Trochę ogłoszeń parafialnych. Jako, że wchodzimy w nowy rok postanowiłem trochę odświeżyć sposób funkcjonowania działu hokejowego.
* Nazwa tematu
Dyskusja LIVE została zmieniona na
Hokejowy Chat. Tak jak dotychczas będzie można tam pisać co ślina przyniesie na klawiaturę. Temat pierwotnie powstał w celu podawania typów hokejowych
LIVE i komentowania spotkań w trakcie ich trwania, żeby nie zaśmiecać tematów głównych. Drugi punkt zostaje bez zmian natomiast
typy LIVE można będzie podawać w działach tematycznych (
KHL,
NHL itp.)
pod warunkiem, że zostaną one zaopatrzone w komentarz i w miarę solidne uzasadnienie (2-4 zdania), kurs, bukmachera i inne. Suche typy proszę podawać w dziale Typy na Żywo. Każdy typ bez uzasadnienia będzie usuwany. Wolałbym, żeby przy podawaniu typów nie kierować się tylko i wyłącznie livescorami. Jeśli oglądasz mecz i podejrzewasz, że proponowane zdarzenie ma szansę wejścia - uzasadnij swój wybór i podaj typ. Należy pamiętać, że główną ideą forum jest pomaganie sobie nawzajem, a nie zbieranie punktów reputacji. Mam nadzieję, że moja decyzja okaże się pożyteczna i nie zakłóci sprawnego działania działu hokejowego.
* Tematy dotyczące transferów w poszczególnych ligach zostały odpięte, ponieważ bardzo rzadko pojawiają się w nich nowe treści. Informacje dotyczące ważniejszych transferów i tak najczęściej pojawiają się w temacie ligi do której zawodnik odchodzi / przychodzi, więc
wzmianki o transferach proszę zamieszczać od dzisiaj w odpowiednich tematach dotyczących poszczególnych lig. Komentarz mile widziany.
* Temat Info Ile trwa tercja w hokeju? Wiadomości, pytania i propozycje rozwoju zostawiam - jeśli masz pytanie dotyczące hokeja na lodzie, zasad, zdarzeń, kursów etc. możesz zapytać tutaj.
* Przypominam, że należy rozliczać swoje typy. Rozumiem, że nie wszyscy mają czas i nie każdy o tym pamięta, ale większość spędza wiele czasu przy komputerze lub telefonie, więc można poświęcić chwilę na rozliczenie.
* Regulamin zostanie poprawiony w niedalekiej przyszłości jeśli nowe zasady będą funkcjonować zadowalająco i zostaną wprowadzone na stałe.