>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROJEKT Wasze Bety - Moje Kupony!

Status
Zamknięty.
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
cytat z dnia 21 października 2019 20:59 przez kamilcia21Wiesz, waldi, szkoda to mało powiedziane. Gdy pada decydujący o przegranej gol w 90 minucie meczu to ze złości można pogryźć cokolwiek. Tak przynajmniej mi się wydaje? :)
Ja sama (przyznaję) często jestem wkurzona gdy kilka minut przed końcem pada niekorzystne rozstrzygnięcie. A co dopiero kilka sekund przed ostatnim gwizdkiem. Taka już ludzka natura, nikt nie lubi gdy mu się gra na nosie :)
No cóż, tak wygląda progresja. Pomysł miałeś fajny ale skoro zawiódł to warto podchodzić jeszcze raz? 
"Szkoda" to było powiedziane najbardziej cenzuralnie jak mi przyszło do głowy, żeby to ująć publicznie, złość wyładowałem w "środku", że tak powiem. Co do podejścia to mam 2 pomysły, na pewno spróbuję przynajmniej jeszcze, chociaż tym systemem to przez te 8 kolejek jakie zostały do końca roku może odbuduję budżet początkowy. Myślałem też, żeby zamiast najwyższego kursu grać na takich samych zasadach over 3,5 gola, kursy ~3,10-4,00, z tego co sprawdziłem "na szybko" ten sezon to tylko w jednej kolejce na 12 nie było żadnego meczu z tym overem, ale z drugiej strony kursy podobne jak w tym teście, więc...jeszcze pomyślę...

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
To fakt, że chłopaki z naszej ligi ostatnio się rozstrzelalali ale gdybym miała wybór chyba grałabym poniżej 1,5. Kursy podobne ale... Sprawdzałam kilka dni temu to w tym sezonie zdarzały się mecze nawet do 10 progu bez under 1,5.
Z over 3,5 niestety podobnie. Sprawdź sobie od piątku, 13 września.  Jaga z Legią 0-0 i potem dziewięć meczów pod rząd under 3,5. ☺

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
@kamilcia21 i @waldi1979  wy sie na graniu skupcie a nie na testach????..a tak na powaznie czemu nie sprobujecie 10krotnosc niby prosty system 6 progow kursy max @1.60 z checia bym popatrzyl jak ktos to gra bo czasami mi rece opadaja przy swoich typach chwilowa utrata swiadomosc i w pape czesto na 5-6 progu gdzie juz nie sa to zlotowki zachecam i popatrze

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Z moją ostatnią skutecznością ciężko będzie ugrać 5 progów pod rząd (chociaż rzadko gram tak niskie kursy), ale budżet jeszcze został, więc spróbuję, gram u legalnych, więc niestety, ale te wymagane @1,6 to @1,82. Stawka początkowa każdego etapu to 10j.  Reszta myślę, że wyjdzie  w trakcie.

Etap. 1 Próg 1.

Juventus - Lokomotiv, powyżej 1,5 gola, @1,22
Brugge - PSG, powyżej 1,5 gola, @1,2
Galatasaray - Real, powyżej 1,5 gola, @1,2
Man City - Atalanta, Man City powyżej 1,5 gola, @1,16
AKO: 1,97 (1,73)
10j Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +39
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Zle zrozumiałeś tu nie wymagany jest kurs @1.6 tylko pomnożenie stawki początkowej razy 10 grając all in każdy poziom niby proste nie bo jak nie Te @1.6 to ja sobie tak wyznaczyłem 

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
cytat z dnia 23 października 2019 06:16 przez zloty5oZle zrozumiałeś tu nie wymagany jest kurs @1.6 tylko pomnożenie stawki początkowej razy 10 grając all in każdy poziom niby proste nie bo jak nie Te @1.6 to ja sobie tak wyznaczyłem 
dobrze zrozumiałem, przy @1,6 "wystarczy" 5 kroków, żeby pomnożyć początkową stawkę x10, widziałem w Twoim temacie, że grałeś również niższe kursy @1,45, ale wtedy potrzeba dodatkowego szóstego kroku. Może tak się zdarzyć, że w jednym zagram kurs @1,8, jeżeli będę go pewnym, wtedy w kolejnym mogę zagrać powiedzmy @1,4 i odwrotnie. Wczoraj zagrałem na szybko, bo wychodziłem już do pracy i niestety Real zawiódł. Dobrze, że był to pierwszy próg, a nie ostatni.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Etap 2. Próg 1.

Ajax - Chelsea,
powyżej 1,5 gola, @1,17
  0:1
Slavia - Barcelona, powyżej 1,5 gola, @1,18
Genk - Liverpool, powyżej 1,5 gola, @1,16
Lipsk - Zenit, powyżej 1,5 gola, @1,14
  2:1
AKO: 1,83 (1,61)
10j Fortuna

10j

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Gdyby nie ta anulowana bramka Ajaxu to wszystko mogło potoczyć się inaczej, no ale kupon w plecy, ostatnie podejście dzisiaj

Etap 3. Próg 1.

Slavia - Barcelona, powyżej 1,5 gola, @1,21
  1:2
Genk - Liverpool, powyżej 1,5 gola, @1,13
  1:4
Lille - Valencia, powyżej 1,5 gola, @1,38  1:1
AKO: 1,89 (1,66)
10j
Fortuna

6,6j

Otrzymane punkty reputacji: +32
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Etap 3. Próg 2.

Young Boys - Feyenoord,
powyżej 1,5 gola, @1,16
  2:0
Getafe - Basel, powyżej 1,5 gola, @1,31  0:1
Sporting - Rosenborg, powyżej 1,5 gola, @1,22  1:0
AKO: 1,85 (1,63)
16,6j Fortuna

16,6j

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Narazie tragedia, jeszcze chwilę potestuję, ale nie jest to chyba system dla mnie

Etap 4. Próg 1.

Lech - Zagłębie, powyżej 1,5 gola, @1,18

Southampton - Leicester, poniżej 12,5 RR, @1,29  
Nantes - Monaco, powyżej 1,5 gola, @1,34  
AKO: 2,04 (1,80)
10j Fortuna

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
cytat z dnia 25 października 2019 18:37 przez kamilcia21

Przecież drugi próg już wcześniej zaliczyłeś więc nie jest najgorzej ???? 
Ty to potrafisz pocieszyć ;) najgorsze, że znowu kupon przegrany, a bramka znowu anulowana po VARze...

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Etap 5. Próg 1.

Freiburg - Lipsk, powyżej 1,5 gola, @1,2

Hertha - Hoffenheim, powyżej 1,5 gola, @1,2  
Schalke - Dortmund, powyżej 1,5 gola, @1,27  
AKO: 1,83 (1,61)
10j Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +39
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Próba 7. Poziom 1.

Heerenveen - Groningen, powyżej 1,5 gola, @1,26

Płock - Jagiellonia, powyżej 1,5 gola, @1,28  
Celta Vigo - Sociedad, powyżej 1,5 gola, @1,29  
AKO: 2,08 (1,83)
10j Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +34
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Próba 8. Poziom 1.

Wolfsburg - Augsburg, powyżej 1,5 gola, @1,22

Ajax - Feyenoord, poniżej 2,5 gola HT, @1,25  
Salzburg - Rapid, poniżej 2,5 gola HT, @1,22  
AKO: 1,86 (1,64)
10j Fortuna

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Szkoda mojego czasu i nerwów na ten system, nie dla mnie jest wyszukiwanie perełek po ~1,2 , a i tak zawsze jakiś "pewniak" nie wejdzie, wiem, że można zagrać jeden mecz z odpowiednim kursem i będzie to samo, ale człowiek chyba podświadomie w takim wypadku szuka najbezpieczniejszego rozwiązania (patrz niski kurs) i w większości przypadków przegrywa. Piszę oczywiście na swoim przykładzie, bo komuś może to pasować i będzie ogrywał buka. Temat zostawiam otwarty, na pewno będę coś jeszcze próbował, ale na tą chwilę nie mam pomysłu, pożyjemy zobaczymy... @zloty5o @kamilcia21 powodzenia, może Wam się ten system bardziej sprawdzi ????

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
No fakt, dziwnie wygląda sytuacja gdy wszystkie zakłady z kursem 1,22-1,25 na kuponie są nietrafione. Myślę, że to bardziej złożony problem aniżeli brak szczęścia. Masz rację, pisząc, że podświadomie wybieramy niższe kursy, sądząc, że łatwiej trafić. Jak pokazuje praktyka to bardzo mylące. Z drugiej strony czy gdybyś ostatni kupon zagrał na opak, czyli postawił na odwrotne kursy to byś wygrał? Takie retoryczne pytanie bo wiemy, że byś trafił ale co innego wiedzieć po fakcie a co innego grać przed. Nasze myślenie jest często życzeniowe i ma niewiele wspólnego z rozsądkiem i tutaj chyba jest największy problem. W każdym razie trzeba szukać rozwiązań dogodnych dla swojej psychiki, wtedy są większe szanse. Skoro dana rzecz (zdarzenie) komuś "nie leży" to nie ma sensu na siłę grać. 

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Tak czy siak brawo Waldek za próbę!jak widać nie jest to takie proste jak nam się wydaje bo ktoś pomyśli co to za sztuka a jednak praktyka już pokazuje co innego

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Mam pomysł na kolejny test, spróbuję grać same niespodzianki, z obserwacji wynika, że często faworyci gubią punkty czy to przed meczami w Lidze Mistrzów czy po przerwach reprezentacyjnych, w lidze Europy czy krajowych pucharach też w miarę często są takie niespodziewane wyniki, kilka tygodni temu trafił się taki weekend, że przegrał zarówno Bayern jak i Manchester City, kursy były około 20 na każde zdarzenie, moje założenie jest takie, żeby sprawdzić na powiedzmy 100 takich meczach, gdzie kurs na teoretycznie słabszą drużynę jest ponad 5, w takich gdzie kurs jest powiedzmy 20 będę próbował opcji bez remisu lub z podpórką lub jeżeli uznam, że warto to również czysty win. Stawka będzie płaska 1j, bo to jednak zabawa, ale liczę, że w dłuższej perspektywie może to przynieść zysk, skuteczność na pewno nie będzie powalająca, ale trafienie kilku grubych typów powinno zrobić różnicę, startuje w weekend.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom