Sam jesteś śmieszny. Zauważ, że problemy z obstawieniem pojawiają się dopiero wtedy gdy ktoś o tym napisze na forach.
Czopsi, widze jeszcze bardzo malo wiesz.........
Sam jesteś śmieszny. Zauważ, że problemy z obstawieniem pojawiają się dopiero wtedy gdy ktoś o tym napisze na forach.
wynik 2:1 , ale do przerwy było 0:1 ;P Widocznie ich trener w szati dobrze zmotywował, albo ta druga drużyna nie wytrzymała fizycznie czy coś...Portadown - Ballymena 1 @1.90 9/10
Typ od znajomego, więc za wiele o nim nie wiem. Ale jak on poleca grac grubo to mysle ze powinno byc izzi
dzieki za typ skorzystałem :-D ja ci polecam na dziś zagrać grubo na herthe berlinPortadown - Ballymena 1 @1.90 9/10
Typ od znajomego, więc za wiele o nim nie wiem. Ale jak on poleca grac grubo to mysle ze powinno byc izzi
Dlaczego tak polecasz berlińczyków?dzieki za typ skorzystałem :-D ja ci polecam na dziś zagrać grubo na herthe berlin
To wszystko wyjaśnia.mam cynk że duża część zawodników Eintrachtu Frankfurt miała zatrucie pokarmowe :-D
Chcialem juz zagrac Olimpie jak podawales ale na BaH nie bylo ponoc dopiero pod koniec dali ???? a chcialem za 100 no coz teraz zagram ten Twoj mecz dolozylem do tego Orlando i czekam co z tego bedzie ???? w kazdym razie chwała Ci za to ze podajesz takie świetne typy,myśle ze jakaś ranga by Ci sie nalezala.Acha i jakbys mogl to odpisz na PWChlopaki, poki jeszcze nie wspolpracujemy oficjalnie:
Municipal - Deportivo Malacateco 1 1.7 7/10
Goscie bez 4-5 waznych zawodnikow, maja sporo problemow z szatni
Liga gwatemalska
Municipal3-1 (0-0)MalacatecoChlopaki, poki jeszcze nie wspolpracujemy oficjalnie:
Municipal - Deportivo Malacateco 1 1.7 7/10
Goscie bez 4-5 waznych zawodnikow, maja sporo problemow z szatni
Liga gwatemalska
W Expekcie wałków i tym podobnych rzeczy nie znajdziesz bo maja bdb info i tych ze tak powiem egzotycznych lig w ktorych tez wszystko zdarzyc sie mozeW jakim buku byl np ten zaklad ???? na expekt go nie widzialem :/