krecik1988
Użytkownik
z unibetu na konto już komuś wypłacili? U mnie dalej cały czas wykrzyknik że do zatwierdzenia, na mailu cisza
To samo więc myślę, że czekajcie cierpliwie. ????Pół godziny temu dostałem maila z informacją, że wypłata została zlecona i przelew zostanie zrealizowany w ciągu 8 godzin. Pieniądze powinny być na koncie do trzech dni roboczych, w zależności od banku
kiedy dokumenty im podesłałeś?Pół godziny temu dostałem maila z informacją, że wypłata została zlecona i przelew zostanie zrealizowany w ciągu 8 godzin. Pieniądze powinny być na koncie do trzech dni roboczych, w zależności od banku
Dokumenty wysłałem w sobotę popołudniu, ale nie dostałem żadnej indormacji o pozytywnej weryfikacji.kiedy dokumenty im podesłałeś?
Czy to potwierdzona informacja, ze trzeba robic zdjecie dowodu?
ze skrilla musisz zrobic screen w zakladce gdzie beda widoczne dane adresowe, adres email oraz IDten scrreen skrila to ktore informacje maja byc zawarte?bo nie bardzo widze na profilu skrila zeby byly dane wpisane, pomoze ktos, bo dzis sie odezwali zeby wyslac im dokumenty do weryfikacji