>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Weryfikacja

vader 2,8K

vader

Forum VIP
t... ciąg dalszy.
Dosatałem PW dziś rano o 9;52 ale od wczoraj nie było mnie do teraz na forum...
Tyle, że typ nie wszedł...

Witam, tego fixa co Ci wysyałem niestety skończył się 0-1 Gol w 93 minucie. Podobno jakiś niefortunny strzał. Dzisiaj dostałem informacje, że można zagrać lekkim nakładem na VOLENDAM( Dla mnie ryzykujących z X) :spokodfhgfh:
Pozdrawiam, i życze Wesołych Świąt.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
m...
Witam. Będę Ci przesyłął moje fixy do weryfikacji aby dostać się do SZ.
Peru 1st League
Juan Aurich - Universitario Lima
TiP: X
Stake: 10/10
Odds: 3.3

Chile
Municipal Iquique -
Rangers
Tip: 1/2 HT/FT
Stake: 10/10
Odds: 25
Typ kupiony z kolegami z jednego z serwisów.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
m
Dzisiejszy mecz pucharu Brazylii
Fortaleza - Parana
Gospodarze ostatnimi czasy spisują się znakomicie, u siebie sporo zwyciestw, goście do tego meczu najprawdopodobniej przystąpią trochę osłabieni.
Warto zwrócić uwagę, że to druga runda pucharu brazylii, a w niej obowiązuje zasada, że jeśli któryś zespół wygra różnicą dwóch bramek to następny mecz się nie odbędzie !
Fortaleza - Parana 1 2,0 9/10
Fortaleza (-1)- Parana 1 3,6 7/10

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
O......
Piłka ręczna
1 liga grupa A
Śląsk Wrocław - Warszawianka 1 @1,5 ✅ ✅ ✅
Mecz 2 i 3 drużyny tej ligi. Pozycja lidera jest poza zasięgiem obu drużyn, ale oba zespoły grają o 2 miejsce premiowane barażem o Ekstraklasę. W Śląsku są pieniądze, zawodnicy są wynagradzani za dobrą grę. Warszawianka przeżywa finansowy kryzys i nie wypłaca pensji od wielu miesięcy. Z tego właśnie powodu do Wrocławia nie pojechał najlepszy strzelec Warszawianki - Lisek (Łukasz Lisicki). Bez niego ciężko będzie drużynie zaskoczyć przeciwnika rzutem z drugiej linii. Co prawda obie drużyny są napewno zmobilizowane, ale silniejszą kadrę ma Śląsk, który dzisiejszą wygrana zapewnia sobie w sumie grę w barażach. W ostatnim meczu tych drużyn, rozegranym na warszawskim Mokotowie, Wrocławianie wygrali jedną bramką. 8 bramek dla Warszawianki zdobył kołowy - Tomasz Kasprzak. Myślę, że Śląsk wyciągnie wnioski i obrońcy lepiej zaopiekują się studiującym na codzień na warszawskim AWF obrotowym. Ciężko będzie załatać lukę, jaką będzie brak Liska.
Informację o konflikcie najlepszego strzelca z zarządem i zbojkotowanie przez niego dzisiejszego meczu dostałem od jednego z zawodników Warszawianki.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Benuś daj spokój. Nie wklejaj tu takiego czegoś bo aż oczy bolą.
Usłyszał ostatnio na HP, że Gijon nie zremisował meczu od początku sezonu i wymyślił sobie fixa.
Co lepsze na jednym forum typ na remis Gijon to coś w stylu &quot;śmiech na sali&quot;. Ktoś kto gra remis Gijon jest uważany za Don Kichota...
Podobno są ludzie co grają progres na ich remis. Coś jak kiedyś lament progresowiczów na remis San Jose w NHL...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
m...
Gunnilse IS v Örgryte IS
1 3,75 7/10
Gości już powoli nie trzeba przedstawiać, dostają tęgie lanie w lidze od każdego, w ten weekend grają mecz w pucharze szwecji i liczę, że sobie po prostu puchar odpuszczą wystawiając ławkę ( w ich przypadku same młodziki ). Czeka ich ostra walka o utrzymanie, na puchar szans i tak nie mają. Gospodarze w wyśmienitej formie, w tym roku wygrali wszystkie 4 spotkania nie tracąc nawet bramki, chcą zrobić awans w tym sezonie a mecz z drużyną 1 ligową na pewno sprawi, iż dadzą z siebie 110 %.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź odnośnie dostępu do ZS.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
d...
z dobrego źródła 19:00 Vasas - Kecskemét Węg.
1/X kurs ~14.
Nie do grania
Do sprawdzenia. Będzie sie zgadzał, pogadamy dalej.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
m..
Na dziś mam taki o to mecz tzn. dwa mecze:
Diyarbakirspor - Gaziantep BLD Spor 1 ## 1,60 7/10

Örebro SK - Hammarby IF 1 ## 1,95 8/10

michau 84

michau

Forum VIP
L...

Energetyk ROW - 1.85 6/10 - 2:1
Ruch Radzionków - 1.32 9/10 2:0
Chróścice - 2.4 -3/10 3:0

Polonia Marklowice - Gwarek Ornontowice X2 -1.86 4/10 4:1
GTS Bojszowy 1.75 5/10 5:1

michau 84

michau

Forum VIP
L....

Energetyk ROW Rybnik - Beskid Skoczów @X2 1.68 Tobet 5/10
Pniówek Pawłowice Śląskie - TOR Dobrzeń Wielki @X2 1.89 Tobet 5/10
Orzeł Babienica/Psary - Rozwój Katowice @ 2 3.15 Tobet 4/10
Ruch Radzionków - Victoria Chróścice @ Over 1.85 Tobet 5/10
Rekord Bielsko-Biala - Polonia Marklowice @ 2 2.1 betsafe 6/10
Grunwald Ruda Slaska - Przyszlosc Rogow @ 2 1.75 betsafe 5/10
Concordia Knurow - Skalka Zabnica @ 2 1.45 betsafe 8/10

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
K...
Chciałbym otrzymać dostęp do strefy zamkniętej.
Fix na dzisiaj.
Jose Galvez Chimbote-Sport Ancash 2 (Peru)
Trzymaj się.

Do góry Bottom