>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wgrałem bitwę,ale nie wojnę...czyli typy od Tie Breaka

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
XXI.

Spotkanie: Anderson Kevin-Pospisil Vasek ????
Godzina: Mniej więcej 11:00 czasu polskiego
Data meczu: 13.05.2014 rok
Typ: 2 handicap + 4.5 gemów
Kurs: 1.83
Stawka: 10 j
Bukmacher: Bet365
Przewidziana wygrana: 18.3 j
Wynik: 7:5, 7:6

Ogółem zysk/ strata: +49 j

XXII.

Spotkanie: Giraldo Santiago-Cilic Marin ????
Typ: 2
Kurs: 1.80
Przewidziana wygrana: 18 j
Wynik: 4:6, 0:2 krecz Giraldo

Ogółem zysk/ strata: +49 j

XXIII.

Spotkanie: Golubev Andrey-Verdasco Fernando ????
Typ: 0:2
Kurs: 1.90
Przewidziana wygrana: 19 j
Wynik: 6:4, 7:5

Ogółem zysk/ strata: +39 j

XXIV.

Spotkanie: de Schepper Kenny-Souza Joao-Olavo ????
Godzina: Mniej więcej 11:30 czasu polskiego
Kurs: 2.00
Przewidziana wygrana: 20 j
Wynik: 7:6, 3:6, 7:6

Ogółem zysk/ strata: +29 j
Moim zdaniem ten kurs to jakiś żart,ale chyba wiem dlaczego. Dlatego ponieważ Kenny gra u siebie i ma wyższy ranking od przeciwnika no i Souza w ostatnim czacie formą też nie zachwyca. Brazylijczyk to typ gracz który specjalizuje się w grze na kortach ziemnych jego bilans z tej na wierzchni to 280 do 192 przy 61/53 de Scheppera. Francuz w bieżącym roku rozegrał 5 meczów na tej nawierzchni z czego tylko zaledwie jeden wygrał, wygrał z Ilhanem 6:3, 7:5, a przegrywał z Montanesem 6:2, 6:3, Starace 7:6, 6:2, Verdasco 6:4, 6:3, Bolelli 4:6, 6:2, 6:4. Joao-Olavo natomiast ostatnio przegrał dwa razy w pierwszej rundzie, najpierw z Michonem (205 ATP) oraz Samper-Montana (211 ATP) były to dwie przegrane które nie powinny mieć miejsca, tak samo jak w San Paulo turniej wcześniej gdzie przegrał ponownie z Michonem. Nie ma co się tutaj rozpisywać dłużej nad typem,to jest typowy mecz gdzie &quot;ziemniak&quot; powinien wygrać z graczem który na clayu jest gorzej niż przeciętny.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 1

dawidd95

Użytkownik
XXI.

XXIII.

Spotkanie: Golubev Andrey-Verdasco Fernando ????
Kurs: 1.90
Przewidziana wygrana: 19 j
Wynik: ?
KURS NA VERDESCO JEST 1,33

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
XXV.

Spotkanie: Ferrer David-Kukushkin Mikhail ????
Godzina: Mniej więcej 19:00 czasu polskiego
Typ: Under 18.5 gemów
Przewidziana wygrana: 18j
Wynik: 6:1, 6:2

Ogółem zysk/ strata: +37 j

XXVI.

Typ: Under 9.5 gemów w pierwszym secie
Kurs: 1.53
Przewidziana wygrana: 15.3 j
Wynik: 6:1, 6:2

Ogółem zysk/ strata: +42.3 j

XXVII.

Typ: Under 8.5 gemów w pierwszym secie
Kurs: 2.50
Przewidziana wygrana: 25 j

Ogółem zysk/ strata: +57.3 j

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
XXVIII.
Spotkanie: Paulistano SP - Sao Jose Dos Campos ????
Godzina: Mniej więcej 00:30 czasu polskiego
Data meczu: 14.05.2014 rok
Typ: 2 handicap +5.5
Kurs: 1.85
Przewidziana wygrana: 18.5 j
Wynik: 88:71

Ogółem zysk/ strata: +47.3 j

A 0

ajschylos35

Użytkownik
czesc. jestem nowy na forum.wszedlem przez przypadek dzisiaj na ta strone w akcie desperacji mozna powiedziec.zwykle obstawiam wlasnie tenis ale ostatnio nic nie wchodzi.poczytalem troche twoich typowan i widze ze masz efekty i to calkiem niezle.czy moglbys rzucic jakies typy na jutrzejsze przedpoludnie?moze cos by w koncu weszlo bo juz w plecy jestem na graniu w stsie.sam wytypowalem kilka spotkan:
1.Bencic-Pennetta 2
2.V Villiams-Suaress Navarro 2
3.Makarova-Errani 2
4.Halep-Keys 2:0
co o tym sadzisz?

