kasztaneiro
Użytkownik
A może stawiać Fisha w bukach, gdzie nie ma zwrotu za krecz tylko normalnie rozliczają. Jeśli z tą stopą to prawda to można spróbować.
O wygraną Fisha będzie ciężko, ale jestem niemal pewien, że uda mu się urwać seta Hiszpanowi. Z Berdychem zagrał naprawdę dobre zawody. Nie wiem ile jest prawy w tym, że Nadala mimo wszystko coś tam boli, ale ja nie biorę tego pod uwagę.Nadal - FishNadal - Fish @5,50
Tutaj upatrywałbym niespodzianki. Wczoraj w WTA obyło się bez żadnej niespodzianki to czas najwyższy na porażkę faworyta. Nadal mówi, że z nogą wszystko w porządku ale kto wie czy znowu coś go tam nie za boli. A nawet jeżeli nie to myślę, że Fish i tak może zwyciężyć.
Najwidoczniej można stawiać. Jak udało Ci się zagrać inaczej lub ominąć ten typ to gratuluję ???? Tomić już ma sporo meczów rozegranych na trawie w tym sezonie. Przegrywał z Selą i Mullerem. Na Wimbledonie gra jednak jak natchniony. Szansy upatrywałem, także w tym, że jest młody i pęknie ze świetnie dysponowanym w tym sezonie Djokoviciem. Jednakże w drugim secie Bernard zaczął grać fantastycznie i Djoko nie ma łatwej przeprawy tak jak ja się spodziewałem... Cóż przegrałem, przyznaję rację typ na 3:0 Nole był błędny.Nie chce komus robic przykrosci czy cos, naprawde, nie jestem takim czlowiekiem. Ale na przyszlosc - jak mozna stawiac przeciwko rewelacji turnieju, ze nie ugra nawet seta? Widze kilka kuponikow nie wejdzie... Prawdopodobnie Djoko sie ogarnie, bo Tomic juz sie podjaral, ale jednak.
Żadna nowość. Już dwa lata temu świetnie się zapowiadał. Niestety potrafi tylko w pojedynczych turniejach grać dobrze.Bardzo dobry mecz, mam nadzieje, ze kariera Tomica pojdzie w prawidlowa strone i nie spocznie na laurach, szykuje sie niezly zawodnik, z ktorym za jakis czas czolowka moze miec problem
Zgadzam sie w 100%. Po Tsonga zdominowal zdecydowanie mecz przy 0:2 a Szwajcar gral slabo glownie dlatego, ze nie pozwalal na nic Francuz chociaz wiadomo, ze Fed tez mial swoje podanie i mogl je trzymac. Ja juz pisalam wiele razy, ze Federer jest juz dawno cieniem gracza z przeszlosci i wiele razy sie na korcie komtpromitowal. Dzisiejsza wtopa jest normalna ale styl Feda tragiczny. Zero zaagazowania w gre od 2 seta, co on mysli, ze mu Tsonga sam mecz odda? Zenada Rogera po raz kolejny.Oglądałem mecz Tsongi na ESPN i nie rozumiem komentatorów, którzy ciągle powtarzali co sie dzieje z Federerem, pare razy wspomnieli jedynie, ze Tsonga nieźle gra. Moim zdaniem Federer miał duzo szczęścia, ze w ogóle dwa sety ugrał, pierwszego wygrał tylko dzięki fatalnemu, nerwowemu początkowi Tsongi, drugiego dzięki nerwach Tsongi w tie braku. Kiedy tylko Tsonga grał na swoim normalnym poziomie to Roger nie miał nic do powiedzenia...
Zgadzam sie w 100%. Po Tsonga zdominowal zdecydowanie mecz przy 0:2 a Szwajcar gral slabo glownie dlatego, ze nie pozwalal na nic Francuz chociaz wiadomo, ze Fed tez mial swoje podanie i mogl je trzymac. Ja juz pisalam wiele razy, ze Federer jest juz dawno cieniem gracza z przeszlosci i wiele razy sie na korcie komtpromitowal. Dzisiejsza wtopa jest normalna ale styl Feda tragiczny. Zero zaagazowania w gre od 2 seta, co on mysli, ze mu Tsonga sam mecz odda? Zenada Rogera po raz kolejny.
Tsonga z Djokovicem ma dobry bilans i na trawie to jest 50 na 50 a biorac pod uwage forme to Tsonga bedzie faworytem. Novak strasznie sie meczyl z Tomicem i wydawalo mi sie, ze tam moze byc 5 setowka. Kilka glupich bledow Bernarda i przegral 1:3 ale z Tsonga to tak moze nie wygladac. Bardzo blisko Jo-W. finału.