>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon 2017

Status
Zamknięty.
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Isner dziś zagrał tragicznie, nawet jak na niego, drugie serwisy Seli po 150 km/h returnował w siatkę co drugi.
Na przemian z wyrzucaniem 3m na aut. Najlepszy był komentator, który się zachwycał tymi balonami Seli, a Amerykanin każdy jego serwis miał na rakiecie, ale jak to on, zanim złożył się do returnu, piłka dawno się odbiła. Swoją drogą 6 BP w 5 secie przy 1 Seli i przegrał seta. Isner w pełnej krasie. Do tego tylko 2 przegrane piłki wystarczyły, aby przegrać 2 TB.

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Zastanawiam się nad Donaldsonem -1.5 seta. Kursy około 2.1.

Napisano już trochę na ten temat. Lorenzi wygrał z Zeballosem tylko dlatego, że ten drugi był jeszcze gorszy. Wątpię czy w tym cieple przy słabym serwisie Paolo będzie w stanie zagrać na dystansie dłuższym niż 3-4 sety. Problemem jest tu godzina bo zaczną raczej późno, ale mimo wszystko Amerykanin ma więcej do zaoferowania na trawie. Lepszy serwis, dość dobry forehand. Brakuje mu wyników na trawie, ale w tym roku drabinka ułożyła się dla niego bardzo korzystnie. Lorenzo pewnych uchybień już nie przeskoczy. Ten zawodnik czasami opada z sił przy grze na dystansie 3 setów, myślę że gdyby zaczął z Zeballosem i skonczyl tego samego dnia to mógłby już odpasc z nim (to akurat czyste dywagacje). Co sądzicie o tym typie?

P 0

przygrywam

Użytkownik
Murray - Fognini 2 @11, 2 +1,5seta @6 eFortuna
w 4 dniu mamy w końcu ciekawy mecz (oprócz JJ rzecz jasna), wystawiony kurs na Włocha jest kosmiczny, biorąc pod uwagę że Fabio lubi i potrafi grać z Murrayem, jako jeden z nie wielu graczy potrafi prowadzić grę w taki sposób że Nadala, Murraya, Djokovica momentami nie ma na korcie. Fabio bardzo skoncentrowany od początku turnieju, co może tylko zwiastować, że mu zależy (a wiadomo jak to było z nim na poprzednich turniejach WS, gdzie często odpadał z kwalifikantem w 1 rundzie). Oczywiście biorę pod uwagę jak nieregularny jest to gracz, ale też ostatnimi czasy podobne przypadłości ma Szkot, w związku z powyższym kurs 6 na to że Fabio wygra 2 sety to olbrzymia przesada ze strony bukmachera, podobny mieliśmy w rywalizacji z Bublikiem, a jeszcze mniejszy w starciu z Brownem. Rozumiem że buki bardzo faworyzują Murraya jeśli nie gra z Nadalem, Djoko, Fedem, wystawiając jak leci kursy 10-15, ale Fabio Fognini jest graczem, który grając z każdym zawodnikiem z topu maksymalnie się mobilizuje i potrafi pokonać każdego.

muminsc 384

muminsc

Użytkownik
Murray A. - Fognini F.
Drugi zawodnik ilość gemów (11.5) więcej
Typ : 2
1.96
fortuna

Zgadzam się z kolegą wyżej w 100%. Jak dla mnie jedno jest jasne przed tym pojedynkiem. Włoch potrafi grać ze Szkotem. I myślę, że wcale trawa nie faworyzuje Andego. Mistrze defensywy kontra ultra ofensywny gracz. Włoch jest graczem, który lubi wyzwania, gdy ma naprzeciw siebie gracza z pierwszej 10 to gra jak nigdy, a mecze z zawodnikami słabszymi przegrywa, przez brak koncentracji według mnie. fabio ugra te 12 gemów;)

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Nadal - Khachanov Obaj wygrają seta? NIE @1,66 1xbet ✅

Rafa gładko po 3-0 z Millmanem i Youngiem. Statsy 30/18, 36/16, wyglądało to imponująco. Świetna gra kątowa, czucie piłki, bekhend prezentuje się znakomicie. Jak tylko przyspieszy, rywale nie mają argumentów. Khachanov po ciężkich meczach z Kuznetsovem i Monteiro. Jego gra falowała, proste błędy przeplatane że świetnymi winnerami. Rosjanin był w lepszej formie na Roland Garros, trafił na pasywnego Murraya i dostał 0-3. Nie wydaje mi się aby był w stanie wygrać seta z Hiszpanem. Monteiro 3/18 bp, Kuznetsov 7/11. Serwis Khachanova nie jest tu rewelacyjny, a bez tego będzie mu ciężko cokolwiek ugrać.
Co do meczu Murraya to szukanie sensacji na siłę jak dla mnie. A już pisanie, że trawa wcale nie faworyzuje Szkota to bzdury, ciekawe gdzie niby Andy ma się czuć lepiej jak nie w Londynie na centralnym korcie. Bilanse nie grają ale wystarczy porównać 102/27 Murraya na trawie do 16/21 Fabio. &#39;Fogna&#39; oczywiście potencjał ogromny, ale w meczach best five nie istnieje, za bardzo chimeryczny.

Otrzymane punkty reputacji: +21
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Nishikori-Bautista over 3,5 seta @ 1,82✅ unibet
dodatkowo Bautista win @ 3,05 ✅
Dla mnie za bardzo faworyzowany jest Japoniec a to jest mecz 60-40 wiec jest value w grze na jakieś overy lub wygrana Hiszpana. Gra samuraja mnie od dawna nie przekonuje, zwłaszcza na trawie. Bautista prezentuje sie bardzo dobrze. Potrafi na prawde solidnie przyspieszyć. Pamietam jego mecz ze Zverevem w Halle.Przegrany ale poziom przez 2 sety był tam znakomity i bombardowali sie swietnie. Spotkanie zawodników o podobych warunkach fizycznych i podobnych atutach. Szykkuje sie masa długich wymian, wiele skrótów jak na trawe i śmierdzi mi tutaj pięciosetówką. Oby tylko Kei znowu jakiegoś krecza nie wymyślił bo jest pod tym względem na topie spośród czołówki ATP.

Cilic -1,5 seta @ 1,32
✅ unibet
Jak nie ma problemów z głową to mogłby być kandydatem do półfinału. Jezeli spina tyłek potrafi zrobić wszystko. Tyle, ze tak samo potrafi zrobic w odwrotna strone. Z Mayerem prowadził przy swoim serwisie w gemie otwarcia 40-0 a go przegrał i wyratował seta w ostatniej chwili. Wstarczy, że chce. Mimo wszystko poskładał spokojnie dwoch solidnych graczy z trawy czyli Kolbe i Mayera. Dla Johnsona nie ma tutaj raczej wiekszych szans. Ze swoją defensywa to nie powącha za dużo BP.
Tsonga-Querrey -1,5 seta @ 1,7⛔ unibet
Wydaje sie, ze chyba najciekawsze spotkanie dnia obok meczu nienormalnych ludzi JJ vs Paire. Wcześniej bym sie bał jednak teraz juz nie. Tsonga ciagle wysoki poziom na trawie- taki mocny cwiercfinalista. Querrey póki co nic ciekawego. Przed Wimbledonem wyglądał bardzo słabo, na Wimbledonie niewiele lepiej. W pierwszym meczu cudem wyratował pierwszego seta z Fabbiano, potem tie break i dopiero trzeci set na lajcie. W drugim meczu strata seta z Basilaszwilim. Ledwo ledwo przełamuje graczy pokroju dwoch wyzej wymienionych, wiec jakim cudem zrobi to z Tsongą? Rok temu wyglądał o niebo lepiej. Jego praca nóg to jest poziom drugiej/trzeciej setki ATP. Moze wyrwie jakiegos seta w TB, jednak nie przewiduje, żeby był w stanie przełamać chociaż raz Francuza, który swoich dotychczasowych rywali ogrywał jak dzieci.
I oczywiscie Nadal-Kaczanov. Rafa wyglada kapitalnie. Bawi sie z rywalami. Youngowi oddał gema serwisowego na 5-5 a potem wystarczy, ze właczyl wyzszy bieg i od razu go przełamał kolejny raz. To pokazuje Jego siłe. Rusek z kolei nic ciekawego. Zaprezentował taką kaszane z Monteiro, że żal było patrzec. Return słaby, watpie czy powącha wiecej niz ze 2bp podczas meczu.W dodatku juz moze troche czuc w nogach 9 setów i bodaj cztery tie breaki. Na podbitke -1,5 seta jak sie patrzy.

