowany dostęp i prośba na chatcie o przesłanie dokumentów celem weryfikacji. I tak już się kręci o soboty 18.03. Wiem że z wypłatami na konto nie robią problemów bo gro osób ma już hajs na kontach. Szkoda jedynie mojego własnego wkładu w celu odblokowania skrilla bo na resztę leje.
Jeżeli masz dostęp to możesz spróbować... Zauważyłem analogie że większość osób (w tym także tych które zakładały konta specjalnie pod promocję), które wypłacały na konto bankowe ma już problemy z unibetem z marią i bingo za sobą. Ja skorzystałem tylko z free spinów na uni, myśląc że mogą później robić problemy z wypłatą. Na pozostałych nie mam nawet konta. Nie zamierzam wypłacać bezpośrednio na konto bankowe bo cholera wie jak to będzie teraz wyglądało tym bardziej że kilku kozłów ofiarnych na pewno wyłapią tak dla przykładu i ku przestrodze dla reszty. Mamy niespełna 2 dni do wejścia nowej ustawy a Unibet jak i cała grupa się nie wycofuje co też mnie zastanawia. Miejmy nadzieje że nie skończy się to tak jak z Bah i dane użytkowników pójdą w świat, bo oferując zakłady łamią jej ustalenia. Kara dla bukmachera za działanie bez licencji to 250 tys zł ale czy niesie to także dodatkowe konsekwencje to się zapewne przekonamy wkrótce.
Na weryfikację czekałem od 23 marca.Na angielskim czacie dzis rozmawiałem koło 12 i pani zapewniałą,że nada priorytet sprawie i dzis na pewno rozpatrzą.Na szczęście w ciągu kilku godzin załatwili to.Ile czekałeś?
To miales szczescie a co Jej napisales?Na weryfikację czekałem od 23 marca.Na angielskim czacie dzis rozmawiałem koło 12 i pani zapewniałą,że nada priorytet sprawie i dzis na pewno rozpatrzą.Na szczęście w ciągu kilku godzin załatwili to.
Napisałem jej,że od tygodnia czekam na weryfikację dokumentow i że nie otrzymałem do tej pory żadnej odpowiedzi.Jeszcze dodałem,że takie traktowanie klientów nie przystoi poważnej firmie i poprosiłem o sprawdzenie tych dokumentów bez kolejki. Czekałem z 10 minut na jej odpowiedź. Standardowo przepraszała i pisała,ze mają wyjątkowo dużo dokumentów do sprawdzenia i że nadała priorytet mojej sprawie. Powiedziała też,żeby sprawdzac status dokumentów i wypłat na swoim koncie na bieżąco.To miales szczescie a co Jej napisales?