A 0

ajschylos35

Użytkownik
mam tez typy na gre pow. danej ilosci gemow w meczu.chcialbym to skonfrontowac z kims i jesli sie myle to mnie popraw.
1.Rosol-Dodig 20,5+
2.Golubev-Youzny jw.
3.Anderson-Tsonga jw.
4.Dimitrov-Karlovic jw.-najbardziej mi ten mecz lezy ze skonczy sie powyzej tych gemow co do reszty to tylko przypuszczenia poparte co prawda jakas kalkulacja i przesledzeniem sylwetek i dotychczasowych gier graczy ale jednak tylko domysly

A 0

ajschylos35

Użytkownik
nie jestem do konca pewien ile dokladnie tych gemow sie obstawia w sts-ie bo planuje zagrac w ten sposob jutro poraz pierwszy ale wydaje mi sie ze jest to chyba wlasnie 20,5.chociaz rownie dobrze moze to byc 18.5 tak jak u ciebie w typowaniach.w kazdym badz razie chce zagrac jutro w ten sposob.wiec bardzo bym prosil o jakies sugestie.acha wydlubalem jeszcze dwa typy takie wlasnie na ilosc gemow.moze te beda bardziej wlasciwe.jesli bedziesz mogl to poprosze cie o info.z gowy dziekuje
1.Jankovic-Kuzniecowa 20.5+
2.Lepchenko-Stephens jw.-ta Stephens w zasadzie powinna wygrac bo calkiem niezla jest na clayu ale obawiam sie postawic ze wygra.planuje zagrac AKO z tych typow ale wczesniej musze zlozyc ten kupon a z tylu to ktorys na pewno nie wejdzie.dlatego musze to jakos przesiac.dobra rozpisalem sie sie. Pozdr.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Kolego ajschylos35,śledź temat jeśli jesteś zainteresowany typami i na przyszłość proszę mi nie śmiecić w temacie ;)

XXIX.

Spotkanie: Anderson Kevin-Tsonga Jo-Wilfried ????
Godzina: Mniej więcej 12:30 czasu polskiego
Kurs: 1.83 (pograne w nocy,teraz niższy kurs)
Przewidziana wygrana: 18.3 j
Wynik: 6:7, 6:7

Ogółem zysk/ strata: +55.6 j

Przeczytawszy tą analizę mam wrażenie,że użytkownik Roxanne nie oglądał meczu i nie ma pojęcia o czym pisze. (Nie pisze tego złośliwie). Natomiast zgadzam się z Type-man.