Otrzymane punkty reputacji: +12
nynek92 121,3K

nynek92

Użytkownik
To i ode mnie coś na jutro.

Cilic -1,5 seta @ 1,32 Unibet ✅ 3:0 Klasa Panie Cilic!

Jak nie ma problemów z głową to mogłby być kandydatem do półfinału. Jezeli spina tyłek potrafi zrobić wszystko. Tyle, ze tak samo potrafi zrobic w odwrotna strone. Z Mayerem prowadizł przy swoim serwisie w gemie otwarcia 40-0 a go przegrał i wyratował seta w ostatniej chwili. Wstarczy, że chce. Mimo wszystko poskłądał spokojnie dwoch solidnych graczy z trawy czyli Kolbe i Mayera. Dla Johnsona nie ma tutaj raczej wiekszych szans. Ze swoją defensywa to nie powącha za dużo BP.
Zgadzam się z powyższym typem jak i analizą.

Dodatkowo Tsonga po kursie 1.35.

Bardzo pewnie przebrnął pierwsze rundy nie dając większych szans swoim rywalom. Więcej o Jo napisał @Undertaker_TSW. Zgadzam się z jego słowami, jednak w swoim typie będę nieco bezpieczniejszy i postawię na samo zwycięstwo.

Nadal (-1,5) 1.18 ✅ 3:0
Rafa w formie jak za młodzieńczych lat. Nie daje szans rywalom, łamie ich jak chce, mimo, że grają na trawie, a nie jego ulubionej mączce. Rusek zmęczony natężeniem setów i ich długością, a jeśli nie patrząc na to, to i tak nie ma żadnego podejścia do Hiszpana. Pewnie skończy się 3:0, ale bezpiecznie (-1,5).

Murray niby kurs 1.05, ale spokojnie ogra Włocha. ✅ 3:1

Dodatkowo po dobrych kursach można wziąć do jakiegoś dubelka:

Bedene - Muller over 3,5 1.55 ⛔ 0:3 Mam pecha do overów... Tego bardziej mi szkoda, gdyż zepsuł mi ładny kupon...
Paire - Janowicz over 3,5 1.40 ⛔ 3:0
Groth/Lindstedt - Murray/Soares 2 1.30 ⛔ 3:2

Wszystkie kursy z STS.

alley 79

alley

Użytkownik
Tak Lopez nie mógł grać z Mannarino, że aż nie minęła doba a grał już w deblu ???? Mannarino na plus. Tak jak spodziewałem się, wygrał po niełatwym meczu.
Dzisiaj stawiam na Paire&#39;a. Francuz zmierzy się w 3 rundzie z Polakiem, Janowiczem. Panowie spotkali się w jednym z turniejów poprzedzających Wimbledon i gładko wygrał tam Benoit Paire. Tutaj nastroje są podobne. Janowicz niespodziewanie wygrywa i trafia na Francuza. Sądzę, że będzie podobnie i wygra Paire. Na trawie grać za bardzo nie lubi, ale potrafi. Ma dobry serwis, mocno i agresywnie uderza, dobrze porusza się po korcie. Jerzyk także świetnie potrafi serwować i podobnie jak Francuz, potrafi agresywnie zaatakować, nie boi się. Obaj jak im nie idzie, to potrafią wyczyniać cuda, ale doświadczenie i jednak większe umiejętności Francuza, powodują, że stawiam tutaj na niego.

