H
0
hukubuskur
Użytkownik
Ktoś tu mądrze napisał żeby zrobić zrzutę tylko wątpię żeby znalazła się kompetentna i zaufana osoba która mogłaby przeprowadzić całą akcję. Jakby jednak ktoś się znalazł to chętnie się dorzucę
tylko darmowe typy sa dobre, ja mialem typ ktory kosztowal 50 euro i byl totalnie nietrafiony, to jest oszust , nie zawracajcie sobie glowy platnymi typami od niegojak zaplacisz 50 euro,to nie widze przeszkod,to osobiscie do ciebie zadzwnie jutro jak bedziesz w rpacy i podam te typy...
nie możesz go tak z miejsca nazywać oszustem bo jak widzę była zrzuta i dał typ na handball'a ,który wszedł po 2.7 z tego co pamiętam. Na stronie podawał typy i także wyglądają bardzo obiecująco.tylko darmowe typy sa dobre, ja mialem typ ktory kosztowal 50 euro i byl totalnie nietrafiony, to jest oszust , nie zawracajcie sobie glowy platnymi typami od niego
przeciez byla zrzuta i mielismy od niego typ, NIE POLECAM
bardzo prawdopodobne ;]Kaiserslautern - St. Pauli 1
Stake: 9/10
Doszły mnie sluchy o tym meczu, że niby zwycięstwo gospodarzy pewne. Niestety żadnych szczegółów co do tego meczu nie znam. Może komuś pomoże.
hm trudno mi to ocenic gdyz nigdy od niego nic nie kupowalem. ocenilem jego dzialalnosc z perspektywy bloga. Hm no ale skoro bierze pieniadze to zalezy mu aby typ wszedl, wtedy przeciez bedzie mial stalych klientow + nowych dlatego nie widze celu w specialnym podkladaniu niesprawdzonych typow.spoko spoko, ale jak ocenisz to ze kupujesz typ a on daje Ci mecz z kursem 1.4 ktory nie wchodzi, albo kupujesz fixed a on z fixed nie ma nic nic wspolnego.... nie oszukuje publicznie ale oszukuje gdy sprzedaje cos komus
Brawo BrawoTaki mały bajer...
Sion - Thun 5:0
Thun w/o Patrick Bettoni (gk 31 app) , Joao Paulo Di Fabio (def 22 app) , Guldan (def 24 app) , Milaim Rama (fw 27 app-8 goals/topscorer) , Yves Zahnd (def 15 app) , Stefan Glarner (midf 15 app) , Hammerli (def 9 app) , Pape Omar Faye (fw 29 app-3 goals) .
Sion w/o regular gk , regular midf , two defenders (at least one would start if available) and one regular midf doubtfull .
Chyba tłumaczyć nie trzeba? ;]
Dodam tylko że ten bramkarz, który nie zagra w drużynie Sion to ostatni mecz jaki rozegrał miał miejsce 16.02.2008.
Drużyna z Thun wg. mnie ma poważniejsze problemy, a faworytem na pewno nie są...
Sion ostatnio w formie remisowej (ost. 6 meczy -> 1-4-1) i z szansami na Intertoto, a więc muszą ten mecz wygrać, na pewno jest to motywacja.
Thun w formie fatalnej (ost. 6 meczy -> 1-1-4) + te poważne osłabienia = zwycięstwo Gospodarzy wynikiem co najmniej 2:0.