Robben nie zagra z Danią. Właśnie oglądałem studio w holenderskiej telewizji i powiedzieli, że Robben na pewno nie zagra z Danią. Jego miejsce zajmie najprawdopodobniej VdV lub Kuyt.Robben ma być gotowy na mecz z Danią wg Goal.com
No pewnie, że denerwują, ale co zrobisz - wuwuzele są związane z kulturą Afryki i trzeba będzie jakoś się do tego przyzwyczaić albo oglądać bez głosu w akcie desperacji ????ja jeszcze mam takie pytanie. Nie denerwują was te vuvuzele ? kurde jak zaczną oni tym trąbić o komentatora nie słychać. jak oglądałem mecz otwarcia to tak jak bym oglądał jakiś mecz z Primery Division bo tam też trąbki są bardzo popularne. Nie mniej jednak wolał bym aby doping ograniczał się do śpiewów itp.
Też słyszałem, że fizjoterapeuta wspominał, że Arjen będzie gotowy na mecz grupowy. Lecz to jest pewne, że nie wystąpi z Danią. 11-stka Holandii na mecz z Danią będzie wyglądać najprawdopodobniej tak:Wg fizjoterapeuty Oranje Arjen jest już zdrów i powinien grać, ale jak wiadomo decyzja należy do van Marwijka. To że będzie gotowy nie równa się z tym że zagra, być może będzie tak jak mówisz.
każda passa musi zostać prędzej czy później przełamana więc to nie skreślana nikogo :grin:Fakty historyczne statystyczne:
1. Nikt z Europy nie zdobył poza Starym Kontynentem mistrzostwa. Więc to skreśla drużyny Europejskie.
2. Kto wygrał puchar konfederacji to później nie wygrał Mundialu.Więc to skreśla Brazylię.
3. Gospodarz mundialu zawsze wychodził z grupy.
4. Jest to pierwszy mundial w Afryce.
Na to wychodzi ,że kto ma zdobyć to trofeum ? Argentyna jest za słaba ,Paragwaj ? Chile ? A może to właśnie Meksyk zdobęcie ,chociaż grubo wąptię. Na pewno będzie ciekawie.
No pewnie, że denerwują, ale co zrobisz - wuwuzele są związane z kulturą Afryki i trzeba będzie jakoś się do tego przyzwyczaić albo oglądać bez głosu w akcie desperacji ????
Według mnie prawdziwy kibic powinien przestać przypieprzać się do tych wuwuzeli i zrozumieć że to jest element kibicowania w tym kraju , cieszcie się tym piłkarskim świętem a nie doczepiacie się do byle bzdur.
Mi tam te trąbki zupełnie nie przeszkadzają , widać przynajmniej że kibice dobrze się bawią i cieszą się meczami , poza tym staram się raczej nie zwracać uwagi na takie bzdety tylko oglądam to co dzieje się na murawie a dzieje się jak narazie sporo.
weź Ty się trochę ogarnij. Ktoś coś napisze nie po Twojej myśli to zaraz bulwers i jeszcze fochy zacznij walić. Każdy ma prawo do swojego zdania ( Twoje też szanuje ) ale nie musisz zaraz tak się bulwersować że przywalamy się do tych wuwuzeli.Według mnie prawdziwy kibic powinien przestać przypieprzać się do tych wuwuzeli i zrozumieć że to jest element kibicowania w tym kraju , cieszcie się tym piłkarskim świętem a nie doczepiacie się do byle bzdur.
Mi tam te trąbki zupełnie nie przeszkadzają , widać przynajmniej że kibice dobrze się bawią i cieszą się meczami , poza tym staram się raczej nie zwracać uwagi na takie bzdety tylko oglądam to co dzieje się na murawie a dzieje się jak narazie sporo.
Nic tylko podpisać się pod tym postem czym się da. Mi Afryka kojarzyła się głównie z tańcami , śpiewami itp ale widzę że pod względem kibicowania turniej stoii na niskim poziomie.Prawdziwy kibic nie nawala w jakąś tubę przez 90 minut, tylko żywo reaguje na boiskowe sytuacje. To nie jest ELEMENT kibicowania w tym kraju, bo oprócz tego nie ma chyba nic więcej. Przecież w kulturze afrykańskiej śpiewy i tańce zajmują ważne miejsce więc np to powinniśmy widzieć na stadionach.
Ale najważniejsze są mecze, a te są naprawdę niezłe. Jedynych gwizdów na nudną grę [we wczorajszym meczu Anglików] nie widzieliśmy przez usterkę techniczną ????