>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Przegral bo byl gorsza druzyna. Nie zawsze mozna wygrywac. Jednak nie rozbawiaj mnie tym, ze robinho jest wazniejszy dla gry realu niz guti.. Skoro tak jest to dlaczego gutiego trener trzyma na boisku nawet gdy mu za dobrze nie idzie?
Heh ... To może wytłumacz dlaczego trzyma Raula kiedy mu też nie idzie ? To są wychowankowie ... Czy trener chce czy nie ... Musi takich zawodników bra pod uwagę do wyjściowej 11 i tyle ;)

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
bo kazdy trener ma swoje widzimisie, i z tego wzgledu zawsze w realu gral raul bo on jest symbolem realu i jest nietykalny nawet jak byl cieniem samego siebie, dlatego w barcelonie nie gral saviola mimo ze bardzo przydalby sie druzynie gdy byla plaga kontuzji, ameryki nie odkryles mowiac ze real przegral bo byl gorsza druzyna. jak obrona zostawia takie luki to nie ma co sie dziwic.
Oki koniec dyskusji nie widzialem postu Beau

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
Liverpool - Arsenal
Kolejnym atutem przemawiającym za Arsenalem w jutrzejszym meczu z The Reds jest kontuzja Jermaina Pennanta. Nabawił się pęknięcia kości piszczelowej i będzie pauzował przez ok. 10 tygodni. Źródło - Anglia.goal.pl

simons 646

simons

Forum VIP
Inter dzis zagra bez :
Julio Cesar, Materazzi, Stankovic, Toldo, Vieira.
Rzucily mi sie w oczy nazwiska bramkarzy i rzeczywiscie wystapi dzis ich &quot;3ci bramkarz&quot; Orlandoni, nie jestem dobrym typerem ale wydaje mi sie ze to spory plus dla Genoa tymbardziej ze maja pelny sklad.
x2 po 3,25 jak ktos uwaza ze te kontuzje moglby wplynac na wynik meczu ( a ja tak mysle :p) to wydaje mi sie ze warto
EDIT:
No i jednak sie mylilem 4:1 mam nadzieje ze nikt nie postawil -_-

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Jutro w 2 bundeslidze ogromne problemy ze składem ma TSV nie zagra 4 podstawowych zawodników a dodatkowo kilku rezerwowych tez jest kontuzjowanych tak czy inaczej z tego co sie dowiedziałem prócz 11 TSV ma chyba tylko 5 rezerwowych na ten mecz. Problemy kadrowe takze w Mainz 1 i 2 bramkarz kontuzjowani jutro zadebituje 31 letni Ishdonat a po za bramkarzami zabraknie 2 kluczowych dla druzyny pomocników z kolejki równierz problemy ze składem ma Kaiselautern zabraknie 1 bramkarza i lilku innych ale Agsburg róenirz duze osłabienia. Dlatego radze ostroznie typowac 2 Bundeslige

bercik 169

bercik

Użytkownik
Atletico Madryt z Villareal zagra bez Diego Forlana i na 99% bez Sergio Aguero - biorac pod uwage juz starszą kontuzje Misty beda miec spore probelmy zeby skompletowac atak ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Atletico Madryt z Villareal zagra bez Diego Forlana i na 99% bez Sergio Aguero - biorac pod uwage juz starszą kontuzje Misty beda miec spore probelmy zeby skompletowac atak ????
Nie wiem skąd masz informacje, że Aguero nie zagra na 99%. Wg moich doniesien Sergio &quot;Kun&quot; Aguero jest gotowy do gry i w meczu z Villareal wybiegnie w pierwszym składzie. Owszem zabraknie Forlana, ktorego obawiali się jego byli koledzy z Villareal, ale w jego miejsce w ataku zagrać ma Maxi Rodriguez, ktorego miejsce na skrzydle zajmie bądź Reyes bądź Simao Sabrosa. A jesli chodzi o absencje Misty to ten pilkarz akurat niczego wielkiego do Atletico nie wnosił ;)

guzior 6

guzior

Użytkownik
Nie wiem skąd masz informacje, że Aguero nie zagra na 99%. Wg moich doniesien Sergio &quot;Kun&quot; Aguero jest gotowy do gry i w meczu z Villareal wybiegnie w pierwszym składzie. Owszem zabraknie Forlana, ktorego obawiali się jego byli koledzy z Villareal, ale w jego miejsce w ataku zagrać ma Maxi Rodriguez, ktorego miejsce na skrzydle zajmie bądź Reyes bądź Simao Sabrosa. A jesli chodzi o absencje Misty to ten pilkarz akurat niczego wielkiego do Atletico nie wnosił ;)
Potwierdzam - Aguero dostał powołanie na mecz i najprawdopodobniej zagra od pierwszych minut (99% ;))

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Wśród powołanych nie znalazł się Forlan. Podobny los spotkał Mottę i Mistę którzy jeszcze nie zdążyli się wykurować. Na szczęście dostał powołanie zarówno Sergio Aguero jak i Pablo Ibanez.

