>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
r...
nsider
Mecz: Houston Dynamo- Chivas USA
Typ: 1
Kurs: 1,84
Jest to insider wiec zapodam uzasadnienie.
Zespół gości przystąpi do tego spotkania osłabiony brakiem kilku podstawowych graczy (kontuzje,karki i powołania na Puchar Konfederacji) (w nawiasie liczba meczy w tym sezonie na 13 możliwych), a mianowicie: Jonathan Bornstein (12), Sacha Kljestan (10),Mariano Trujillo (12),Shavar Thomas (13), Justin Braun (7). Dodatkowo z różnych powodów pauzują :Zamora,Burling, Jazic, Kennedy, Razov,Vaughn
Stawka na ten typ nie jest zbyt wielka bo to tylko insider ale sadze ze powinno dac rade

vader 2,8K

vader

Forum VIP
l...
Spotkanie: Botafogo - Santos
Typy: 2; X2
Kursy: 2.90; 1.55
Bukmacher: expekt
Value-Bet, insider. Gospodarze od 5 kolejek nie mogą zaznać smaku zwycięstwa, a na własnym stadionie jeszcze dłużej. Tylko 3 gole w dotychczasowych spotkaniach nie rokują dobrze przed tym z Santosem. Do tego bardzo słaba linia obrony. Gdy dodam, że w zespole gospodarzy nie zagra najlepszy strzelec drużyny, można nawet powiedzieć jej lider - Reinaldo to Botafogo może mieć problemy ze zdobywaniem bramek w następnych meczach. Santos wręcz przeciwnie zagra w mocnym składzie. W ataku zarówno Pereira jak i Madson. Przyjezdni w tym sezonie nie przegrali, ani jednego spotkania, gospodarze taką samą statystyką mogą się &#39;pochwalić&#39; jeżeli chodzi o wygrane mecze - 0. Brak atutów za Botafogo, brak Reinaldo. Wygrana Santos jest bardzo prawdopodobna, ich trener nie narzeka na urazy swoich zawodników i najprawdopodobniej wystawi bardzo mocny skład.
Stawka: 6/10; 9/10
To taki insider, możliwe, że po południu będę miał fixa, więc Ci wyślę jeszcze :spokodfhgfh:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
P...
Minyor Pernik – Cherno More Varna 2 @5,00

Info dostałem od pewnego znajomego z zagranicy. Otóż sprawa wygląda tak:
W zeszłe wakacje wyjechałem do Bułgarii właśnie do tego znajomego, który mieszkał tam na stałe już kilka lat. I na miejscu okazało się, że znajomy tak jak ja interesuje się bukmacherką.. Powiem więcej, inwestuje sporo kasy właśnie w tzw. &#39;fixy&#39;
Powiem szczerze, że byłem dość mocno zaskoczony bo naprawdę wychodziło mu to na dobre. Ale do rzeczy. Obiecał mi wysyłać info gdy będzie miał coś konkretnego, no i kilka miesięcy temu podał typ(Vihren Sandanski- Minyor Pernik 2 - kurs w okolicach @5). Było 1-0 dla gości, typ trafiony i ja zarobiłem. Tak można grać
No ale niestety kontakt się urwał i od tamtego czasu żadnego info już nie otrzymałem. Więc moje zdziwienie było ogromne, gdy parę dni temu dostałem telefon z Bułgarii właśnie z typem na Cherno More w ostatniej kolejce. Podobno &quot;Pernik ma ten mecz przegrać. Cherno More zapowiada oficjalnie, że jedzie rezerwami, kursy na gospodarzy spadają ale wygrać mają goście. Minyor w Bułgarii traktowany jest &#39;z przymrużeniem oka&#39; dużo mówi się tam o wypatrzonych wynikach tej drużyny i dziś ma być podobnie.. &quot;
Osobiście podchodzę z dystansem do takich spraw, przez ostatnie miesiące sam dość mocno &#39;siedziałem&#39; w klimacie insiderow, fixow itd. ale rzadko kiedy mogłem liczyć porządną kasę. Nie chcę tutaj ręczyć za ten typ ani dawać jakiś nadziei na dużą kasę. Zresztą z pewnością dostajecie dużo podobnych typów więc swoje zdanie na ten temat macie już wyrobione
Ja tylko chciałem się podzielić informacją.. To tyle
Pzdr.
Wygląda ciekawie ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jakiś długiiiiii wstęp i to co najważniejsze...

m...
Na początek podaje ci 2 typy tzw. fixy na dzisiaj:
Tippeligaen
19:00 Match:Start-Molde
Tip: 1
Odd:2.44
WTA - SINGEL: Eastbourne
18:00 Match: N.C.Suarez-J.Zheng
Tip:1
Odd:3.90
Stake&#39;ów nie podaję bo nie lubię szacowac na ile typ jest pewnym.Większośc jest z tego samego gościa i jak na takie kursy skutecznosc jest ok.% nie podaję bo to bez sensu.Yield sam zobaczysz po czasie.
Czekam na odp. i pozdo :wink:

nivet 277

nivet

Użytkownik
Tippeligaen
19:00 Match:Start-Molde
Tip: 1
Odd:2.44

Nie no jaja jakieś, pomijam że wynik 2-2. Oglądałem cały mecz, 3/4 stadionu wypełnione publicznością, zaangażowanie , walka, sytuacje podbramkowe z obu stron.
Przebieg meczu:
1-0
1-2
2-2

smiech na sali, a gdyby nawet 1 wpadła to byłby to czysty przypadek, niech ludzie nie robią z siebie jaj, nie podawajcie typów takich osób wiecej.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
w... :|
Cytat:
Napisał Benek_19
Cytat:
Napisał w
Witam, znalazłem w internecie parę stronek z fixami niestety ludzie oferujący je okazali się zwykłymi oszustami. Poszukuję dostępu gdzieś, gdzie te typy będą na 100% pewne. Widzę, że w podpisie masz wzmianke o zamkniętej strefie. Czy jest jakaś inna możliwość dostania się tam oprócz podawania fixów? Np. kasa jakaś?
Pozdro

Kasa nie wchodzi w gre za dostanie się tam. Jedynie fixy bądź tego typu info.

A jakaś pomoc przy forum? Sponsoring serwera? Zajmuję się hostingiem.
Co za koleś :p

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
uwaga uwaga
Dostałem info od
a.....
Na forum z insiderami tylko tyle:
Notodden - Odd Grenland
Tip: 2
Odds: 1,60
Stake: 7/10
Info from my tradesman. I play on away team!
???? ???? ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Uwaga...

l...
Cześć. Mam dla Ciebie FIXA.
SPOTKANIE: NOTODDEN - ODD GRENLAND
TYP: 1
KURS: 5.50
BUKMACHER: SPORTINGBET
STAWKA: 10/10
Info mam potwierdzone z kilku źródeł. Powinno spokojnie wejść. Wielu znajomych informatorów mi to poleca

nivet 277

nivet

Użytkownik
Uwaga...

l...

Cześć. Mam dla Ciebie FIXA.

SPOTKANIE: NOTODDEN - ODD GRENLAND
TYP: 1
KURS: 5.50
BUKMACHER: SPORTINGBET

Info mam potwierdzone z kilku źródeł. Powinno spokojnie wejść. Wielu znajomych informatorów mi to poleca
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Temu Panu już dziękujemy :spokodfhgfh:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Temu Panu już dziękujemy :spokodfhgfh:
Ten sam Pan.
Ja myślę, że warto każdy &quot;fix&quot; wkleić. Można się czasami pośmiać. Na prawdę.
PW dostałem o 20;04
Ale ostatnio strasznie zabiegany jestem więc przed meczem nie dałem rady wkleić. Wynik sami zobaczcie sobie ;)
Hej, ostatnio nie wypaliło, public bet się zrobił. Dzisiaj powinno być inaczej. Typ kupiłem od mało znanego wcześniej mi człowieka, nieźle zapłaciłem. Myślę, że powinno wejść, ale, że jest to jako &#39;nowe&#39; źródło podchodzę nieco ostrożniej do tego typu.
FIX:
SPOTKANIE: KEFLAVIK - FJOLNIR
TYP: 2
KURS: 7.55
BUKMACHER: PINNACLE
STAWKA: 9/10
Edit: Zadał mi jakieś pytanie na które mu odpowiedziałem i przy okazji znowu coś napisał:
Odnośnie Strefy Zamkniętej, na razie wstrzymam się z podawaniem typów Tobie. Poprzedni rzekomy fix był z dobrego źródła, po prostu kilkanaście poprzednich weszło, to akurat był public bet. A dzisiejszy typ, który Ci wysłałem pochodzi od oszusta, złodzieja i naciągacza, którego niedługo uziemię. Pozdrawiam.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ciąg dalszy walki o fixy tego Pana wyżej... :|

MAM KOLEJNEGO FIXA. MECZ USTAWIONY:
SPOTKANIE: JARO - MARIEHAMN
TYP: HT/FT X/1
KURS: 5.00
BUKMACHER: BWIN

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Powalają mnie te wszystkie strony z fixami. Wszystko to totalna amatorka dzieci, które szukają kasy na wakacje. Po prostu nie chce mi się komentować tego wszystkiego.
Dziś od tego Pana co jeszcze nic nie trafił dostałem wiadomośćna GG. Rzadko je włączam ale dziś nadszedł ten dzień. Po fakcie ale wklejam...

To i tak nic nie zmienia. Bo koleś jest beznadziejny...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Oho.... dostałem PW z... no właśnie nie wiem czym...
p...

Falkenbergs - Assyriska
Typ : 1 Kurs : 2,90
Grasshoppers - Sion
Typ : 2 Kurs : 4,00
Hameenlinna - KooTeePee
Typ : 2 Kurs : 4,00

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Cały dzień mnie nie było więc nie mogłem podać.
Ale po fakcie wpisuje.
P...
Na dziś 3 insidery , kursy brane z www.tobet.com :
Philipp Petzschner (GER) - Florent Serra (FRA)
Typ : 1 Kurs ; 2,30
FC Köln - FC Timisoara
Typ : 1 Kurs : 2,25
Gais - AIK
Typ : 2 Kurs : 2,30

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ciąg dalszy...

Wczoraj 2/3 statystyka podanych typów
dzisiejsze insidery :
IFK Norrköping - Mjällby
Typ : 2 Kurs : 2,30
FK Baku - Ekranas
Typ : 1 Kurs : 1,8
Ps:. Powiedz mi ile musze jeszcze podać trafnych typów żeby dostać dostęp .

Do góry Bottom