51.
Spotkanie: Rosol Lukas-Chardy Jeremy
Godzina: Mniej więcej 15:30 czasu polskiego
Data meczu: 04.05.2014 rok
Typ: 2
Kurs: Pinnacle Sports
Bukmacher: 2.44
Stawka: 5000 zł
Wynik: 6:4, 3:6, 4:6
Typ absolutnie przeciwko Rosolowi który jest na mojej czarnej liście,ale nie gram tego typu tylko z czystej nienawiści ale też dlatego ponieważ widzę tutaj ogromne value. Zacznę od H2H gdzie jest 1:2 na korzyść Chardego, panowie grali dwa razy na hali i tam lepszy był Francuz,wyniki to 6:3,6:4 orz 6:2, 6:4.Grali jeszcze na mączce ale bardzo dawno temu ponieważ w 2006 roku i tam wygrał Czech 6:4, 6:2 ale to było dawno więc nie ma się tym co sugerować. Patrząc na formę Lukasa można stwierdzić,że jest niezła ponieważ ostatnio zaliczył finał w Bukareszcie,ale kogo on tam pokonał? Volandriego-przebijaka i nic więcej, Nieminana-który jest całkowicie bez formy,Siomona-to samo,bez formy, Hasse-również bez formy no i w finale wyprostował go tak jak powinno być Dimitrov 7:6, 6:1. Z tymi z którymi miał wygrać to wygrywał,a z tymi z którymi miał przegrać w ostatnim czasie przegrywał. Chardy jest niczym feniks,który potrafi zagrać fenomenalnie gem,set,mecz aby w kolejnym zamienić się w popiół i nie grać nic. Jeremy ma niesamowity talent oraz umiejętności w porównaniu do Rosola ale jeszcze nie potrafi tego w pełni wykorzystać,w marcu ubiegłego roku był już na pozycji 25,teraz ma zniżkę formy i jest 49. Chardy na clayu potraił pokonać Dolgopolova, Granollersa, Lopeza, Nishikoriego, Dimitrova i wielu innych dobrych graczy ale potrafił też przegrać z Berrerem, Alundem, Stebe, czy Starace. Moim zdaniem kursy przesadzone, Chardy pokaże kły i zrobi z Rosola rosół.
Na kolację mamy rosół! Tzn. ja mam ????
Seria I: Ogółem zysk/strata: +22579.52 zł wypłacone
Seria II: Ogółem zysk/strata: +29440 zł