Witam wszystkich ponownie ????
na wstepie chcialbym przeprosic wszystkich ktorzy pcozuli sie urazeni,moim postem poprzednim ????
Napisalem ze nie zamioerzam podawac typow na forum(brak czasu)i zeby chetni zglaszali sie na gg...Chodzilo mi o wymiane typow,oraz o wymiane doswiadczen,przerpaszam jesli zostalo to tak odebrane przez moderatorow jako handel typami NIGDY NIE MIALEM TAKIEGO ZAMIARU-moze kiedys w przyszlosci
jak nie bede mial za co posylac kuponow
))
choc ja na miejscu moderatorow postapilbym pewnie tak samo ????
Pozwole sobie przez pewien czas(czaas banu)korzystac z tego konta...
Do rzeczy ????
Dwa
typy na dzisiaj...
Turniej
ATP w Toronto...za chwile sie zaczyna mecz,wiec pisze na szybko,polecam grac nawet na
live na Accacauso(gra z Gilesem)
Accacuso jest w wysokiej formie, dodatkowo chodza plotki o obiecanej dla niego przez jakiegos tam prywatnego menedzera(bede szczery-nie wiedzialem ze tenisisci tacy drugorzedni tez maja menedzerow
))olbrzymiej premii,za przejscie do kolejnge etapu...Stad ta mobilizacja...
3.03 obecnie w bwinie...polecam gran na livie...
Pewnosc typu: 5/10
Bedzie walczyl,szykuje sie moim zdaniem trzysetowka...
A teraz juz pewna informacja: Ferrer D. (Esp) - Gasquet R. (Fra) 2
kurs w bwinie obecnie 2.58
Informacja wreszcie wlasna,nie jakies plotki(ktore pod co badz poprzednio sie sprawdzily
))ze ferrer ma klopoty z miesniami brzucha,co sprawia ze chocby w prywatnych treningach miedzy meczami,Ferrer bardzo,ale to bardzo sie oszczedza...nie ma mowy o powazniejszych cwiczeniach...Na korcie niby jest w porzadku,ale ja dzisiaj stawiam grubo na Gasqueta
Pewnosc typu 8/10
PRosze o nieusuwanie mojego postu,oraz nie banowanie mnie...
Naprawde zawsze mialem i mam dobre intencje...Jesli jest taka mozliwosc,to prosze o zdjecie bana z drugiego konta,chcialbym wyjasnic sprawe konkursu koszulkowego z expertem_expektem...
Z gory dzieki,i pozdrowienia dla modteamu