Rozpocznę temat.
Pograłem na
Betfair win w całym turnieju
Venus Williams po @10.5. Typ dość ryzykowny ale kurs jak widać też konkretny. To, że wczoraj uległa Danieli nie jest żadnym wyznacznikiem. Siostry się przetarły w Eastbourne przed Wimbledonem i to o to chyba chodziło. Poza tym nie zdziwiłbym się gdyby decyzję o porażce podjął tutaj sam Papa sióstr Williams. Z jednej strony Serenka już odpadła więc po co siedzieć jeszcze w Eastbourne gdzie i tak nie wiadomo, kiedy zostanie rozegrana kolejna runda bo pogoda nie jest ciekawa. Lepiej potrenować jeszcze w spokoju przed samym Wimbledonem i poprawić mankamenty, które wyszły w trakcie tego turnieju. Także to, że odpadła to IMO jest spory plus. Kondycyjnie widać jest dobrze czego nie można powiedzieć o siostrze Serenie. Minusem jest na pewno fakt, że nie ma jeszcze drabinki i nie wiadomo jaka droga czekać będzie Venus w drodze do finału.
Nie ukrywam, że typ mój na Venus będzie potrzebował sporo szczęścia. Wiadomo, że w trakcie turnieju liczę, że go
odsprzedam po dobrym kursie. Jest to jednak mimo wszystko typ przeciwko całemu
WTA. Jakoś z całej tej topowej 10-tki nie widzę tenisistki, która dominuje w tym roku. Tym bardziej jeśli idzie o tę nawierzchnię nie widzę aby tutaj czy to Sharapova, czy Wozniacki, czy też inna zawodniczka miała argumenty, które by mnie przekonały, że to ona jest wielką faworytką Wimbledonu.
Także powodzenia i oby niebo się przejaśniło na te 2 tygodnie ???? .