>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
A 0

artur89

Użytkownik
mam to samo na marii noremalnie moge sie zalogowac ale tam nie zlecalem wyplaty bo przegralem wygrana, cos mi sie wydaje ze beda robic problemy z tymi wyplatami za duzo wtopili w tej &#39;&#39;promocji&#39;&#39;

S 0

stefan225

Użytkownik
Ja wygralem na spinach. Zrobilem wplate na skrill pozniej wyplata i teraz brak mozliwosci zalogowania :/ ehh support czynny 24h?mail poszedl z zapytaniem o co chodzi z rana i zero odzewu:/

A 0

artur89

Użytkownik
no to ta sama sytuacja co u wszystkich,mysle ze maja nawalnice tych meili teraz takze pocvzekamy z odpowiedzia, piszcie tutaj informacje co i jak czy ktos dostal przelew lub chociasz jakas odpowiedz,moze wspolnie udas sie cos ugrac

L 72

loozer21

Użytkownik
Teraz beda zganiac to pewnie na jakis blad ich systemu z tymi spinami znajac zycie I beda cos krecic zeby nie wyplacic bo jakby mialo byc normalnie to juz dawno ludzie by otrzymali swoje wyplaty. Jak oni sie pomyla to wszystko jest spoko I moga sobie odwolac to co dali ale np jak my cos zle postawimy przez przypadek to jest im przykro I nie moga nic z tym zrobic. Zenujace

shingper 563

shingper

Użytkownik
O czym Ty piszesz ? Od dwóch dni każdy dostaje wypłaty z ich 3 firm. Unibet właśnie zachował się OK. W innych, małych firmach byś zobaczył kasę jak świnia niebo. Zrobili błąd, powstało na pewno też wiele multikont w celu wyłudzenia spinów to robią weryfikację i tyle.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
info z live chatu:
maria weryfikacja 3-6 dni i moze sie wydluzyc
bingo weryfikacja 3-5 dni i moze sie wydluzyc
trzeba wysłać kolorowe zdjęcia dowodu z obu stron - skany będą odrzucane

nie prowadzą weryfikacji przez weekend

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
witam, jak wypłacacie na konto bankowe to przychodzi jakiś mail, że wypłata zaksięgowana? Bo zleciłem wczoraj wypłatę, jest w wypłatach że wypłata zlecona i mam żółty wykrzyknik obok. Konto miałem juz dawno zweryfikowane, nie dostałem od nich żadnego maila. Wie ktos?

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Byla informacja dzisiaj przez chwile ze pytania odnosnie weryfikacji konta dzisiejszego dnia nie beda odpowiadane bo maja jakis syf zrobiony, a teraz widze ze live chat tez wylaczyli

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
witam, jak wypłacacie na konto bankowe to przychodzi jakiś mail, że wypłata zaksięgowana? Bo zleciłem wczoraj wypłatę, jest w wypłatach że wypłata zlecona i mam żółty wykrzyknik obok. Konto miałem juz dawno zweryfikowane, nie dostałem od nich żadnego maila. Wie ktos?
Jak wyjdzie przelew to przychodzi mail

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom