>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon '11 - turniej główny mężczyzn

Status
Zamknięty.
kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
A może stawiać Fisha w bukach, gdzie nie ma zwrotu za krecz tylko normalnie rozliczają. Jeśli z tą stopą to prawda to można spróbować.

mietek_rzul 3

mietek_rzul

Użytkownik
Unibet ma ciekawy zakład dotyczący czasu trwania meczu, i tak w meczu Federera z Tsongą linia wystawiona jest na 2h i 45,5 minuty kurs na to wynosi zarówno na over jak i under 1.87 i OVER wydaje mi się niezłą propozycją kurs lepszy niż w przypadku Tsonga +2,5 (1.62)

quatro 4

quatro

Użytkownik
To i ja dodam coś od siebie
Djokovic - Tomic
Tomic bardzo obiecujący młody gracz gra naprawdę dobry tenis wyeliminował do tej pory Davydyenkę, Andeeva, Soderlinga i Xmana ale myślę, że na tym koniec. Jak widać Tomic pokonał kilku wyżej notowanych rywali ale Djokovic to już za wysoka półka. Myślę, że Tomic jest w stanie ugrać seta ale nie jest to znowu takie pewne aby zagrać Tomic +2,5 dlatego w tym spotkaniu stawiam tylko na czysty win Djoko.​
Djokovic - Tomic @1,13✅✅✅
No i rzeczywiście młody Tomic dał radę urwać seta szkoda że jednak nie dałem +2,5 :razz:
Nadal - Fish
Tutaj upatrywałbym niespodzianki. Wczoraj w WTA obyło się bez żadnej niespodzianki to czas najwyższy na porażkę faworyta. Nadal mówi, że z nogą wszystko w porządku ale kto wie czy znowu coś go tam nie za boli. A nawet jeżeli nie to myślę, że Fish i tak może zwyciężyć.​
Nadal - Fish @5,50⛔⛔⛔
Federer - Tsonga
Niema co za wiele pisać bo typuje podobnie jak koledzy wyżej. Uważam, że Tsonga może spokojnie ugrać seta, a może i coś więcej​
Federer - Tsonga +2,5 @1,72✅✅✅
Handi wyrobiony ale Tsonga jest na najlepszej drodze do wygrania całego meczu

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Na prawdę wierzycie w przegraną Nadala ? Ja widzę, że większość widzi niespodziankę u niego, a za pewne się okaże, że wygra i ten turniej.
Ale co do tego meczu: Fish ma tylko serwis, pewnie będzie stosował taktykę jednego strzału przy wymianach, jeżeli trafi na dzień konia to może ugra 1 seta, jeżeli nie to pewnie po tie-breakach 1-2 ale wygra to Nadal. Co do stopy, żyjemy w XXI wieku, przeszedł dziesiątki masażów, do tego jak trzeba pojedzie na tabletkach przeciwbólowych.
Jeżeli szukacie niespodzianki to na pewno w meczu Federera lub nawet Djokovica ( ale tu bardziej np. +2,5 seta na Tomica ).
Ja jednak jestem przekonany, że w drugim turnieju wielkoszlemowym z rzędu zobaczymy w półfinale całą pierwsza czwórkę rozstawionych.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Murray - Lopez
Typ: powyżej 9.5 gemów w 1 secie
Kurs:1.66

Murray mnie nie przekonuje w tym turnieju , Lopez zawiódł trochę z Kubotem który grał bardzo agresywnie i nie miał pomysłu na gre z Polakiem . Nie siedział 1 serwis i od razu pojawiły się problemy , myśle że był to jednorazowy wypadek i dziś Lopez będzie jak zazwyczaj na trawie , będzie praktycznie nie do przełamania . Murray nie powinien mieć problemów z niezbyt dobrze odbierającym serwis Hiszpanem . Jeden i drugi powinni spokojnie wygrać po 4 gemy przy swoim podaniu . Przy dobrym układzie gemów możliwe jest nawet jedno przełamanie , powinno wejść na luzie .

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Wimbledon godz. 14.05
Spotkanie: Bernard Tomic - Novak Djokovic
Typ: Novak Djokovic (-2,5 seta)
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betsson
Analiza:

18 letni Australijczyk dokonał w tegorocznym Wimbledonie nielada wyczynu..Wygrał cztery kolejne mecze pozostawiajac w pokonanym polu kolejno: Starego Wałkarza z Rosji (Nikolay Davydenko), ukochanego Marii Kirilenko (Igor Andreev) i poczciwego koziołka ze Skandynawii (Robin Soderling), by wreszcie dobrać sie do skóry solidnemu Belgowi z kucykiem (Xavier Malisse)..O ile te dwie pierwsze wygrane były do przewidzenia o tyle dwie kolejne to nie lada niespodzianki..Na dodatek uczynił to w trzech identycznych setach...do 6:1, 6:4, 7:5..Czyli nawet nie dał chłopcom tiebreaka..A to już wyczyn..
W meczu numer pięć czyli ćwierćfinale trafił najgorzej jak tylko mógł..Na tegorocznego Mistrza Australian Open i półfinalistę French Open..Na Pana Djokovica, człowieka, który w tym sezonie dokonał wyczynu niesamowitego..Na rozegranych 48 meczy wygrał aż 47..Ta jedna jedyna porażka to wyżej wspomniany Roland Garros i potyczka z Rogerem Federem..
Na trawie Djoko idzie jak burza, w czterech meczach tylko Markos Baghdatis potrafił zdołał mu urwać seta..Jeremy Chardy uszarpał zaledwie 6 gemów, (6:4, 6:1,6:1), Kevin Anderson uszczknął o trzy więcej (6:3,6:4,6:2), a Michael Llodra zagrał dość równo (6:3,6:3,6:3) czyli też na 9 oczek ledwie..
Dziś jeśli Tomica nie zje trema przed Wielkim Djoko to w najlepszym wypadku doprowadzi do tiebreaka w jednym z setów, a i to nie nastawiałbym się na to jakoś specjalnie..Novak dziś zrobi wszystko by mecz trwał jak najkrócej..Nie da raczej szans Tomicowi..Bo trzeba oszczędzać siły na półfinał...Z kim?..No i tu się robi ciekawie..Bo szykuje nam się wielki rewanż za French Open..Jeśli nie dojdzie do żadnej niespodzianki to rywalem w półfinale będzie Roger Federer..A na trawie z Rogerem lekko nie będzie..
Więc na dziś prognozuję godzina dziesięć i po sprawie..

Trzy krótkie sety, tak żeby zdążyć na mecz Federera z Tsongą, który notabene zaczyna sie o tej samej godzinie..
Warto też pomysleć o underze na gemy..Ale kurs zbliżony, a jest obawa, że mlody Australijczyk zechce powalczyć w więcej niz jednym secie..Więc zostajemy przy 3:0 dla Serba..

Pozdrawiam i powodzenia..

M 28

mitch

Użytkownik
Nadal - Fish
Tutaj upatrywałbym niespodzianki. Wczoraj w WTA obyło się bez żadnej niespodzianki to czas najwyższy na porażkę faworyta. Nadal mówi, że z nogą wszystko w porządku ale kto wie czy znowu coś go tam nie za boli. A nawet jeżeli nie to myślę, że Fish i tak może zwyciężyć.​
Nadal - Fish @5,50​
O wygraną Fisha będzie ciężko, ale jestem niemal pewien, że uda mu się urwać seta Hiszpanowi. Z Berdychem zagrał naprawdę dobre zawody. Nie wiem ile jest prawy w tym, że Nadala mimo wszystko coś tam boli, ale ja nie biorę tego pod uwagę.
Trawa to taka nawierzchnia gdzie zawodnicy z mocnym serwisem są zawsze groźni. A Nadal rok temu na Wimbledonie ewidentnie miał problemy z takimi zawodnikami (3-2 Haase, 3-2 Peztschner).
Niby DelPotro też ma mocny serwis, ale argentyńczyk na trawie nie gra jakoś rewelacyjnie.
Moim zdaniem będzie tutaj over gemowy

macmaster 43

macmaster

Użytkownik
Nie wiem czy w meczu Djokera szykuje się wał, czy po prostu fortuna niweluje straty, ale zaklady na 3:0 jak i na over gemowy zostaly zablokowane. Może komuś przyda się ta informacja. Ja osobiście pograłem under 32,5...

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Fajną opcją na 1seta meczu Nadal - Fish jest typ: over 9,5
Dlaczego? - Jak już z doświadczenia wiemy - nawet jak Rafa wygra losowanie to oddaje pierwszy serwis na rzecz swojego przeciwnika. Tak więc są bardzo bardzo duże szanse że jako pierwszy w meczu serwowac będzie Mardy Fish. Tak więc nawet jedno przełamanie serwisu Amerykanina przez Rafaela Nadala daje nam w rezultacie wynik seta: 6:4 dla Nadala. A znając ostatnią dyspozycje serwisową Fisha - będzie bardzo trudno o stratę podania z jego strony. Tak więc:
Typ: Over 9,5 w Pierwszym Secie 8/10 Bet365 1.61

midel 189

midel

Użytkownik
Niby typ na Tsongę +2,5 wydaje się być racjonalny, dobry i pewny. Ja bym jednak uważał. Tsonga jaki jest każdy wie. W jeden dzień może wygrać z każdym, a po 24h przegrać bez walki z takim Stepankiem czy ledwo wygrać z Istominem. Poza tym mam w pamięci RG jak miał 2-0 i 4-1 z Wawrinką i przegrał mecz.
Nie rozumiem tych co szukają sensacji w meczu Djokovicia. Gładkie 3-0, może w pierwszym secie tb, nic więcej Tomic nie ugra.
Nie wiem jak jest z tą nogą Nadala, twierdził, że go strasznie bolało w pierwszym secie - po czym wygrał tb, a później gonił jak szalony przez kolejne 3 sety - coś mi nie pasuje.
Jeżeli miałbym szukać dzisiaj niespodzianki to zdecydowanie Feliciano. Jeżeli będzie serwował tak jak w 5. secie z Kubotem to na luzie może dojeżdżać do tb lub wygrywać sety szybciej. Murray również jest strasznie chimeryczny i często w GS przegrywał mecze, których teoretycznie nie powinien. Lopez na trawie moim zdaniem top 10, w tamtym roku tylko on (licząc sezon na cegle i na trawie) pokonał Nadala.

H 19

havierx

Użytkownik
Nie chce komus robic przykrosci czy cos, naprawde, nie jestem takim czlowiekiem. Ale na przyszlosc - jak mozna stawiac przeciwko rewelacji turnieju, ze nie ugra nawet seta? Widze kilka kuponikow nie wejdzie... Prawdopodobnie Djoko sie ogarnie, bo Tomic juz sie podjaral, ale jednak.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Nie chce komus robic przykrosci czy cos, naprawde, nie jestem takim czlowiekiem. Ale na przyszlosc - jak mozna stawiac przeciwko rewelacji turnieju, ze nie ugra nawet seta? Widze kilka kuponikow nie wejdzie... Prawdopodobnie Djoko sie ogarnie, bo Tomic juz sie podjaral, ale jednak.
Najwidoczniej można stawiać. Jak udało Ci się zagrać inaczej lub ominąć ten typ to gratuluję ???? Tomić już ma sporo meczów rozegranych na trawie w tym sezonie. Przegrywał z Selą i Mullerem. Na Wimbledonie gra jednak jak natchniony. Szansy upatrywałem, także w tym, że jest młody i pęknie ze świetnie dysponowanym w tym sezonie Djokoviciem. Jednakże w drugim secie Bernard zaczął grać fantastycznie i Djoko nie ma łatwej przeprawy tak jak ja się spodziewałem... Cóż przegrałem, przyznaję rację typ na 3:0 Nole był błędny.

H 19

havierx

Użytkownik
Bardzo dobry mecz, mam nadzieje, ze kariera Tomica pojdzie w prawidlowa strone i nie spocznie na laurach, szykuje sie niezly zawodnik, z ktorym za jakis czas czolowka moze miec problem ;)

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Witam panowie,
ogladam mecz Tsongi od samego początku i jestem pełen podziwu.
Naprawde udany mecz w wykonaniu Francuza, ładny serwis, ładna gra przy siatce,
typ +2,5 na Tsonge ładnie wszedł, a teraz zaryzykowałem i za drobne zagrałem na wygraną Tsongi, bardzo ryzykowny typ ale nie wykluczone , że w półfinale zobaczymy właśnie jego.

quatro 4

quatro

Użytkownik
No i stało się ROGER FEDERER ZA BURTĄ WIMBLEDONU. 6-krotny zwycięzca tego turnieju odpadł. Tsonga po porażce w pierwszych dwóch setach nie poddał się i wygrał koniec końców 3-2, jest to w dużej mierze zasługa świetnego serwisu francuza, który dał się przełamać tylko w pierwszym secie. No i mamy pierwszą dzisiejszą niespodziankę.

midel 189

midel

Użytkownik
Bardzo dobry mecz, mam nadzieje, ze kariera Tomica pojdzie w prawidlowa strone i nie spocznie na laurach, szykuje sie niezly zawodnik, z ktorym za jakis czas czolowka moze miec problem ;)
Żadna nowość. Już dwa lata temu świetnie się zapowiadał. Niestety potrafi tylko w pojedynczych turniejach grać dobrze.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Oglądałem mecz Tsongi na ESPN i nie rozumiem komentatorów, którzy ciągle powtarzali co sie dzieje z Federerem, pare razy wspomnieli jedynie, ze Tsonga nieźle gra. Moim zdaniem Federer miał duzo szczęścia, ze w ogóle dwa sety ugrał, pierwszego wygrał tylko dzięki fatalnemu, nerwowemu początkowi Tsongi, drugiego dzięki nerwach Tsongi w tie braku. Kiedy tylko Tsonga grał na swoim normalnym poziomie to Roger nie miał nic do powiedzenia, nawet z 0:30 przy swoim serwisie Tsonga wychodził bez problemu w minutkę. Roger nic nie grał i wygrana Tsongi w pełni zasłuzona, gdyby nie miał nerwowych momentów by nawet 5 setów nie potrzebował. Po 3 setach złapałem 5.55 i jakoś dziwnie spokojny o ten typ byłem.(pewnie bym zagrał wcześniej, gdzies tak w połowie trzeciego po kursie 8-10 ale robiłem jedzenie :grin ???? W półfinale będzie big value na Tsonge, zarówno na handi jak i na ML, Djoko nic wielkiego nie gra na tym turnieju.

Jak dla mnie to Murray łatwo dziś wygra, będzie coś jak z Gasquetem, pierwszy set zacięty a pozniej u Murraya odpali return i nie powinien mieć problemów, zagrałem lekko Murray -6 gemów 1.80✅✅✅. Wina z Roddickiem bym nie przeceniał go Andy męczył się strasznie od początku turnieju i tylko serw go trzymał, z Kubotem Lopez nic nie pokazał, gdyby nie zmęczenie (od 3 seta przy siatce szczególnie był juz o te kluczowe 10% spózniony) to Łukasz by to wygrał.

Edit po meczu Murraya:
Gdzieś wyczytałem, mozliwe ze na tym forum, ze Lopez to top 10 na trawie :grin::grin::grin:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Oglądałem mecz Tsongi na ESPN i nie rozumiem komentatorów, którzy ciągle powtarzali co sie dzieje z Federerem, pare razy wspomnieli jedynie, ze Tsonga nieźle gra. Moim zdaniem Federer miał duzo szczęścia, ze w ogóle dwa sety ugrał, pierwszego wygrał tylko dzięki fatalnemu, nerwowemu początkowi Tsongi, drugiego dzięki nerwach Tsongi w tie braku. Kiedy tylko Tsonga grał na swoim normalnym poziomie to Roger nie miał nic do powiedzenia...
Zgadzam sie w 100%. Po Tsonga zdominowal zdecydowanie mecz przy 0:2 a Szwajcar gral slabo glownie dlatego, ze nie pozwalal na nic Francuz chociaz wiadomo, ze Fed tez mial swoje podanie i mogl je trzymac. Ja juz pisalam wiele razy, ze Federer jest juz dawno cieniem gracza z przeszlosci i wiele razy sie na korcie komtpromitowal. Dzisiejsza wtopa jest normalna ale styl Feda tragiczny. Zero zaagazowania w gre od 2 seta, co on mysli, ze mu Tsonga sam mecz odda? Zenada Rogera po raz kolejny.

Tsonga z Djokovicem ma dobry bilans i na trawie to jest 50 na 50 a biorac pod uwage forme to Tsonga bedzie faworytem. Novak strasznie sie meczyl z Tomicem i wydawalo mi sie, ze tam moze byc 5 setowka. Kilka glupich bledow Bernarda i przegral 1:3 ale z Tsonga to tak moze nie wygladac. Bardzo blisko Jo-W. finału.

M 16

misia.marcysia

Użytkownik
rozumiem, ze frustracja przyslania nam rozsadek ale
- o jakich kompromitacjach na korcie mowisz? o tym, ze przegal z topowymi graczami? raczej nie, bo to ani wstyd ani kompromitacja
- styl tragiczny? mysle, ze jakby byla skala porownawcza stylu gry Federera do naszych typerskich umiejetnosci, prognoz i przewidywan to i tak Federer byl dzisiaj 1000 razy lepszy niz to co jest pisane tutaj
- Tsonga zagral na swoim maksymalnym poziomie, ja osobiscie bardzo sie ciesze, ze wygral i licze na walke z nole o final, Tsonga poza przelamaniem w kazdym secie koncentrowal sie na utrzymaniu swojego podania co mu wychodzilo znakomicie i byla to bardzo dobra decyzja, chwala dla niego ale szacunek dla Ferdka za kawal swietnego tenisa, czasu jednak tym razem nie oszukal i napotkal przeciwnika w swietnej formie

Zgadzam sie w 100%. Po Tsonga zdominowal zdecydowanie mecz przy 0:2 a Szwajcar gral slabo glownie dlatego, ze nie pozwalal na nic Francuz chociaz wiadomo, ze Fed tez mial swoje podanie i mogl je trzymac. Ja juz pisalam wiele razy, ze Federer jest juz dawno cieniem gracza z przeszlosci i wiele razy sie na korcie komtpromitowal. Dzisiejsza wtopa jest normalna ale styl Feda tragiczny. Zero zaagazowania w gre od 2 seta, co on mysli, ze mu Tsonga sam mecz odda? Zenada Rogera po raz kolejny.

Tsonga z Djokovicem ma dobry bilans i na trawie to jest 50 na 50 a biorac pod uwage forme to Tsonga bedzie faworytem. Novak strasznie sie meczyl z Tomicem i wydawalo mi sie, ze tam moze byc 5 setowka. Kilka glupich bledow Bernarda i przegral 1:3 ale z Tsonga to tak moze nie wygladac. Bardzo blisko Jo-W. finału.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom