qbali
Forum VIP
???? Fabio Fognini - Jurgen Melzer(+2.5 seta) dla Mecz (1.40) WYNIK 76 57 36 26 Jurgen znów zabłysnąłFognini mecz ( kurs 1,40)
Fognini 3:0 ( kurs 3,0) bah
Mimo że Melzer odnosił już jakieś dobre rezultaty na Wimbledonie tym razem zabrał ze sobą tragiczną formę,nie wiem co się z tym zawodnikiem dzieje ale on nie radzi sobie w żadnym turnieju.Włoch dobrze dysponowany w ostatnich tygodniach mam nadzieje że dziś w teatrze pokaże dobre przedstawienie.
???? Julian Reister(+2.5 seta) - Lukas Rosol dla Mecz (1.34) WYNIK 63 46 76 67 ...
???? Kyle Edmund - Jerzy Janowicz dla Mecz (1.20) WYNIK 26 26 46
???? Marcos Baghdatis - Marin Čilić dla Mecz (1.20) WYNIK 36 46 46
KURS: 2.70
Stawka: 50 | Do wygrania: 85 PLN
Expekt
Z całym szacunkiem dla kolegi ale granie 3:0 na Foga, który przecież jest strasznie chimeryczny, jest wg mnie słabym betem. Owszem, Melzer nie błyszczał ostatnio, ale na grassie grać potrafi i nie skreślałbym tutaj Austryjaka. Nie raz już Jurgen sprawiał sensacje i moim zdaniem gładko dziś Fog nie będzie miał i seta straci. Oglądałem go ostatnio w Eastbourne i w zasadzie powinien przegrać już z Zemlją, ale Słoweniec nie potrafił wykorzystać słabej postawy Włocha. Grali ze sobą dwukrotnie i obydwa spotkania wygrał Melzer. Oczywiście nie twierdzę, że dziś Fog to przegra, bo zapewne i wygra, ale wg mnie nie w stosunku 3:0.
Podobnie Rosol, który na zawsze zostanie zapamiętany ze względu na pokonananie Nadala rok temu tutaj. Owszem miał swój dzień wtedy, ale już później Kohli pokazał mu miejsce w szeregu. Reister to nie jest chłopiec do bicia, ostatnio w fajnej formie, wygrał Chellengera w Blois- w kwalach tutaj nie stracił nawet seta. Wg mnie powalczy z Lucasem i seta powinien spokojnie ugrać.
Cilic w pierwszych rundach baaaardzo żadko przegrywa, ostatnio nawet ładnie grał na grassie, Bagietka znów pechowo trafił i znów zapewne bez większej motywacji zagra, bo o dobry wynik z Cilicem w takiej dyspozycji będzie bardzo ciężko.
Janowicz nie powinien mieć większych problemów z młokosem Edmundem. Owszem Kyle, ostatnio się ładnie pokazał w walce z Simonem czy De Schepperem, no ale nie oszukujmy się, to jeszcze nie ten moment, żeby miał wygrywać z graczami TOP30 ???? Janowicz powinien spokojnie (lecz pewnie po walce) wygrać...