>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Brann - Honefoss
Typ: Brann
Kurs: 1.60
Expekt
Stawka: 3j
Brann to zdecydowanie lepsza drużyna. Przystąpią do dzisiejszego meczu w najsilniejszym składzie. Honefoss natomiast boryka się z problemami kadrowymi. Dziś nie wystapią co najmniej 4 podst. zawodnicy:
Kristján Örn Sigurdsson (28/3)*
Paul Obiefule (22/3)*
Lars Lafton (29/21)*
Kamal Saaliti (18/10)*
Jak widać, są to zawodnicy bez których cieżką będzie wywalczyć im choćby remis. Jak dla mnie pewna wygrana gospodarzy!!* w poprzednim sezonie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Bolivar - A. Lima
Typ:
Bolivar
Kurs: 1.65 Sportingbet
Stawka: 3/10
Lima w tym meczu wystąpi bez swojego pierwszego bramkarza G. Forsyth, trzech podstawowych obrońców O. Contreras, A. Corzo, L. Fleitas, oraz inni dość ważni gracze C. Velázquez (pomocnik) M. Ciurlizza (pomocnik) J. Montaño (pomocnik) R. Ovelar (napastnik). Stawka nie za duża, ponieważ różne rzeczy już tam widziałem w Brazylii, chociaż teraz nie powinno być źle.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bolivar - A. Lima
Typ:
Bolivar
Kurs: 1.65 Sportingbet
Lima w tym meczu wystąpi bez swojego pierwszego bramkarza G. Forsyth, trzech podstawowych obrońców O. Contreras, A. Corzo, L. Fleitas, oraz inni dość ważni gracze C. Velázquez (pomocnik) M. Ciurlizza (pomocnik) J. Montaño (pomocnik) R. Ovelar (napastnik). Stawka nie za duża, ponieważ różne rzeczy już tam widziałem w Brazylii, chociaż teraz nie powinno być źle.
Ten mecz nie jest przede wszystkim w Brazylii, bo jedna drużyna jest z Boliwii, a druga z Peru to po pierwsze. Po drugie Corzo nie jest tam podstawowym obrońcą, jest tak w rotacji, czasem gra czasem nie. Po trzecie to Ciurlizza to jest tak ważny jak ja dla Wisły Kraków, Ovelar to rezerwowy.
A swoją drogą to oto kadra Limy na ten mecz (z oficjalki, Ci pojechali do Boliwii, a podejrzewam, że jakby mieli nie grać to by nie jechali, bo to kosztuje):
-George Forsyth Sommer
-Lalo Uribe Oshiro
-Edgar Villamarín Arguedas
-Walter Vílchez Soto
-Kohji Aparicio Mori
-Joel Sánchez Alegría
-Marko Ciurlizza Rodríguez
-Juan Jayo Legario
-Claudio Velásquez Spretz
-Alexander Sánchez Reyes
-Henry Quinteros Sánchez
-Salomón Libman Pastor
-Luis Trujillo Ortiz
-Carlos Solís Alvarado
-Wilmer Aguirre Vásquez
-Paolo Hurtado Huerta
-Jean Tragodara Gálvez
-Héctor Sosa Gaona
-Roberto Ovelar Maldonado
-Jhonnier Montaño Caicedo
-Jesús Cisneros Ríos
-José Fernández Piedra
-Amilton Prado Barron
-Oscar Vílchez Soto
-Edgar Gonzales Brítez
Także 5 z 8, którzy mają wg niego nie zagrać tu jest. Więc takie informacje to nie wiem skąd on bierze.
A co do samego meczu, to pewnie wejdzie, bo wszystkim ekipom w Boliwii gra się bardzo ciężko, ostatnio chociażby Cruzeiro ledwo zremisowało z Realem. Wysokość robi jednak swoje.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Sao Paulo 2:0. &lt;ok&gt; Czysta jedynka i hadni na plus ???? 15:14:49 Wellington Phoenix v Central Coast Mariners
Typ: Wellington Phoenix
Kurs: 1.90
Expekt
Znów moja kochana Australia :p Mecz praktycznie o nic. Gospodarze już pewni udziału w następnej fazie rozgrywek. Dla gości natomiast to koniec rozgrywek. Nie ma szans na zakończenie Sezonu Regularnego na premiowanym awansem miejscu. Dodam, że jest to ostatnie spotkanie sezonu regularnego. Trener Mariners da dziś zagrać wielu młodym graczom. Trener Wellington nie ma zamiaru kombinować przed tak ważnymi meczami. Central Coast Mariners zagrają bez:
Nick Travis (20/3)
J. Hutchinson (23/3)
C. Doig (13/0)
A. Kwasnik (23/4) - kontuzjowany w ostatnim meczu
Pedrag Bojic (25/2) - wykluczenie za czerwoną kartkę w ostatnim meczu

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Burton Albion - Crewe Alexandra
Typ: Burton Albion
Kurs: 2.10
UNIBET
Dla Burton jest to o wiele ważniejsze spotkanie niż dla gości. Wciąż walczą o Play Offy. W przypadku dzisiejszego zwycięstwa podskoczą o 2 miejsca do góry. Burton to bardzo dobrze grająca na własnym boisku drużyna. Przegrywali tylko z najlepszymi. Dodatkowo, do drużyny dołączy dziś Paul Boertien (19/1). Crewe przystąpi do spotkania bardzo osłabiona brakiem:
Calvin Zola (26/13)
Mathew Mitchel King (22/0)
Steven Schumacher (22/4)*
C. Donaldson (19/5)*

simons 646

simons

Forum VIP
źródlo wydaje sie byc conajmniej ciekawe:
Gubbio - Sangiustese 1 @ 1.80 zedbet
Podbno ustaffka takze ma byc 4-1 overki mile widziane
Us Poggibonsi - Carrarese Calcio 1 @ 2.00 zedbet
W Carrarese zagra 6 mlodzikow, m. in. bramkarz lat 16
ogolem to nie mam specjalnie czasu szukac, ten zedbet mnie nei przekonuje, jak ktos znajdzie innego buka ktory to daje do oferty niech napisze.
Lega Pro divisione B
EDIT:
Marcin na pewno Argentyna :p (do postu nizej)
EDIT2:
Poggibonsi pojawilo sie na mybecie po 2.05 reszta o ile sie pojawilo wycofalo z tego co widze.
Gubbio 1.57 na b365 i unibet 1.55 reszta wycofala

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To samo źródło co wczoraj:

mam juz fix na dzisiaj
11:57:02
BOŚNIA I HERCEGOWINA: Pierwsza Liga
Sloboda - Sarajevo Typ:2 Kurs:4.0
11:57:12
jest na bwin i sportinbet
11:57:33
i jezcze czekam na info bo byc moze bede misal drugi mecz an dzisiaj

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
P..
to powiedz mu że to typ odemnie Kryształ Glinojeck-Ursus Warszawa #2# Kurs na tą chwile 1.8 na Ursus 10/10 grałem ostatnio sparing z Glinojeckiem są słabi nie mają dobrego bramkarza jakiś małolat ok.180 wzrostu mały jak na bramkarza ,dotego w obronie kilku młodych grajków ,w środku pomocy pyka klijent 92 rocznik wogole słaby napad po tamtej rundzie odeszło kilku graczy z doświdczonych z pierwszego składu problemy finansowe a Ursus to lider 4 ligi MAzowieckiej Północ w klubie jest ciśnienie na awans ogólnie ogarnięty zespół jak na taką lige sensacją będzie dla mnie zdobycie chociaż jednego punktu przez Kryształ napisz to na SW jak masz dostęp ja narazie nie mam tam dostępu pisze to tylko tobie iinych narazie oleje jednak bo jeszcze rozejdzie sie i zbloczy to Tobet

vader 2,8K

vader

Forum VIP
f...
chcialbym sie dostac do stredy zamknietej mam fixa na niedziele, nie wiem czydobre zrodlo bo pierwszy raz kupilem od niego wydaje sie byc wiarygodny Giresunspor - Samsunspor X@3,40 10/10 Fixed 2 liga turecka

vader 2,8K

vader

Forum VIP
XXX
Chciał bym się dostać do strefy zamkniętej.Ile typów trzeba podać aby mieć do niej dostęp?
O to pierwszy typ:Colon - Independiente
Typ: Colon
Kurs: 2,50
Book: BetBoo
Analiza:
Wyraźny układ między drużynami. Układają się już od dłuższego czasu. Popatrzmy na H2H:

Argentinean 1st league 2009/2010
Independiente Colon 3:2 2.30 3.17 2.85 29.10.2009
Argentinean 1st league 2008/2009
Independiente Colon 0:1 2.30 3.14 2.88 18.04.2009
Colon Independiente 1:2 2.24 3.17 2.87 18.10.2008
Argentinean 1st league 2007/2008
Independiente Colon 1:3 1.69 3.37 4.45 06.04.2008
Colon Independiente 1:3 2.29 3.17 2.78 15.09.2007
Argentinean 1st league 2006/2007
Independiente Colon 1:3 2.08 3.68 5.39 10.02.2007
Colon Independiente 1:4 2.54 3.16 2.45 05.08.2006
Argentinean 1st league 2005/2006
Colon Independiente 1:1 1.98 3.21 3.29 29.03.2006
Independiente Colon 1:1 1.66 3.28 4.71 21.10.2005
Jutro wypada na wygraną gospodarzy. W tabeli sytuacja jest następująca: Independiente na pierwszym miejsu z zaległym meczem. Colon na miejscu 9 również z meczem w zapasie. Przy wygranie Colonu może się przesunąć z 9. aż na 4. miejsce. Goście mogą sobie pozwolić na przegraną, ponieważ prowadzą w tabeli 2 oczkami na Godoy Cruz, który ma jeden mecz więcej od liderów.
Kursy nieznacznie spadają na gospodarzy. W poprzednich latach widać, że wygrane padały po większych kursach. W dwóch poprzednich sezonach nastąpiło wyrównanie bilansu bramkowego. Myślę, że to dobry typ.
Pozdrawiam XXX.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
d...
2.
Piłka nożna / Polska / I Liga ✅ 2:1
Sandecja Nowy Sącz - Górnik Zabrze 1 @ 2.55
Stawka: 1j
Buk: Betsafe

Oba kluby reprezentują górną część tabeli. Oba z realnymi szansami na dogonienie ŁKSu i awans. Jednak w Nowym Sączu wokół tego meczu wytworzył się dość specyficzny klimat walki Dawida z Goliatem. Nowo Sączanie traktują pokonanie Górnika jako spełnienie marzeń o grze na najwyższym poziomie. Na boisko wyjdą maksymalnie skoncentrowani. Sam prezes mówi wręcz o najważniejszym spotkaniu w historii klubu.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
d...
4.
Ujpest - Zalaegerszeg 1 @ 2.50
Stawka: 1j
Buk: Interwetten

Pierwszy mecz nowego trenera Ujpestu, który ma dać kibicom wiarę w to że da się jeszcze wywalczyć miejsce w Lidze Europejskiej.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
v
Sampdoria -Genoa
Typ: 1
Kurs 2.20
Stawka 10/10

Dostałem niedawno informacje o tym meczu tutaj wygraja gospodarze róznicą albo jednej ,albo dwóch bramek.

2. Sangiustese - Bassano Virtus

Typ:2
stawka 10/10

obaj menedżerowej ustalili -2
Kurs 2.70

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
v...
Witam podam teraz 3 typ

Mecz - Sporting Gijon-Tenerife
Typ: 1