>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon 2017

Status
Zamknięty.
M 66

mac-iek

Użytkownik
Najwięcej asów w turnieju
Kevin Anderson albo Querrey, na każdego po 100zł, @5. Bukmacher STS, więc niestety - 12%.
Na ten moment prowadzi Gilles Muller, który ma 72 asy, w/w tenisiści są na drugim miejscu, obaj mają 68 asów, następny w kolejce jest Cilic z 63 asami i Raonic z 47 asami
Argumenty - przede wszystkim trafili na siebie w kolejnym meczu i tutaj podań kończących zapewne będzie mnóstwo, bardzo prawdopodobne tie-breaki i mało prawdopodobne tylko trzy sety, no i przede wszystkim jeden bądź drugi awansuje do ćwierćfinału, więc szansa na poprawienie rezultatu jest pewna (chyba, że krecz). Gilles Muller, który obecnie prowadzi w kolejnej rundzie gra z Nadalem, raczej jest nastraconej pozycji. Cilic traci niewiele ale w spotkaniu z Agutem obstawiam, że nie będzie miał mega trudnej przeprawy więc Querrey i Anderson jeszcze trochę uciekną, a w ćwierćfinale grać będzie z Nadalem i moim zdaniem by wygrać klasyfikację asów będzie musiał Hiszpana po prostu pokonać. Pozostaje Raonic (47 asów), traci sporo a w ćwierćfinale prawdopodobnie rewanż z Federerem, nawet jeśli go pokona (w co nie wierzę) to nawet nie wiem czy granie jednego meczu więcej wystarczy mu na zniwelowanie 21 asów, niekoniecznie.

muminsc 384

muminsc

Użytkownik
Nadal 3-0 @ 1,85 (ja grałem jeszcze po 1,95)
Myślę, że to dobry typ. Nadal (-6.5 gema), też ciekawy wybór przy 2.32 (fortuna).
Federer w zeszłym roku tracił seta w spotkaniach z Bułgarem i myślę, że na Wimbledonie będzie zacięte spotkanie Federer (-5.5 gema), proponuję zakład na Dimitrova 1.88 (fortuna)
Zverev ograł Raonica w Rzymie, jest w gazie, jak dla mnie gra coraz lepiej, myślę, że to już ten moment kiedy nastąpi zmiana warty i zacznie ogrywać najlepszych. Kursy w granicach 1.9 nie powalają, ale w przyszłości tak za 2, 3 lata to na tego chłopaka będą kursy w takich meczach po 1.15, więc jeszcze można. Pamiętam jak Nole przebijał się w drabince i też tak buki płacili.
Powodzenia ;)

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Najwięcej asów w turnieju
Kevin Anderson albo Querrey, na każdego po 100zł, kurs 5zł.
Jakim cudem kurs masz w złotówkach? W takim wypadku mając stawkę również w naszej rodzimej walucie wygrywałbyś w złotówkach kwadratowych. I co wtedy? Jak posługiwać się walutą podniesioną do potęgi? A jakbyś postawił euro? Wygrywałbyś w euro*złoty? Dla wielu to szczegół, ale z perspektywy matematyki, jak i zwykłego logicznego myślenia to bezsensowny błąd.

Otrzymane punkty reputacji: +6
guernica 584

guernica

Użytkownik
Jakim cudem kurs masz w złotówkach? W takim wypadku mając stawkę również w naszej rodzimej walucie wygrywałbyś w złotówkach kwadratowych. I co wtedy? Jak posługiwać się walutą podniesioną do potęgi? A jakbyś postawił euro? Wygrywałbyś w euro*złoty? Dla wielu to szczegół, ale z perspektywy matematyki, jak i zwykłego logicznego myślenia to bezsensowny błąd.
Dokładnie. Maćko ma rację. Podawanie typów w pln, euro czy innych rublach to świadectwo niewiedzy o czym się mówi.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Thiem - Berdych 2 @1,94 ✅ 1xbet
Kursy mnie troszkę zdziwiły, choć i tak pospadały bo można było dostać nawet po @2,1. To i tak dużo, dla mnie faworytem dużym jest Berdych. Forma Czecha jest dużo wyższa aniżeli w turniejach w Rzymie czy Madrycie. Już mecz z Lopezem w Queens zwiastował odrodzenie Berdycha, poziom meczu mógł się podobać, wiele znakomitych wymian. W Wimblu &#39;Berdya&#39; wygląda wspaniale: 45/19 z Chardym, 47/21 z Harrisonem i 33/17 z Ferrerem. Thiem jak wiadomo na grassie traci na wartości, oczywiście jest groźny, gra dużo lepiej niż w Halle czy Antalai, ale zdecydowanie bardziej przemawia do mnie postawa Tomasa. Jedyne co może nieco niepokoić, to sfera mentalna Czecha. Ma swoje odpały, z Harrisonem przez cały mecz był dużo lepszy, przyszło serwować po mecz i Berdzia połamany. Pozostaje wierzyć w Tomasa, bo wygląda w Londynie pewniej.

Otrzymane punkty reputacji: +11
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Właściwie to nie wiem w czym widzicie problem, bo dla mnie to bzdury, nie mniej okej, poprawię.
Jak nie widzisz problemu w nadawaniu mian wartościom występującym bez jednostki to spoko, ale to nie świadczy o tym, że piszemy bzdury, tylko to działa w drugą stronę. Niedługo czas będziesz liczył w metrach, a odległości w kilogramach. Wszystko sprowadza się do logicznego myślenia, a wiele rzeczy do prostej matematyki, gdzie każda wartość występuje w konkretnej jednostce, bądź właśnie bez niej. Odeszliśmy jednak mocno od tematu samego Wimbledonu, więc na tym zakończę mój wykład.

M 66

mac-iek

Użytkownik
Jak nie widzisz problemu w nadawaniu mian wartościom występującym bez jednostki to spoko, ale to nie świadczy o tym, że piszemy bzdury, tylko to działa w drugą stronę. Niedługo czas będziesz liczył w metrach, a odległości w kilogramach. Wszystko sprowadza się do logicznego myślenia, a wiele rzeczy do prostej matematyki, gdzie każda wartość występuje w konkretnej jednostce, bądź właśnie bez niej. Odeszliśmy jednak mocno od tematu samego Wimbledonu, więc na tym zakończę mój wykład.
Nie napisałem, że piszecie bzdury tylko jedynie, że dla mnie to bzdury nie warte świeczki. Jest logiczne, że stawkę liczę razy 5, czepiliście się &quot;zł&quot; to poprawiłem, tyle. Koniec tematu.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Sfera mentalna będzie miała ogromne znaczenie w meczu Berdycha z Thiem em i myślę że Czech ten mecz przegra. W pamiętnym meczu z Lopezem miał piłkę meczową, Hiszpan się wybronił a Tomek zamiast dalej grać swoje oddał mecz. Głowa, głowa i jeszcze raz głowa, na tym etapie szlema podstawa.

Otrzymane punkty reputacji: +12
guernica 584

guernica

Użytkownik
Sfera mentalna będzie miała ogromne znaczenie w meczu Berdycha z Thiem em i myślę że Czech ten mecz przegra. W pamiętnym meczu z Lopezem miał piłkę meczową, Hiszpan się wybronił a Tomek zamiast dalej grać swoje oddał mecz. Głowa, głowa i jeszcze raz głowa, na tym etapie szlema podstawa.
Zgadzam się. Mentalnie pepik jest słabiutki, chociaż Thiem też potrafi złapać focha i oddać mecz. Mam pobranego Austriaka w dubelku z młodszym ruskiem - Zverevem znaczy się.

Otrzymane punkty reputacji: +12
muminsc 384

muminsc

Użytkownik
Murray A. (-6.5 gema)- Paire B. 2 2.0 fortuna✅

Już widzę jak Szkot nerwowo reaguje na finezyjną grę Francuza, gdy ten skrótami wytrąca go z równowagi. Na pewno będzie starał się gonić Szkota po korcie, jeśli Paire zachowa skuteczność voleya jest w stanie przynajmniej w dwóch setach doprowadzić do TB.
Paire osiągając 4 rundę wyrównał rekord z US Open czyli najlepszy wynik w karierze.
I najważniejsza sprawa, Paire uwielbia splendor, zrobi wszystko by publiczność pokochała jego grę, a nie &quot;swojaka&quot;. Central Court tylko go zmotywuje na 100%.
Jeśli chodzi o umiejętności &quot;czysto tenisowe&quot; to Murray jest 2 klasy wyżej, ale gra nierówno jak dla mnie nudno (mdły tenis), nieskutecznie przy rywalu który zmienia tempo (mecz z Fabio) i irytuje go rywal, który nie daje się zamknąć w schemat, który bawi się tenisem i ma zawsze coś do powiedzenia (nie chodzi tylko o grę) poza wymianami.

Powodzenia ????

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Poniosło cię jeżeli chodzi o te umiejętności tenisowe. Ja bym raczej powiedział, że to Paire jest o klasę wyżej jeżeli chodzi o umiejętności tenisowe tylko brak psychiki oraz reguralnosci sprawia, że nie jest w dziesiątce albo i w piątce najlepszych bo jeżeli chodzi o talent i skilla to jest ścisła czołówka światowa.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Anderson - Querrey over 10,5 w pierwszym secie @1,9 ✅ 1xbet
Na 13 meczów 9 razy w pierwszym secie był over dla tej linii. W dodatku tutaj gramy na najszybszej nawierzchni, gdzie serwis jest arcy ważnym elementem w grze. Jak grają obaj - wiadomo, własne gemy serwisowe to będzie klucz do wygranej. Obaj nie są mocni na returnie, tzn. pewnie będą atakować drugie podanie, starać się zagrać agresywniejszą piłkę, ale warunki fizyczne sprawiają, że nie są zbyt gibcy i zwinni, żeby po prostu nie powiedzieć, że są drewniakami. Querrey stracił swoje podanie 6 razy, ale grał dłuższe mecze aniżeli Anderson. Kevin zaś w dwóch ostatnich pojedynkach nie dał rywalom ani jednej okazji na brejka. W sumie stracił swoje podanie 2 razy - oba w pierwszym secie z Verdasco. Później już serwował fenomenalnie. Myślę, że warto pograć.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mike_aveli 190

mike_aveli

Użytkownik
G.Muller-Rafa Nadal
Typ: 1
Kurs: 6,75 (Unibet) ✅[6:3,6:4,3:6,4:6,15:13]

Witam w drugim tygodniu turnieju.
Zdania co do nadchodzących meczy są podzielone,ja upierał się będę przy ruszeniu niespodzianek.
Rafa po wygraniu Rolanda na pewno wygląda dobrze jednak z drugiej strony żadnym wyznacznikiem jego aktualnej gry na trawie nie jest pokonanie Younga czy Kaczanowa.
Spotkanie z Mullerem nie będzie spacerkiem a największym testem w turnieju.
Luksemburczyk ma po swojej stronie argumenty aby popsuć Rafie jutrzejsze popołudnie - serwis i gra przy siatce będą na Jego korzyść,a pamiętając że to na tej nawierzchni czuje się najlepiej możemy spodziewać się wyrównanego meczu.
Bardzo ważny będzie pierwszy set i nie wykluczam wyniku który może zadziwić świat.
Biorąc pod uwagę fakt że bilans panów na trawie to 1:1 myślę że warto zaryzykować.
G.Dimitrov-R.Federer
Typ: 1
Kurs: 5,60 (Unibet)⛔⛔ [nigdy więcej Grzesia bo zawodzi na całej linii gdy przychodzi prawdziwe Wyzwanie. Nie wróżę mu zbyt wiele z tak gorącą głową. Roger się zabawił]
Dymek jest w życiowej formie, jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem Jego gry w tym turnieju i tak jak wszyscy nie mogę doczekać się jutrzejszego meczu.
Nie licząc pierwszego seta ze Schwartzmanem reszta poszła bardzo sprawnie 7:6 6:2,6:2 / 6:3,6:2,6:1 / 6:1 6:1 wygląda bardzo solidne i choć rywale nie byli z najwyżej półki dali Dymkowi okazję wejścia na wyższe obroty i jestem pewien że Roger będzie miał sporo kłopotów.
Szczególnie jeśli chodzi o return i backhand bardzo dobrze wygląda Bułgar. Nie miał takiego rywala Roger dawno, oczywiście nie licząc finałowego meczu w Niemczech z młodszym Zverevem gdzie &quot;Młody&quot; przegrał mecz w szatni.
Siła, ogranie meczowe, kondycja i wielka chęć zdetronizowania Króla da mu na pewno wielkiego powera i maksymalną motywacje.
Panowie nie grali jeszcze przeciwko sobie na trawie a H2H to pięć zwycięstw Szwajcara.
Lepszego momentu na pokonanie Fedexa nie miał chyba nigdy, tak więc czas napisać nową historię.

Nie zdziwi mnie w kolejnych spotkaniach nic. Przejęcie pałeczki przez kogoś z nowej generacji wszystkim wyjdzie na dobre i na to po cichu liczę.
Prędzej czy później musi to nastąpić, a skoro mecze serwisantów o zbliżonych kursach to no bety proponuję zaryzykować i pomóc szczęściu.
GL.

Otrzymane punkty reputacji: +23
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon, mężczyzn
Godzina:
17:30
Spotkanie:
R. Federer - G. Dimitrov
Typ: G. Dimitrov +1,5 seta
Kurs:
3,15
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Witam, przed nami już 1/8 finału mężczyzn jak i pań. Pozostało 16 najlepszych tenisistów na trawie tego roku, są niespodzianki... jak co roku. Ja jednak skupię się na meczu, który zapowiada się rewelacyjnie... co więcej liczę na to, że będzie to jeden z lepszych meczy w całym turnieju, może nawet lepszy niż finał? Do rzeczy.
Spotkanie pomiędzy R. Federerem a G. Dimitrovem zamkniemy stawkę ćwierćfinalistów ponieważ jest ten mecz wyznaczony jako ostatni na korcie głównym przy pełnej publiczności. Nic dziwnego, z jednej strony faworyt, mistrz na trawie.. ale już 36 letni Roger Federer a z drugiej strony... drugi nowy Roger tyle, że z Bułgarii.. 26 letni Dimitrov.
I o ile zgadzam się z tym, że faworytem w tym meczu jest Roger o tyle nie zgadzam się z kursami wystawionymi. Aż takim faworytem? Nie dla mnie, ja pobieram minimum 2 sety Dimitrova.
Obaj Panowie bez problemów awansowali do tej rundy, Roger pokonał bez straty seta: Dolgopolov 1:0 krecz, Lajovic 3:0 i M. Zverev 3:0 natomiast Dimitrov także bez straty seta pokonał: Schwartzman 3:0, Baghdatis 3:0 i Sela 2:0 krecz.
Dimitrov jest w życiowej formie i będzie chciał pokonać Rogera po raz 1 w swojej karierze
Nie widzę aż takiej przewagi Rogera, żeby wystawiać kurs na niego 1,14...
Powodzenia.

M 66

mac-iek

Użytkownik
Raonic ma również 68 asów, STS podaje błędne statystyki. Można to sprawdzić na oficjalnej stronie Wimbledonu
Masz rację, kretyni niesamowici, zmienia to postać rzeczy nie ukrywam. Nie mniej ten kurs 5 na Andersona i Querreya przy 3,5 i 2,5 kolejno Raonica i Cilica jest myślę warty zaryzykowania, szanse zwyczajnie są zbyt równe by nie spróbować.

C 0

casti

Użytkownik
Życiowa forma Dimitrowa? Jak on 3 tygodnie temu przegrał z Janowiczem 2:0, a od tego momentu nie grał z nikim z top30 rankingu, na jakiej podstawie twierdzisz ze jest w zyciowej formie. Fed który odpuścił RG żeby przygotować się do Wimbledonu zjada go w przedbiegach. To on jest w najwyższej formie od lat.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Życiowa forma Dimitrowa? Jak on 3 tygodnie temu przegrał z Janowiczem 2:0, a od tego momentu nie grał z nikim z top30 rankingu, na jakiej podstawie twierdzisz ze jest w zyciowej formie. Fed który odpuścił RG żeby przygotować się do Wimbledonu zjada go w przedbiegach. To on jest w najwyższej formie od lat.
Pisałem o tym samym w typach live.
Goli ogórków, fakt, ale pokażcie mi, jakie turnieje on wygrał? Kogo ograł?
Buki się wzbogacą, bo sporo osób idzie w stronę Bułgara, a Roger jest pod każdym względem lepszy i z litości niczego oddawał mu nie będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom