Heh ... To może wytłumacz dlaczego trzyma Raula kiedy mu też nie idzie ? To są wychowankowie ... Czy trener chce czy nie ... Musi takich zawodników bra pod uwagę do wyjściowej 11 i tylePrzegral bo byl gorsza druzyna. Nie zawsze mozna wygrywac. Jednak nie rozbawiaj mnie tym, ze robinho jest wazniejszy dla gry realu niz guti.. Skoro tak jest to dlaczego gutiego trener trzyma na boisku nawet gdy mu za dobrze nie idzie?
Zgadza sie, ja zdążyłem obstawić ale właśnie rozliczyli mi kupon po kursie 1chyba już wycofane bo nic takiego nie znalazlem
Nie wiem skąd masz informacje, że Aguero nie zagra na 99%. Wg moich doniesien Sergio "Kun" Aguero jest gotowy do gry i w meczu z Villareal wybiegnie w pierwszym składzie. Owszem zabraknie Forlana, ktorego obawiali się jego byli koledzy z Villareal, ale w jego miejsce w ataku zagrać ma Maxi Rodriguez, ktorego miejsce na skrzydle zajmie bądź Reyes bądź Simao Sabrosa. A jesli chodzi o absencje Misty to ten pilkarz akurat niczego wielkiego do Atletico nie wnosiłAtletico Madryt z Villareal zagra bez Diego Forlana i na 99% bez Sergio Aguero - biorac pod uwage juz starszą kontuzje Misty beda miec spore probelmy zeby skompletowac atak ????
Potwierdzam - Aguero dostał powołanie na mecz i najprawdopodobniej zagra od pierwszych minut (99% )Nie wiem skąd masz informacje, że Aguero nie zagra na 99%. Wg moich doniesien Sergio "Kun" Aguero jest gotowy do gry i w meczu z Villareal wybiegnie w pierwszym składzie. Owszem zabraknie Forlana, ktorego obawiali się jego byli koledzy z Villareal, ale w jego miejsce w ataku zagrać ma Maxi Rodriguez, ktorego miejsce na skrzydle zajmie bądź Reyes bądź Simao Sabrosa. A jesli chodzi o absencje Misty to ten pilkarz akurat niczego wielkiego do Atletico nie wnosił
Jednak Wizards wygrali pewnie mimo że kurs rusł, widocznie bukmacher dostał info że ktoś nie zagra... nie sprawdzałem dokładniew sportingbet wystawiony został kurs na Caroline +1.5 bramki 2.55!! Powinno być -1.5 ale się pomylili...
do tego uwaga na mecz wizard ponieważ kurs na sporting bet rosnie co chwile, 10min temu był 1.3, potem 1.4 obecnie wynosi 1.5