Nie można grałbym tam gdyby tak byłoA można wypłacić przez Trustly! U mnie widnieje tylko na konto bankowe.
Nie można grałbym tam gdyby tak byłoA można wypłacić przez Trustly! U mnie widnieje tylko na konto bankowe.
Tylko na konto bankowe i co najśmieszniejsze tylko na to konto z którego wpłacałeś kase przez TrustlyA można wypłacić przez Trustly! U mnie widnieje tylko na konto bankowe.
No to jak działa? Pisze że wypłaty są natychmiastowe, jeżeli wypłacę kasę o 6 rano to o której będę miał ją na koncie?To tak nie działa ???? kasa się pojawia jakoś po 6h, przy pierwszej sesji
Ale wypłacałeś z Unibetu poprzez to Trustly? Czy tylko gdybasz i marudzisz?? Mnie zastanawia czy szybciej będzie poprzez Trustly czy normalnie na konto przelewemTo pewnie takie natychmiastowe jak i w bahu, a czekam po dwa dni na wypłatę. Nic nie warte to Trustly, wypisują pierdoły żeby zachęcić do gry, a realnie to już tak fajnie nie wygląda.
Podobnie, z tą różnicą że przy przelewie tracisz na przewalutowaniu .Mnie zastanawia czy szybciej będzie poprzez Trustly czy normalnie na konto przelewem
Aha. No i takiej konkretnej odpowiedzi oczekiwałemPodobnie, z tą różnicą że przy przelewie tracisz na przewalutowaniu .
1.Tak1. Czy można wypłacić przez Trustly jak się nigdy nie wpłacało tą metodą?
2. Czy przy wypłacie przez Trustly też trzeba podać login i hasło do rachunku bankowego?
Proszę o pilną odpowiedź, bo mam tam trochę kasy, a Unibet jakoś nie kwapi się by wejść legalnie do Polski mimo zapowiedzi
Dzięki za odpowiedź ????1.Tak
2.Tak