Kevin ANDERSON - Tsonga 3.33 2/10 pinn

Slaby mecz Tsongi z Dolgopolovem, zdecydowala nadmierna liczba bledow niewymuszonych ze strony Dolgopolova. Masa idiotycznych bledow Ukrainca, popisow a zawsze konczylo sie to prezentem dla rywala. Tsonga ma tragiczny sezon i nadal forma jest bardzo niska. Davis Cup kompromitacja z Gojowczykiem, potem szybkie przegrane na piasku niby Monte Carlo ok ale jak tam pajacowal Fognini to kazdy widzial. W Madrycie kolejny beznadziejny turniej, meczarnia z Rogerem Vasselinem i przegrana gladka z Giraldo. W Rzymie zapewne bedzie podobnie. Andersona stac na niespodzianke. Dzis gracz z RPA pokonal Vaska Pospisila 7-5 7-6. Dobre statystyki serwisowe, 7 asow 86% wygranych po pierwszym, rywal bez szans na przelamanie.
Masa niewmuszonych błędów Dolgopolova? Tsonga w pierwszym secie zagrał tak jak grał kiedyś swój najlepszy tenis, sam zrobił może od 3-5 niewymuszonych błędów, grał bardzo inteligentnie,nie dał Aleksandrowi większych szans. Przyznam,że w drugim secie mecz stracił już na kolorach,ale mimo wszystko trzymam się faktu, że Jo postawił wysoko poprzeczkę w tamtym meczu. Czy Tsonga ma tragiczny sezon? Hym....To jakaś kpina lekko mówiąc. Tsonga bilans wygranych do przegranych w tym roku ma lepszy niż Anderson ponieważ 20/9 przy 17/9 Kevina. Jeśli chodzi o tą formę....Kevin ją miał ale zgubił, 4 runda AO, finał w Delray Beach, finał w Acapulco, ćwierćfinał w Indian Wells. Jeśli chodzi o grę na kortach ziemnych to tutaj mamy czarno na białym jaką słabą formę od kwietnia prezentuje Anderson. Casablanca porażka w I rundzie z Hanescu, Monte Carlo porażka w pierwszej rundzie z Monfilsem,w Marycie po męczarniach wygrał ze Steapankiem 2:1 i odpadł w drugiej w bardzo marnym stylu z Berdychem 6:1, 6:4. Tutaj w Rzymie pokonał Pospisila który sezon ma TRAGICZNY (4/8),a na dodatek nie jest bohaterem na clyu. Także statystyki,że miał taki dobry serwis nie są w pełni na miejscu,rywal bez szans na przełamanie,a on sam wypracował ich sobie jeden nie licząc mini braków w tie breaku,ale wygrał mecz także to jest dla niego najważniejsze. Jeśli chodzi o formę Francuza, Devis-Cupem nigdy nie należy tym się kierować ponieważ tam były,są i zawsze będą cyrki. W Monte Carlo pokonał z problemami Kohlschreibera, Fogniniego i tutaj nie ma co usprawiedliwiać Włocha ponieważ wiemy,że on przegrywa głową,a nie umiejętnościami w większości przypadków, odpadł w ćwierćfinale z Federerem 2:1. W Madrycie pokonał w I rundzie solidnego Rogera-Vasselina z problemami oraz odpadł w II z Giraldo który w ostatnim czasie gra znakomicie jak na niego, doszedł tam przez kwalifikacje do ćwierćfinału. Moim zdaniem Tsonga wygra po bardziej czy mniej wyrównanej walce 2:0.

XXX.

Spotkanie: Chardy Jeremy-Federer Roger ????
Godzina: Mniej więcej 13:30 czasu polskiego
Typ: 1 handicap +5.5 gemów
Kurs: 1.61
Przewidziana wygrana: 16.1 j

Ogółem zysk/ strata: +61.7 j

XXXI.

Spotkanie: Golubev Andrey-Youzhny Mikhail ????
Godzina: Mniej więcej 14:00 czasu polskiego
Kurs: 1.57
Przewidziana wygrana: 15.7 j
Wynik: 5:7, 1:4 krecz Golubev

Ogółem zysk/ strata: +61.7 j

XXXII.

Spotkanie: Nadal Rafael -Simon Gilles ????
Godzina: Mniej więcej 19:30 czasu polskiego
Typ: 1 handicap -6.5 gemów
Wynik: 7:6, 6:7, 6:2

Ogółem zysk/ strata: +51.7 j

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
XXXIII.
Spotkanie: Chardy Jeremy-Federer Roger ????
Godzina: Mniej więcej 14:00 czasu polskiego
Typ: 1
Kurs: 6.50
Stawka: 5 j
Przewidziana wygrana: 32.5 j
Wynik: 1:6, 6:3, 7:6

Ogółem zysk/ strata: +79.7 j

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
XXXIV.
Spotkanie: Nadal Rafael -Simon Gilles
Godzina: Mniej więcej 19:30 czasu polskiego
Typ: 1 set under 8.5 gemów
Kurs: 2.25
Przewidziana wygrana: 22.5 j
Wynik: 7:6, 6:7, 6:2

Ogółem zysk/ strata: +69.7 j

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dzisiaj z analizami na szybkiego. Wszystkie z tych meczy gram za stawkę 10 j, po weekendzie uzupełnię szablonowo tak jak powinno być .
XXXV.
Spotkanie: Nadal Rafael-Youzhny Mikhail ????
Typ: 2 handicap +5.5 gemów
Wynik: 6:7, 6:2, 6:1

