Proszę czytać poprzednie posty ponieważ temat Mierzejewskiego oraz Peszki był już wałkowany.
Tak czy inaczej mam nadzieję, ze spotkania
towarzyskie trochę pomogą w wyborze kadry która pojedzie do Rosji. Aktualnie trener Nawalka nie ma łatwego zadania bowiem pewniaków do pierwszego składu jest tylko kilku. Na szczęście
Polska nie na problemów z bramrzem bo zarówno Szczęsny jak i Fabiański mogli by wyjść w pierwszej 11 na Mistrzostwach. Jeśli chodzi o obronę to nie sądzę żeby tutaj były jakieś kombinacje. Moim zdaniem Glik, Pazdan, Piszczek i Bereszynski. A w ataku oczywiście Lewandowski.
Największa ciekawostka to pomocnicy. Pewniakami są zapewne Grosik, Zieliński, Mączynski i Linetty. Bardzo mnie ciekawi, czy Tomas Romanczuk zadebiutuje od pierwszych minut w spotkaniach towarzyskich. Przypomnę, że pomocnik Jagiellonii Białystok po otrzymaniu polskiego obywatelstwa został powołany przez naszego trenera na zgrupowanie reprezentacji. Czy wygryzie Grzegorza Krychowiaka?? Wiadomo, że nie można porównywać meczów na boiskach
ekstraklasy do tych w
premier league natomiast ja jestem dobrej myśli i bardzo liczę na Romanczuka żeby zaprentowal się z dobrej strony bo przy obecnych problemach ze środkiem pola to wszystko jest możliwe.