>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja

vader 2,8K

vader

Forum VIP
FC Levadia Tallinn - Wisła Kraków
Typ : 2 Kurs ;1,70
Vegalta Sendai - Shonan Bellmare
Typ : 2 Kurs : 2,55
Są to 2 insidery na dziś , pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam jeszcze jeden insider na dziś
Aktobe - Hafnarfjordur
Typ : 2 Kurs : 4,35
Co za koleś... Same insidery ma... lepsze niż same fixy... :| :| :|

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dramat... same kur insidery...
Witam , dzisiejsze 2 typki nie weszły .
Powiedź czy mam szansę na dostęp do Strefy Zamkniętej ?
Jutrzejszy insider :
Fjolnir - Valur Reykjavik
Typ : 2 Kurs : 2,30

PS:. Dzisiaj wrócił mój informator z wakacji , więc powinno być lepiej.Trudno znaleźć dobrego informatora .
Mój akurat co 2-3 dni podaje typy z kursem &lt;3,00 , więc jeśli dostanę dziś bądź jutro dostęp to będę regularnie podawać typy za free + analizy .
Pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
XYZ

Mam takie mecze:
Slovacko - Sigma Olomouc typ1 kurs 2,7
Sparta Prague B - Opava typ 1 kurs 2,5
Hameenlinna - TP-47 typ 2 kurs 5,2
Samara - Lok. Moscow typ 1 kurs 2,6
Alianza Atl. - Cienciano typ 1 kurs 2,2
3 za 3.
Oraz na dzisiaj insider z tenisa:
Starace - Luczak typ 2 kurs 2,75

oraz...

Witaj. Mam na dzisiaj kolejny typ. Znajomy daje stawkę 10/10, ale ja podchodziłbym nieco ostrożniej. Mecz jest 13-30.
Gombak - Super Reds 1 @ 2,25 gamebookers
Pozdro.

Wiadomość dostałem o 11 i 12.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ten sam co wyżej...

Dzisiaj dostałem takie info:

Cottbus - Augsburg 2 @ 3,75

10/10

Dostałem to przed meczem ale byłem zajęty na forum. Modzi wiedzą czym...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
r...
o 13-45 jest zaplanowany mecz Balestier Khalsa - Geylang w lidze singapurskiej w ostatnich 7 meczach geylang wygral tylko raz na wyjezdzie z beliester w tym sezonie obie druzyny mierzyly sie ze soba 2 razy raz na wyjezdzi i raz u siebie obie druzyny wygraly u siebie mimo ze beliester tez byl skazywany na porazke dobra tyler z analizy teraz fakty Geylang jest w srodku tabeli i wprowadza mlodych zawodnikow do druzyny jest tam najwieksza w singapurze szkolka pilkarska z obrony zagra tylko jeden podstawowy zawodnik pojawi sie 21 latek w srodku pomocy i duet podstawowych zawodnikow tez nie zagra. na dodatk geylang na wyjezdzi w tym sezonie zdobywalo punkty tylko w 4 meczach belister u siebie w 6
tip:1
stake:6/10
tip:1x
stake:9/10
------------------------
PS Może zaczniemy podawać typy z powrotem... :?: :]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
hej, pisze w sprawie dostepu do strefy zamknietej.
Insider na dzis:
Torquay - Burton
1
kurs 2.0
10/10
Burton zagra bez 11 zawodnikow:
Artur Krysiak,Guy Branston,Ryan Austin,Darren Stride,Richard Jackson,Aaron Webste, Michael Simpson,Marc Goodfellow,Jimmy Phillip,Greg Pearso,Steve Kabba

Drugi typ na dzis
Juventus - Roma
Serie A
typ: Roma DNB
kurs: 1.95
Bwin
W zespole Juventusu kontuzjowanych jest 13zawodnikow. Napewno nie wystapia:
Iaquinta, Camoranesi, Caceres, Trezeguet, Giovinco, Poulsen oraz Marrone
Pod duzym znakiem zapytania stoja tez wystepy takich pilkarzy jak: Grygera, Legrottaglie, Sissoko, Diego, Grosso Marchisio. Nie zagra rowniez Felipe Melo. Rowniez atmosfera jaka panuje w klubie z turynu nie sprzyja wygrywaniu. Zagrozony dymisja jest trener Ciro Ferrara. Gdyby nie to ze roma slabo spisuje sie na wyjazdach gralbym czysta 2.
pozdrawiam

simons 646

simons

Forum VIP
Sissoko, Diego, Grosso, Grygera zagraja
Juventus (4-3-1-2):

Buffon;

Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso;

Sissoko, Marchisio, Candreva;

Diego;

Del Piero, Amauri.
Imo nie wyglada to najgorzej.​

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Getafe-Atletico M
typ:2 DNB
Expekt / 1.9
W druzynie z Madrytu nie zagra Pablo Ibaneza.
Getafe z kolei podejdzie do meczu w bardzo duzym oslabieniu. Na pewno zabraknie Davida Belenguera, Jaime Gavilana, Davida Cortesa, Mane, Juana Albina i Francka Signorino. Po znakiem zapytania stoi także występ Dereka Boatenga.
Real Sociedad - Elche
typ: 1
10Bet / 1,68
Elche na mecz przyjezdza bardzo oslabione bez takich zawodnikow jak Wakaso Mubarak Charpenet Jaime Jimenez Jesus Perera Jesus Olmo Acciari Santos. W tej sytuacji zwyciezca moze byc tylko jeden....

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Chyba to tutaj powinienem wkleić...

XXX 15:42:33
siema vader tutaj XXX z forum.
XXX 15:42:45
mam fixed na dzisiaj z zagranicy,
XXX 15:43:15
ht/ft 2/1 odd 30.00
XXX 15:45:50
Breda - Venlo 2/1
Stake
10/10

ht/ft 2/1 inaczej czyli do przerwy 2 na koniec 1.
XXX 15:46:06
nie mówie ze wejdzie na 100%,dostałem od jednego gościa.Sprawdz wieczorem wynik-tylko tyle.
XXX 15:46:08
pozdro
Tak poza tym kiedyś dostałem takie coś...

XXX FB (24-01-2010 20:32)
Nie wiem jaki masz nick na fb wiec podam tutaj. Dostałem takiego małego insidera że real podobno wygra 3:1 pewnosc 20-30%

Insider na Real Madryt... no dobry klient ????
Tam było chyba 2-0.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
g
Newry City - Cliftonville
Typ: 2
Kurs: 1.60
Newry ma poważne problemy finansowe przez które z ekipy tej odchodzą gracze, najważniejszym ubytkiem jest Chris Morgan 24/9 - najlepszy napastnik, dodatkowo na w dzisiejszym meczu nie zagrają R.Black 24/0 i Friars 22/4, czyli najważniejsza punkty defensywy. U gości dobre morale i duża mobilizacja.
Chesterfield - Lincoln
Typ: 1
Kurs: 1.73
Lincoln zagra bez dwóch podstawowych defensorów: Loanee Nathan Baker (12/0) i Adam Watts (14/0). W okienku zimowym odeszli: Janos Kovacs (14/1 - obrońca), Rene Howe (14/5 - najlepszy napastnik), Jamie Clarke (14/1 - napastnik). Klub jest w rozsypce i trener będzie musiał łatać skład 20latkami. Chesterfield dzisiaj bardzo zmobilizowany do zwycięstwa, wracają do kadry: Ian Breckin (23/0), Robert Page (24/1) i chyba najważniejsze wzmocnienie drużyny Jack Lester (22/7).

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Sydney FC vs. Perth Glory
Typ: Sydney FC ✅
Kurs: 1.80
Stawka: 4j
sportingbet
Już nie po raz pierwszy typuje A-League. Polecam się przyjrzeć Australii bo w tym sezonie spore były z tego kokosy Sydney bardzo mocne u siebie (9-0-3). Perth ma niby ładną serie, ale spójrzmy z kim grali. Adelaide United czy Central Coast Mariners to najsłabsze zespoły w lidze. Nie ma co się chwalić. Perth Glory przystąpi do spotkania bardzo osłabione. Nie wystąpią:
- J. Burns (23/2) - Kapitan
- V. Sikora (17/4)
- M. Sterjovski (22/5)
- A. Pellegrino (25/2)
- T. Velaphi (23/0)
Perth Glory bardzo słabo na wyjazdach (3-2-8).

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Havant &amp; Waterlooville - Bishop&#39;s Stortford
Typ: Havant &amp; Waterlooville
Kurs: 1.60
Nie będę rozpisywał się na temat formy itp. Widać, że u gospodarzy jest o wiele lepiej jeśli chodzi o obecną predyspozycje. (3x z rzędu WIN). Goście natomiast 3 porażki z rzędu. Dziś nie może być lepiej. W Bishop większy szpital niż drużyna piłkarska. Nie zagraja:
- Stevland Dennis Angus
- Louis Riddle
- Roy Kabina Gina Essandoh
- Benjamin Edward Bowditch
- Nicky Eyre
- Matt Jones (występ niepewny)
- Charles Edward Sheringham (występ niepewny)
- Damon Lathrope (koniec wypożyczenia)
http://pl.soccerway.com/matches/2010/02/08/england/conf

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To samo źródło co ostatnie 2 typy, które weszły:
Międzynarodowe: Towarzyskie
Crvena Zvezda - Hiroshima
Typ: Crvena Zvezda
Kurs: 2.00
Bet365
Stawka: 3j
Różnica między ligą serbską a japońską jest ogromna. Japończycy nienajlepiej rozegrali ostatni sezon. Crvena Zvezda to najlepsza drużyna rodzimej ligi. Dziś przygotowując sie do sezonu nie odpuszczą tego meczu. Zapowiada to trener. Dodatkowo Hiroszima zagra bez bardzo ważnych graczy: Koji Nakajima (niepewny), Tatsuhiko Kubo. Stawka mała bo wiadomo jak to jest z towarzyskimi.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ten sam user
Swindon Town FC - Oldham Athletic AFC
Typ: Swindon Town FC
Kurs: 1.730
Pinnacle
Dla Swindon to cholernie ważne spotkanie. Muszą zdobywać punkty gdyż strefa premiowana awansem jest bardzo blisko. Oldham natomiast nie jest pod wielką presją. Mają 3 spotkania rozegrane mniej od reszty stawki i raczej się utrzymają. Dodatkowo nie wystąpią dziś u gości:
Kelvin Lomax
Jonathan Worthington
Robert Purdie
Andy Holdsworth
Są to zawodnicy na których w sporym stopniu opiera się drużyna. Dziś Win Swindon !!

Do góry Bottom