Ogółem zysk/ strata: +59.7
Youzhny powinien postawić Simonowi piwo za wczorajszy wyczyn,ponieważ Francuz postawił Hiszpanowi wysoko poprzeczkę,a sam Nadal grał momentami gorzej niż przeciętnie. Nadal w pierwszym secie przy 5:4 stracił serwis oraz taka sama sytuacja miała miejsce przy stanie 6:5,czyli poziom WTA. Wracając jeszcze myślami do poprzedniego turnieju w Madrycie to śmieszą mnie zdania,że Rafa wygrał zasłużenie, gdyby nie stan zdrowotny Japończyka to przepier****by z kretesem, nawet Toni Nadal powiedział,że jego siostrzeniec nie zasłużył na ten tytuł. Mikhail w pierwszej rundzie pokonał bez większych problemów Mhuta 2:0,a wczoraj pomęczył się z Golubievem który skreczował przy stanie 5:7, 1:4. Jeśli Simon miał z Nadalem ponad 50 wygrywających uderzeń...SIMON!!! PODKREŚLAM to dlaczego grający bardziej ofensywny tenis Mikhail nie może postawić się Hiszpanowi. Moim zdaniem handi do pokrycia bardzo prawdopodobne.
XXVI.
Spotkanie: Raonic Milos-Tsonga Jo-Wilfried ????
Typ:1
Wynik: 7:6, 6:4

Ogółem zysk/ strata: +69.7 j
Jak wczoraj postawiłem na Tsongę to dzisiaj gram przeciwko niemu. Przepraszam bardzo,ale Anderson nie wykorzystał w pierwszym secie aż 9 piłek setowych. Tie break skończył się 14:16 na korzyść Jo,ale to pokazało tylko ile miał szczęścia. W pierwszym secie miał często problemy ze swoim serwisem ale na jego szczęście się ratował,moim zdaniem limit szczęścia się wyczerpał wczoraj. Raonic pokonał natomiast 6:3, 7:6 Bolelliego, głównym niebezpieczeństwem w tamtym meczu była sytuacja w drugim secie 5:6 serwis Milosa i obronione dwie piłki setowe. Kanadyjczyk gra lepszy tenis w chwili obecnej niż Tsonga i moim zdaniem pokona go ponieważ Jo ma więcej przestojów w grze niż Kanadyjczyk.
XXXVII.
Spotkanie: Wawrinka Stanislas-Haas Tommy
Typ: Under 20.5 gemów
Przewidziana wygrana: 18 j
Wynik: 5:7, 6:2, 6:3

Ogółem zysk/ strata: +59.7
Każdemu z najlepszych wpadają się wpadki tak było jest i będzie. Wawrinka odpadł z Thiemem w Madrycie po arcypięknym meczu i fenomenalnej dyspozycji Austriaka,zagrał tam jak zawodnik z TOP 10. W pierwszym swoim meczu w Rzymie Wawrinka pokonał gładko Riba-Madrid 6:0, 6:3 Hiszpan nie miał czym zagrozić Szwajcarowi. Haas pokonał najpierw z problemami Seppiego 1:6, 6:4, 3:6 oraz w drugim swoim meczu człowieka bez psychiki sportowej czyli Sijslinga 6:7, 1:6. Tommy jest fenomenem grając w wieku 36 lat na takim poziomie,ale moim zdaniem na Wawrinkę będzie to stanowczo za mało. Liczę na to,że Stanislaw pokona Niemca grając swój najlepszy tenis i zamykając mecz w 20 gemach.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
XXXVIII.
Spotkanie: Nadal Rafael-Djokovic Novak ????
Godzina: Mniej więcej 16:00 czasu polskiego
Data meczu: 18.05.2014 rok
Kurs: 2.10
Przewidziana wygrana: 21 j
Wynik: 6:4, 3:6, 3:6

Ogółem zysk/ strata: +70.7

XXXIX.
Kurs: 3.50
Przewidziana wygrana: 35 j

Ogółem zysk/ strata: +60.7
XL.
Typ: Djokovic wygra pierwszego seta i cały mecz
Kurs: 2.62
Przewidziana wygrana: 26.2 j

Ogółem zysk/ strata: +50.7
EDIT. 20.05.2014 ROK
Na razie zamrażam temat, typy będę podawał w &quot;typach dnia&quot; oraz w tematach tenisowych. Pozdrawiam ????

Do góry Bottom