29.
Spotkanie: de Schepper Kenny-Ilhan Marsel
Godzina: Mniej więcej 15:30 czasu polskiego
Data meczu: 21.04.2014 rok
Typ: 2
Kurs: 2.05
Bukmacher: Expekt
Stawka: 3000 zł
Wynik: 6:3, 7:5
Idąc śladem piosenki "Wóda zryje banie" autorstwa braci Figo i Fagot napiszę tak:
Barca,dzień, dzienny czar,pod ręką Babolt;
podchodzę na kort w tenisa grać; Stop!
-Ku*wa mać.
Czy mnie poj***ło ja mam wygrać mecz na clayu, 3000 tysiaki postawiłem;
Korty, Szatnia, Mecz i słyszę:
-Typie, Goń się!
-Co Ty Ilhan? Rakieta w dłoń i podbijam
-Wygrasz dzisiaj?
-A Ty Schepper?
-Jam jest Schepper
-To jest clay! Prze*lisz!
:browar565:
A tak na szybkiego bo nie mam teraz czasu, to jakoś nie wyobrażam sobie tutaj wygranej Francuza. Naprawdę on nie potrafi grać na mączce i udowadniał nam to wielokrotnie, Isner sobie radzi 5 razy lepiej . Francuz ostatni mecz wygrał na mączce 15 maja 213 roku z Dasnieres de Veigy (nie wiem nawet kto to jest) wtedy 207 rakieta
ATP. Ok niby wygrał rok temu z Ilhanem właśnie w Barcelonie 7:6, 6:1 ale teraz moim zdaniem będzie inaczej. Kenny bez serwisu sobie nie radzi w ogóle, jeśli nie siedzi pierwszy serwis to jest niczym dziecko we mgle, to będzie jego trzeci mecz w sezonie na clayu. Wcześniej przegrał z Montanesem i Starace po 2:0. Turek też nie jest jakąś wybitną postacią na w.w nawierzchni,ale na pewno ma lepsze osiągnięcia. Ogólnie lepiej porusza się na korcie, czyli to co tutaj jest najważniejsze. Przechodząc przez kwalifikacje pokonał dwóch "ziemniaków", najpierw Lizariturrego (306
ATP) 6:2, 2:6, 6:4 oraz Huta-Galunga (91
ATP) 6:3, 6:3. Moim zdaniem w tym roku Marsel się zrewanżuje.
No masakra...w drugim secie 6 niewykorzystanych breków w tym z 0-40 aż do przewaga serwis,no cóż....
Seria I: Ogółem zysk/strata: +22579.52 zł wypłacone
Seria II: Ogółem zysk/strata: -3000 zł