mam takie pytanko skad unibet bierze kurs euro 4.09 skoro wszedzie jest 4.27
wyplacilem wczoraj 900zl na konto bankowe przyszlo mi 210euro co dalo 860zl i co oni tak na kazdej wyplacie sobie zarabiaja? bo jak wplacam to liczy mi euro za 4.27 a nawet i wiecej wiec nie ogarniam co tu sie wyprawia
To pewnie takie natychmiastowe jak i w bahu, a czekam po dwa dni na wypłatę. Nic nie warte to Trustly, wypisują pierdoły żeby zachęcić do gry, a realnie to już tak fajnie nie wygląda.
Ale wypłacałeś z Unibetu poprzez to Trustly? Czy tylko gdybasz i marudzisz?? Mnie zastanawia czy szybciej będzie poprzez Trustly czy normalnie na konto przelewem
Tez testuje Trustly.
U mnie wyglada to tak.
Pierwsza wypłata zlecona w niedziele,email potwierdzajacy wypłatę o 15.40( niedziela) w poniedziałek o 11 pieniadze na koncie.
Druga wypłata zlecona wczoraj ,email o 14,nie doszła
1. Czy można wypłacić przez Trustly jak się nigdy nie wpłacało tą metodą?
2. Czy przy wypłacie przez Trustly też trzeba podać login i hasło do rachunku bankowego?
Proszę o pilną odpowiedź, bo mam tam trochę kasy, a Unibet jakoś nie kwapi się by wejść legalnie do Polski mimo zapowiedzi
1. Czy można wypłacić przez Trustly jak się nigdy nie wpłacało tą metodą?
2. Czy przy wypłacie przez Trustly też trzeba podać login i hasło do rachunku bankowego?
Proszę o pilną odpowiedź, bo mam tam trochę kasy, a Unibet jakoś nie kwapi się by wejść legalnie do Polski mimo zapowiedzi
Dzięki za odpowiedź ????
Konieczność podawania loginu i hasła do rachunku bankowego dyskwalifikuje taką opcję wypłaty. Ale przynajmniej wiem na czym stoję.