radek_p123
Użytkownik
Będziesz mógł wypłacać na mb i konto bankowe
Przeglądnąłem pocztę która otrzymywałem od Unibetu w ciągu ostatniego miesiąca i nie znalazłem ani słowa o żadnej promocji. Dziwne troszkę.Wpłacał ktoś ostatnio kasę do unibetu?
Dziś znalazłem zakład który chciałem zagrać, wpłaciłem 100 pln a Ci mi dodali 25 PLN jakiejś "premii".
Jakbym wiedział, że dają jakiś dodatkowy hajs to bym wpłacił więcej a nie tylko na ten zakład...
Dostał ktoś od nich tę "premię"?
Muszę jakieś obroty robić przed wypłatą?
Ktoś coś wie na ten temat?
Ja dostałem parę dni temu maila od Unibetu informującego o bonusie 25% przy depozycie...Promocja trwa do 22grudnia włącznieWpłacał ktoś ostatnio kasę do unibetu?
Dziś znalazłem zakład który chciałem zagrać, wpłaciłem 100 pln a Ci mi dodali 25 PLN jakiejś "premii".
Jakbym wiedział, że dają jakiś dodatkowy hajs to bym wpłacił więcej a nie tylko na ten zakład...
Dostał ktoś od nich tę "premię"?
Muszę jakieś obroty robić przed wypłatą?
Ktoś coś wie na ten temat?
raczej na pewno nie . jak widzisz użytkownicy tego forum udostępnili screeny na których widnieje jakaś premia 25 zł . możliwe , że to jest ten ekstra bonus , który na dzień dzisiejszy przysługuje graczom .Czy obecnie w Unibecie jest możliwość otrzymania bonusu 100% od pierwszego depozytu, bo nigdzie nie widzę takiej informacji, a wiem że u niektórych buków było coś takiego np. w Expekcie?
To jest bonus tylko dla adresatów maili od Unibetu,dla wybranych....Ja wpłacałem 100zł przez przelewy24 i nic nie dostałem. Xavy, mógłbyś wkleić treść tego maila?
Dziękuje za odpowiedź.Jeżeli masz kasę w PLN to wpisz tylko nazwę banku, numer i kwotę, więcej nie trzeba.