vader
Forum VIP
Wszystkich bije na głowę bet365. Ponadto giełda Betfair sporo ma. Sporadycznie podobnie jak w bwin ma tobet, expekt i kilka innych.
Wszystkich bije na głowę bet365. Ponadto giełda Betfair sporo ma. Sporadycznie podobnie jak w bwin ma tobet, expekt i kilka innych.
Heja, sezon ruszył melduje się ????
Ale mam też pytanko - zna ktoś inną niż http://goaliepost.com stronę z prawdopodobnymi obsadami bramek? W tej powyższej z której korzystałem dotychczas wprowadzili płatną rejestrację :jezora:. Będę wdzięczny za pomoc.
Jeśli grasz zakład Money line (czyli łącznie z dogrywką i karnymi) a mecz zakończy się po dogrywce remisem otrzymujesz zwrot. Jeśli mecz w dogrywce rozstrzygnie się na korzyść którejś drużyny masz normalnie zaliczony jako wygrany/przegrany.Witam, mam takie pytanie co do ligi szwedzkiej... Zauważyłem,że w tej lidze mecze mogą pozostać nie rozstrzygnięte, zarówno po 60 minutach (co jest normalne i dość powszechne) ale i po dogrywkach. Widocznie zasady nie przewidują rozgrywania rzutów karnych. Moje pytanie: To w takim razie na jakiej zasadzie bukmacherzy rozliczają opcję "zwycięzcy" (zw) meczu?
Penalty- rzuty karne...Ehh... dzięki że mi wytłumaczyliście jestem początkującym "typerem". A co oznacza skrót "Pen." na livescores ?
Witamy :spokodfhgfh:Witam ????
Chcę zainteresować się trochę hokejem, ale nie rozumiem jednej zasady. Gdy ktoś popełni przewinienie, np z drużyny X, to gra nie jest zatrzymywana dopóki ktoś z drużyny X nie dotknie krążka, czy z drużyny Y? Co jeśli dotknie krążka przeciwna drużyna niż powinna? Jak już gra jest zatrzymana i zawodnik ukarany to jest wznowienie? czy zaczyna drużyna poszkodowana? skąd zaczyna?
A i jeszcze jedno. Wznowienia są przeprowadzane z tych 4 okręgów, od czego zależy z którego (po prawej od bramki czy po lewej).
Witamy :spokodfhgfh:Witam ????
Chcę zainteresować się trochę hokejem, ale nie rozumiem jednej zasady. Gdy ktoś popełni przewinienie, np z drużyny X, to gra nie jest zatrzymywana dopóki ktoś z drużyny X nie dotknie krążka, czy z drużyny Y? Co jeśli dotknie krążka przeciwna drużyna niż powinna? Jak już gra jest zatrzymana i zawodnik ukarany to jest wznowienie? czy zaczyna drużyna poszkodowana? skąd zaczyna?
A i jeszcze jedno. Wznowienia są przeprowadzane z tych 4 okręgów, od czego zależy z którego (po prawej od bramki czy po lewej).