Dawno nie grałem tam a pamiętam czasy jak wchodziła ta ustawa to ludzie bali się 1k wysłać po całości wiec wolałem podpytać Was. Dzięki za info.3k no ludzie bez jaj ????
Ja dziś rano wplacalem też Inteligo i wszystko gra. Jak najlepiej wypłacać ?
Mam sprawę jestem Nowy Ale szukam odpowiedzi założyłem konto przed wczoraj wplacilem karta na konto Unibet zero problemów. Wygrałem parę stow i dałem wypłatę . Po godzinie dostałem maila ze została ta kwota zleconą do wypłacenia i ze może to trwać 1-3dni . DZiś mija 2dzień a ten w tym mailu było info ze wypłaty na karty konta są robione po 8h i nie wiem czy to normalne ze tak idzie długo. Czat nie działa na maile nie odpisujeWypłaty przechodzą normalnie zarówno bezpośrednio na konto jak i na konto poprzez trustly.Tylko wpłaty karta poblokowali.
Przeciągają jak mogą , oni się tłumaczą , że mają 5 dni roboczych od ostatniego nadesłanego dokumentu , a jak usłyszałem ostatnio , że kontakt z nimi na czacie resetuje ten ich 5 dniowy limit , to gościa tak nabluzgałem , że aż mi się go szkoda zrobiło... Ja czekam już 14 dni na kase od nich wysłaną ze zweryfikowanego konta... Do kolegi natomiast przyjebali się , że list z banku to nie wystarczający dokument jest do weryfikacji , list na którym są jego dane i adres i data i wszystko i chcą z urzędu pismo - też cyrkUnibet sobie ładnie w kulki leci dziś mija 10 dzień od zlecenia wypłaty i nadal czekam chcieli od razu jeszcze skan konta bankowego to też wysłałem i od tego czasu nic na mejle nie odpowiadają a czat nie działa. Dodam ze wypłata na bankowe, masakra jakaś.
100 plnHej, czy na Uni jest jakaś minimalna kwota na wypłatę przez Trustly? Bo u mnie tylko na konto bankowe.