Paire 2.00 forbet

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Janowicz-Paire

Tego meczu nie mozna typowac kto wygra przegra lub skreczuje, to nie tenis,to stan umyslu.
Pamietam swego czasu zalil tu sie jeden typer,ktory do obrzydzenia typowal JJ i Isie i jak na zlosc przeklinal swoj przekorny los gdzie gdy typowal wygrana Jurka to przegrywal a gdy obstawial jego plecy to Szopa niespodziewanie wygrywal i tak w kolko.
To co sie dzis stanie moze przejsc do historii,warto kupic w monopolu jakis napoj odprezajacy i zerknac w tv bo zapowiada sie niezly cyrk.
Spotykaja sie zawodnicy\kabareciarze, ktorzy sa w elicie czajnikow.
Juz dawno nie pajacowali wiec moze ktremus puszcza nerwy.
Jezeli znacie jakiegos buka, ktory przyjmuje zaklady na to czy zawodnik polamie rakiete na glowie a&#39;la Jużny lub dostanie ostrzezenie od sedziego to wchodze.

Zycze milej zabawy.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +5
ufo1987 4

ufo1987

Użytkownik
DJ_Jones dokładnie zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. To są dwaj najbardziej upośledzeni ludzie tenisa. Od lat nie dawałem żadnego meczu z udziałem jednego jak i drugiego, a tu proszę teraz obydwaj się spotykają. Na pewno będą tu cyrki co nie miara, jednego jak i drugiego kompletnie nie lubię i nie ma to znaczenia że gra Polak to trzeba mu kibicować. Jakbym miał coś tu puszczać to over gemowy bo śmierdzi mi tu pięcioma setami... Myślę ze będzie to gra na wykończenie...

mike_aveli 190

mike_aveli

Użytkownik
Bautista Agut-Nishikori (12.35)
Typ: 1
Kurs: 3,15 (Unibet) ✅[6:4,7:6,3:6,6:3]

