simons
Forum VIP
Takie podobne kontuzje do serie A i B mozna znalezc na http://www.fantacalcio.it
no nie wiem... niedawno w ramach pucharu UEFA na tym stadionie z crveną gral bayern monachium i z tego co pamietam niemcy wygrali 3:1, a wszyscy narzekali na to, ze nogi zapadaly sie w trawe. wiadomo, ze wielokrotny mistrz niemiec to nie rezerwy reprezentacji polski, ale warto o tym pamietac
Po sobotnim remisie z Ruchem (1:1) piłkarze Jagiellonii mieli dzień odpoczynku, a już dzisiaj rano po krótkim treningu na boisku przy ul. Jurowieckiej wyjechali do Krakowa, gdzie jutro w meczu 5. kolejki Pucharu Ekstraklasy zmierzą się z Cracovią. W składzie żółto-czerwonych, w stosunku do meczu z Ruchem, zabrakło aż ośmiu zawodników - Jacka Banaszyńskiego, Dariusza Łatki, Radosława Kałużnego, Dariusza Jareckiego, Jacka Markiewicza, Mariusza Dzienisa, Remigiusza Sobocińskiego oraz Vahana Gevorgyana.
dzieki za info, zaufalem, postawilem i jestInformacja ze stronki Jagiellonia.pl
Herakles nie wszedl - ale undery we francji 100 % ????Ogólnie wydaje mi się, że warto zwrócić uwagę na warunki pogodowe. Wczoraj w Belgii mgła uniemożliwiła rozegranie meczu Westerlo - Club Brugge.
na boiskach drugiej holenderskiej bodajże śnieg, podobnie w drugiej francuskiej.
Ciekawe jak to będzie w dniu dzisiejszym Swoją drogą boiska mogą być ciężkie do grania, a w takim wypadku ciekawymi typami wydają się undery
Warto też zwrócić uwagę na to iż drużyna Heracles Almelo rozgrywa swoje mecze na sztucznej murawie, tak więc może być dziś trochę uprzywilejowana w meczu z Groningen.
Dlatego też ciekawie jak dla mnie wygląda typ:
Heracles - Groningen typ: Heracles kurs: ok. 3,35
oraz kilka underów w lidze francuskiej.... a dokładniej wszędzie oprócz Auxerre - Monaco