Minimalna wpłata 40zł.Z wypłatami to nie wiem,bo wszystko wypłaciłem. Jak nie masz zweryfikowanego konta,to lepiej sie wstrzymaj pare dni z wpłatami do nich.
Tak samo jak na polski czat., tylko wejdz na strone w języku angielskim i nie loguj się na konto.Wal prosto na czat.Mam pytanie do tych co wypłacali bezpośrednio na konto bankowe i kasa już doszła.
Jaka jest nazwa nadawcy i tytuł przelewu ?
PS Jak wejść na angielski chat ?
Wobec tych wszystkich akcji o których tutaj czytam (i w które wierzę, bo paru znajomych również ma podobne problemy) nie mogę się nadziwić, że jak dotychczas (nie zapeszajmy) nie miałem najmniejszych problemów z wypłatami. Nie będę wchodził w szczegóły, ale od zawsze regularny plus, wczoraj zlecona wypłata na konto bankowe (czterocyfrowa, trochę ponad tysiąc), a dzisiaj kasa już jest.Mam pytanie do tych co wypłacali bezpośrednio na konto bankowe i kasa już doszła.
Tytuł nadawcy : REF: SI1703280000xxxx /EUR181xx.xx KURS4.0122000/ 281475021969xxxMam pytanie do tych co wypłacali bezpośrednio na konto bankowe i kasa już doszła.
Jak każdy z nas... problem zaczyna się gdy zlecisz wypłatę. Istnieje duża szansa że będziesz miał zablokowany dostęp do konta a jedyny kontakt z supportem tj. chat i mail jest aktualnie spalony. Mają od groma roboty z weryfikacją z powodu promocji z którą zapodali dwa tygodnie temu - darmowe spiny bez obrotu o wartości 50e. Mnóstwo wiary zleciło wtedy wypłaty z kont które założyli specjalnie pod promocję albo mieli niezweryfikowane. Niestety w zależności od tego na kogo trafisz po drugiej stronie weryfikacja skończy się na pojedynczym kontakcie z nimi albo będziesz się użerał tak jak np. ja... W zakładce masz dwa adresy mailowe:a jak w ogóle zacząć tą weryfikację? , zarejestrowałem się i w zakładce zweryfikuj konto mam:
"Wszystko gotowe!
Nie ma oczekujących dokumentów bądź zleceń wypłaty."
Nie wiem, czy on taki sensownyUnibet jako jedyny sensowny bukmacher zostaje w Polsce
Bo prawdopodobnie masz już na stałe zablokowaną wypłatę na Skrill, sprawdź czy możesz zrobić wypłatę na konto bankowe.
Też tak miałem.Zlec wyplate reszty kasy na skrill to po weryfikacji zrealizuja wyplaty na skrill.Jakis tydzien temu robilem wyplate i wszystko przeszlo bez zadnych problemow. Dzisiaj zlecilem wieksza kwote i od razu dostalem maila z prosba o weryfikacje, ale konto nie jest zablokowane. Co wiecej moge zlecic kolejna wyplate na skrill. Czy to oznacza ze juz nie zablokuja tej metody wyplat?
Ja też, mimo, że w mailu wysłali mi sprzeczną informację, że niby znów mam coś dosłać, chyba, że wysyłałem w ostatnim tygodniu, bałagan max, ale faktycznie ruszyło.U mnie na bingo też coś ruszyło wkońcu mogę sie zalogowac na stronie.