Dzień 5 zmagań najlepszych tenisistów świata na kortach Wimbledonu.
Spotkanie Hiszpana z Japończykiem będzie ich pierwszym na trawie.
Słabiutko wygląda Kei,słabiutko. Bardzo ciężka, choć w 4 setach przeprawa w poprzedniej rundzie z challengerowym ostatnimi czasy Stachowskim nie napawa optymizmem. Bardzo dużo nie wymuszonych błędów bo prawie 40 zdecydowanie pokazuje że z Japończykiem nie jest najlepiej.
Przed wyjazdem do Londynu krecz w Niemczech i choć to czyste spekulacje w moim mniemaniu może świadczyć o tym że kontuzja daje jeszcze o sobie znać.
Z całym szacunkiem dla Nishikoriego ale z taką grą nie ma czego szukać w pojedynku z Hiszpanem i jeśli zdecydowanie nie poprawi swojej gry będzie pakował dziś swoje walizki.
Co prawda H2H to 4 wygrane Japończyka ale zawsze musi być ten pierwszy raz i myślę że właśnie dziś,dlatego pobieram value.
GL.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adik1992 562,4K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Cilic 3:0 @1,9✅ Sts
Konsekwentnie w kierunku Cilica. Pisałem o nim przy meczu z Mayerem ze na tym etapie może przegrać tylko z sobą. Jahnson to nie ten sam tenisista co choćby rok temu. Forma znacznie słabsza. Nie jest regularny a serwis to nie tak duży atut jak to miało miejsce podczas gdy był w formie. Nawet Albot miał kilka okazji by go przełamać. Poza tym mentalnie jest słabo u niego wystarcza dwa nieudane zagrania i koncentracja ucieka. Cilic zrobi co powinien w ważnych momentach i weźmie mecz w trzech setach. Liczę na pewny triumf Chorwat.
Dodatkowo
Tsonga - Querrey over 3,5 seta @1,55✅
Nie wyobrażam sobie by francuz wygrał w 3 setach a tym bardziej Sam. Tsonga miewa przestoje w meczu a kurs fajny do dubla.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Co do meczu Paire-Janowicz...
Wczoraj szedłem pod prąd typując zwycięstwo Sugity. No niestety nie udało się, boli tym bardziej, że stawka była u mnie na niego dość wysoka. Zabrakło sił w 5 secie. Natomiast dzisiaj idę znów pod prąd forum typując zwycięstwo naszego jakże spokojnego, kulturalnego zawodnika Jurka Janowicza ????
Zgadzam się po części z kolegą wyżej, że mecz 50/50 i kto szybciej dozna kontuzji mózgu, ten szybciej zacznie oddawać punkty, a co za tym idzie przegra mecz. Ktoś wspomniał, ze gładko wygrał Paire w Stuttgarcie. Nie zgadzam się. Pierwszy set był fatalny w wykonaniu Jurka, natomiast drugi już poprawny zakończony dopiero w taju, a miał swoje szanse Jurek chyba dwie piłki na breaka w 2 secie. I właśnie na podstawie tego drugiego seta tamtego meczu myślę, że właśnie tak będzie wyglądał ten mecz. Janowicz wyjdzie na serwisie mocno skoncentrowany i od razu od pierwszego seta przyłoży się do serwisu i nie popełni błędu z pierwszego seta tamtego meczu. Dla mnie będzie to mecz z typu: kto wygra pierwszego seta, ten wygra mecz. I tutaj tak stawiam, że w taju wygra Jurek. Pokazał z Pouille i Shapolavovem, że jest dobrze przygotowany do turnieju i złapał formę. Lubie też stawiać na zawodników, którzy zostali lepiej zweryfikowani na danym turnieju i tutaj też lepiej wypada Jurek. Miał po prostu lepszych rywali.
Janowicz, Jerzy @1.82
Unibet

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Co jak co ale dziś Paire gra znakomity tenis. póki co 2:0 w setach i małe szanse dla Polaka na wygranie choćby seta... Jeśli Polak wygra 3 set to jeszcze może być różnie bo widać było progres między 1 a 2 setem Polaka.. 3 set może jeszcze lepszy będzie, kto wie.

S 12

sirarcher

Użytkownik
Witam,
Jak oceniacie pojedynek Ferrer vs Berdych ? Moim zdaniem kurs warty ryzyka 4,95 STS - David Ferrer, pozdro zipy
To jest dział tematyczny i tutaj każdą propozycję trzeba sensownie uzasadnić. Jeżeli chcesz uzyskać odpowiedź od innych sam najpierw podaj swoją argumentację za danym typem./Macko18

T 143

tdulko

Użytkownik
Ziemniak,
63 winnersy, 13 wygrywajacych dropszotow na luziku, pelny spokoj, nigdy nie widzialem Paire tak dobrze grajacego.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Andy Murray ₋ Fabio Fognini - Wygra przynajmniej jednego seta
Fabio Fognini @ 2.20 WH

Fognini to nieobliczalny zawodnik. Potrafi zaskoczyć w najmniej spodziewanym momencie. W 2. pierwszych rundach zagrał wzorowo, nie tracąc seta. Z Murrayem ma niezły bilans bezpośrednich pojedynków (3-3), a w tym sezonie w Rzymie znokautował Szkota, oddając mu 6 gemów. Na pewno Murray liczy na rewanż przed własną publicznością. Ma on jednak swoje problemy zdrowotne i myślę, że dziś może mieć także problemy z wygraniem spotkania z Włochem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Jestem zawiedziony poziomem meczu JJ -Paire ???? zadnej sceny nie bylo. Rakiety cale wiec zaklad rozliczam na minus. Tramal musieli zjesc albo po kielichu przed meczem walnac dla spokojnosci. Fajny czysty tenis wyszedl, nie spodziewalem sie.
Mysle,ze dadza jeszcze popis przy innej okazji.pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom