Bezsensu, ze jak ktos nie ma czasu i nie pisze analizy to jego typy sa usuwane..
Dzis z moich typow weszla Bertens, Lisicki, Kastatkina, Withoeft.. Jednyna zawodniczka co sie meczy to Svitolina..
Lisicki mi imponuje tym, ze wygladala niezle przed Wimbledonem, wygladala solidnie, to samo Cibulkova.. Kiki Bertens w formie nadal wiec warto na nia stawiac, Kasatkina ambitny
tenis ale zdrowie jej szwankuje, ma 18 czy 19 lat i organizm nie daje rade w kazdym meczu grac jak robot..
Co do pozostalych na dzis meczy :
Chyba warto wejsc w Konte.. Prezentuje sie niezle, czasem jej sie mozg wylacza, jednakze z Bouchard, ktora czesciej lapie zawiechy powinna wygrac.. 1.5 kurs niezly, dorzucic Cibulkova i VAndevege i za wieksza sumke puscic warto.. Dzis sporo meczy do tasiemki bylo.. Szkoda Bencic i jej odpadniecie .. Ponoc kontuzja jakas, nie wiem, nie ogladalem meczu ale no szkoda, ze juz odpadla..
Szkoda Konty.. Bouchardova wyciagnela ten mecz.. typowa Bouchard, wejdzie to wejdzie mecz wygrany, albo wszystko wyrzuca na auty.. Bouchard win 2:1 , Cibulkova win 2:0 i Coco 2:0..
A no i Halep idzie jak burza, liczylem na nia przed turniejem i mam nadzieje ze daleko zajdzie w tym turnieju, po cichu licze na jej wygrana ..
Powtórzę już poraz kolejny. Działy tematyczne to miejsce na merytoryczną dyskusję oraz typy wraz z analizami. Same typy można podawać w działach z kuponami oraz z kuponami ze statystykami./Macko18
Garbine Muguruza odpada w 2 rundzie.. Nie wiem jak Wam ale wydaje sie, ze Muguruza tez na dopingu jedzie jak Sharapova.. Nadal robil to samo ROK W ROK.. WYgrana French Open, potem szybka porazka w pierwszyh rundach Wimbledonu.. wg mnie tenisisci boja sie byc przylapani na dopingu..