>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
K 15

kszok

Użytkownik
Najlepsze jest to, że od rana w naziemnych nie było, tylko prof miał to w ofercie. Jednak wchodzę tuż przed południem, sprawdzam i co? nie ma już, a rano był śliczny kurs 2.20 na 1. Jedynie chyba zakład trzyma bwin. Czy info okaże się pomocne i skuteczne, zobaczymy ;)
Zamer
Zaklad dostepny rowniez w Interwetten, po kursie 2,00

Z 0

zicoo

Użytkownik
nie dziwi Was ten fakt: raz jest , potem nie ma i znów jest? Coś tu jest troszkę podejrzane... Może jest tu znawca piłki hiszpańskiej i pomoże w ostatecznym podjęciu decyzji czy warto to grać, wszak to tylko puchar i nie jestem tak na 100% pewien czy to postawić , choć nie ukrywam że bardzo zainteresował mnie ten meczyk...

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Tez cos o tym słyszałem ale sam tego nie gram to są puchary i Tenerife tez nie ma Copa de la Rey za piorytet wiec ciekawe jak bedzie u nich z mobilizacją w posce bynajmniej druzyny z 2 i 3 ligi w pucharach walczą jak sie da aby zajsc jak najdalej aby trafic na jakąs uznaną marke ciekawe jak to jest w hiszpani ze druzyna która do pierwszej ligi wruci raczej napewno odpuszcza puchar dziwne to jest dla mnie bardzo ale co tam zobaczymy jakie bedzie rostrzygniecie

tbm 642

tbm

Forum VIP
Malagę w dzisiejszym meczu mają reprezentować piłkarze drużyny B tj. Malaga B, ktora gra w odpowiedniku naszej czwartej ligi. W druzynie Tenerife także nie obędzie się pewnie bez kilku zmian w wyjściowej jedenastce, ale gdzieś przeczytałem, że moga to być max 3-4 zmiany co do ostatniego ligowego meczu. Tak czy siak wiele na to wskazuje, że gospodarze powinni zwyciężyć w tym spotkaniu ;) Choć tak jak napisał mój poprzednik... bukmacherzy mocno manipulują kursami przy tym spotkaniu więc nie wiadomo co o tym myśleć ;)

Z 0

zicoo

Użytkownik
Malaga rozpoczęła zezon seria 8 zwycięstw (7 w lidze i 1 w pucharach). Ich jedynym celem jest powrót do Primera Division i jak na razie są na najlepszej drodze do osiągnięcia tego celu. Ze względu na ilość i częstotliwość rozegranych do tej pory meczy, zawodnicy podstawowego składu Malagi będą odpoczywali w tym spotkaniu, tylko jeden zawodnik z pierwszej drużyny wystąpi w wyjściowej jedenastce - jest to napastnik Iván Rosado który wraca do gry po kontuzji... pozostali zawodnicy powołani na dzisiejszy mecz to piłkarze rezerw i Malaga B(4liga hiszpańska). Innymi słowy: nikogo w Maladze nie obchodzi puchar!. Jedynym celem jest awans! Tenerife to typowy średniak w lidze. Na pewno są lepszym zespołem niż wskazują to wyniki ostatnich spotkań. Dlatego wydaje mi się że Tenerife zwycięży w tym spotkaniu. Według mojej opinii kursy zostały źle wyliczone przez bukmacherów... Tenerife powinno odnieść zwycięstwo w konfrontacji z całkowicie nieumotywowaną Tenerifą...
TYP: Tenerife
KURS: 2.00
BUKMACHER: Unibet
DATA: 2007-10-10

ted 12,8K

ted

Forum VIP
NHL:
Dzis najprawdopodobnie nie zagra w druzynie Atlanty ich gwiazdor Hossa
Natomiast tez niepewny jest wystep gwiazdora Pingwinów - Crosbiego.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
No i wychodzi cos dziwnego teoretycznie rezerwowa Malaga pokonuje na wyjedzie Tenerife lepiej chyba sie takim info w pucharach nie kierowac bo coraz rzadziej ma to znaczenie na wynik spotkania :kwasny4565:

harv 0

harv

Użytkownik
Puchary rządzą się swoimi prawami i nie można typować takich meczy tak jak ligowych spotkań o czy każdy gracz pewnie dobrze wie. Mecz Tenerife-Malaga od razu śmierdział niespodzianką lub dziwnym remisem. Zresztą inny wczorajszy pucharowy mecz grecki, gdzie drugoligowiec wygrał 4:2 z PAOK to dopiero dupsko, a kursy na gospodarzy wahały się w granicach 6-7...

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ale były także informacje dotyczące pucharu ligi węgierskiej i okazały się prawdziwe i zarówno Diosgyor jak i Tatabanya wygrały swoje mecze ;) Jednakże sam spóźniłem się z zagraniem na obie drużyny bo kursy już były poblokowane u większości bukmacherów na te drużyny.

Co do meczu Tenerife z Malagą to manipulacja kursami bukmacherów była naprawdę spora i tak mi namieszała co mam o tym meczu myśleć, że ostatecznie je odpuściłem. Dla przykładu u jednego z internetowych bukmacherów kurs na Tenerife w pewnym momencie wynosił 1,70,a w Sportingbet w tym czasie było 2,65 pozniej znow kursy u tamtego podskoczyły do 1,90.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
real madryt mocno oslabiony a espanyol w formie wiec spokojnie 1x powinno wejsc. rubinho, babtista, robenn, heinze nie zagraja, dla odwaznych czysta 1 ????

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
real madryt mocno oslabiony a espanyol w formie wiec spokojnie 1x powinno wejsc. rubinho, babtista, robenn, heinze nie zagraja, dla odwaznych czysta 1 ????
Takie osłabienia dla Madrytu to nic takiego oni mają tak seroką kadre ze nie za bardzo im to bedzie przeszkadzac Robinho i tak wikeszosc meczy siedział na ławie, Bablista to juz wogóle jezeli wszedł to w koncówkach z rezerwy Robben i Heinze nie grali w Madrycie za duzo i oni po za tym nie są jeszcze wkomponowani w tą druzyne tak wiec granie na czystą 1 w tym meczu jest ogromnym ryzykiem i wątpie aby sie opłaciło wg mnie padnie X lub 2

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
shuster wystawial rozne pierwsze 11 wiec nie wiadomo czy wyzej wymienieni panowie w nich by sie nie znalezli. nawet i na zmiany to juz nie ma kogo za bardzo w ofensywie wpuscic... wg mnie jest to oslabienie bo nie ma co porownywac gutiego do rubinho czy higuaina do babtisy

freak 0

freak

Użytkownik
Guti jest duzo wazniejszy dla gry realu niz ROBINHO podobnie jak Higuagin od Baptisty, wiec nie wiem po co takie komenty w tym temacie skoro za bardzo sie nie orientujesz w grze danej druzyny.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
haha to mnie rozbawiles... guti wieczny talent Realu, gdyby to nie byl wychowanek to juz dawno by go sprzedali...... potrafiacy cos zagrac tylko jak graja naprawde ze slabymi druzynami a w meczach z lepszymi niczym sie nie wyroznia, a jak juz chesz poprawiac moje literowki to pisze sie higuain a nie higuagin. nie widziales chyba jak gra robinho jak dostanie swoja szanse.... tak czy inaczej zgodnie z moimi oczekiwaniami real przegral.

freak 0

freak

Użytkownik
Przegral bo byl gorsza druzyna. Nie zawsze mozna wygrywac. Jednak nie rozbawiaj mnie tym, ze robinho jest wazniejszy dla gry realu niz guti.. Skoro tak jest to dlaczego gutiego trener trzyma na boisku nawet gdy mu za dobrze nie idzie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom