Pieniądze nie przychodzą prosto od buka tylko od pośrednika. Swoją drogą pojawił się mały problem - w natłoku wypłat nie zauważyłem, że pominęli mi jedną wypłatę na 1500zł.. wszystkie przychodziły z dnia na dzień (tą zleciłem już 13.08 i nic) - warto próbować wysyłać screeny z konta bankowego? (wstępnie pisałem na livechat i pisali, że mogę podesłać, ale czy to coś da..)Powiem tak, z tego co już gdzieś kiedyś czytałem na tym forum, to bank vel US sprawdza przelewy pow określonej kwoty z tego co ja pamiętam jest to chyba 30 tyś PLN. Sposób masz ogólnie dobry, sam tak robiłem z tym że ja przestałem już grać w Unibet, po tym jak wycofali opcję SKRILL. Przelew na konto od buka to czyste samobójstwo
Wpłacam i wypłacam visa w ing i jest bezproblemowo. Ostatnio wypłata zlecona np. w poniedziałek to już we wtorek są pieniądze.Hej mam pytanie wypłacał ktoś kasę na kartę debetowa jest napisane ze trzeba się upewnić w banku czy przelew na kartę debetowa przejdzie (mam kartę w mbanku) ktoś już próbował dzięki za info
w tytule masz numer 11 cyfrowy bez zadnej wzmianki , że z bukmacherki przyszło i przy wychodzącym to samo[TheNormalOne napisał:;6492493]Moglby ktos kto wlacal i wyplacal kase przez Trustly napisac co jest pdane jako nadawca (gdy wyplacamy kase ) i jako odbiorca gdy wplacamy ? Czy nie ma zadnego sladu ze kasa pochodzi lub jest przeznaczona (na , z ) bukmacherki nielegalnego buka ?
Ja wpłacałem przez Trustly przed chwilą z mbanku. Pieniądze na koncie pojawiły się natychmiastowo pomimo iż było napisane że tak jak z PKO BP realizacja na następny dzień roboczy.Jak przez Trustly chciał bym wpłacić z PKO BP to hajs dopiero na drugi dzien ? bezsensu
Jak wpłacałem z PKO BP za pierwszym razem to przyszły na następny dzień, ale jak wpłacalem kolejny raz to pieniądze były od razu na unibecieJak przez Trustly chciał bym wpłacić z PKO BP to hajs dopiero na drugi dzien ? bezsensu
bardziej oplaca sie na walutowe bo kurs bankow to zlodziejstwo najwieksze . unibet i tak wyplaty zleca w euroWitam. Czy posiadajac konto walutowe w euro oplaca sie bardziej robic na nie wyplate czy na zwykle w zlotowkach? I czy wogole jest taka mozliwosc? Oczywiscie chodzi mi o mniejszy koszt wyplaty. Konto w unibet jest w zlotowkach.
Jeśli robisz przelew danego dnia w godzinach 6-14:50 , to sa za momencik . Natomiast po godzinie 14:50 (w tych okolicach ) kasa wplywa dopiero następnego dnia , tak jak napisane na stronieJak wpłacałem z PKO BP za pierwszym razem to przyszły na następny dzień, ale jak wpłacalem kolejny raz to pieniądze były od razu na unibecie
Da się , ale konto musisz założyć w euro czy tam funtach a do tego musisz mieć zameldowanie w kraju , w którym dana waluta obowiązujeA czy da się w drugą stronę z konta walutowego złożyć depozyt?
A można wypłacić przez Trustly! U mnie widnieje tylko na konto bankowe.[TheNormalOne napisał:, post: 6490643, member: 144206]Witam Panowie i Panie powiedzcie czy wplaty i wyplaty przez Trustly sa calkowicie bezpieczne do i z tego buka ? Zeby to sie nasz kochany US niebprzyczepil ?