Oto lista powołanych:

2 Seitaridis. 4 Pernía. 3 Antonio López. 6 Cléber Santana. 8 Raúl García. 9 Luis García. 10 Agüero. 11 Maxi Rodríguez. 12 Eller. 13 Abbiati. 14 Zé Castro. 15...

źródło: http://www.atleticopoland.com

WIĘC MORDA

okolowski 0

okolowski

Użytkownik
Dzisiaj w meczu Ligi Mistrzów (20:45) pomiędzy Schalke - Chelsea w drużynie Chelsea zabraknie 2 podstawowych zawodników: Ashley Cola i Terry

ciufass 0

ciufass

Użytkownik
A ja mam trochę inne info na temat meczu Schalke 04 - Chelsea.
Kontuzje nadal nie dają spokoju ani jednej, ani drugiej ekipie. W drużynie Chelsea zabraknie Johna Terry&#39;ego, Paulo Ferreiry, Michaela Ballacka i Ashley Cole&#39;a. Cieszyć może fakt, że po niegroźnej kontuzji do kadry powraca skrzydłowy, Joe Cole.
Natomiast Schalke będzie grało w bardzo okrojonym składzie. Kevin Kurany, Christian Pander, Darío Rodríguez, Mathias Abel, Halil Altintop, Markus Heppke, Gustavo Varela oraz Levan Kobiashvili. Niepewny jest występ Geralda Asamoah i Fabiana Ernsta.

C 0

czopsi

Użytkownik
Co sądzicie o meczu Serie A Sampdoria - Empoli? W drużynie gości kontuzje leczą Buscè, Balli, Volpato, Marchisio, Marianini, zawieszony zaś jest Saudati. Busce i Saudati, to strzelcy bramek z zeszłorocznej wygranej Toskańczyków w Genui (2:1).
Czy warto postawic na Sampdorię mimo, że ostatnio z Empoli nie grało im się najlepiej?

sparta 309

sparta

Użytkownik
w sportingbet wystawiony został kurs na Caroline +1.5 bramki 2.55!! Powinno być -1.5 ale się pomylili...

do tego uwaga na mecz wizard ponieważ kurs na sporting bet rosnie co chwile, 10min temu był 1.3, potem 1.4 obecnie wynosi 1.5

sparta 309

sparta

Użytkownik
w sportingbet wystawiony został kurs na Caroline +1.5 bramki 2.55!! Powinno być -1.5 ale się pomylili...

do tego uwaga na mecz wizard ponieważ kurs na sporting bet rosnie co chwile, 10min temu był 1.3, potem 1.4 obecnie wynosi 1.5
Jednak Wizards wygrali pewnie mimo że kurs rusł, widocznie bukmacher dostał info że ktoś nie zagra... nie sprawdzałem dokładnie

Co do Caroliny to takie pomyłki na handi w sportingbet zdarzają się często nawet a korzystać jest z czego bo na Caroline płacili 1.8 a po dodaniu +1.5 bramki 2.55, troche smieszne ale co zrobić jak handi dają nie w tą strone ????
Mecz został rozliczony mi bez żadnych zwrotów

tbm 642

tbm

Forum VIP
Kurs na Wizards rósł bodajże dlatego, że Arenas zaczął mecz bodajże na ławce... ;)

A co do Caroliny to bardzo ładnie to wyszukałeś ???? i zgadzam się, że w Sportingbet zdarzają się pomyłki, które można wykorzystać ;)

antykac 0

antykac

Użytkownik
Serbia-Polska
Stan murawy na stadionie Crvenej Zvezdy jest opłakany po tym jak kilka dni temu Belgrad i Serbię nawiedziły potężne śnieżyce. Piłkarzy czeka więc pojedynek w bardzo ciężkich warunkach. typ poniżej 2.5 bramki prawdopodobny..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom