>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
A zazwyczaj jest tak, że to ta niby &quot;osłabiona&quot; drużyna wygrywa lub sprawia wiele kłopotów i remisuje ;) Bywało już wiele przypadków, że to zmiennicy grali lepiej niż zawodnicy podstawowi... ale cóż i tak dzięki za info ;)
I kolejny raz się to potwierdza ;) &quot;Osłabiona&quot; drużyna wygrywa lub remisuje :] Tym razem wygrali ... ale takie info jak najbardziej potrzebne... Więc podawać dalej ????

damian77 34

damian77

Forum VIP
Szybko napisze...bo mnie czas goni ???? ...

Na noc z 07 na 08.. ;) wszystko tennis..

Mathieu P.H.-Del Potro J.M. 1 @ 1.65

Kolega Mi napisał:&quot;&quot;This is extra tip from Russia&quot;&quot;..

Minar I.-Jones A. 2 @ 2.20
W Profko..juz koło 2.05 - 2.10..

damian77 34

damian77

Forum VIP
Szybko napisze...bo mnie czas goni ???? ...

Na noc z 07 na 08.. ;) wszystko tennis..

Mathieu P.H.-Del Potro J.M. 1 @ 1.65

Kolega Mi napisał:&quot;&quot;This is extra tip from Russia&quot;&quot;..

Minar I.-Jones A. 2 @ 2.20
W Profko..juz koło 2.05 - 2.10..
Del Porto...zrezygnował podobno....
a Jones przegrał , 0:2..:-?

damian77 34

damian77

Forum VIP
Asesoft-Hemofarm 2 @ 1.65
z tego samego źródla , co Mathieu..

Vitkovice-Slavia 2 @ 2.15
Vitkovice osłabione , w tym meczu....Slavia nie wygrała od 3 spotkań...musi sie przełamac..to ten czas , a kurs bardzo ładny...I dodam iż Vitkovice z pierwszej 5...gra bez 4 zawodników...

damian77 34

damian77

Forum VIP
Usti N.Labem - Litvinov no bet
W Druzynie gości panuje wirus ... i trener nie wie kogo ma wystawić , na dzisiejsze spotkanie.. Za to Usti , gra bez 4 zawodników...więc odradzam te spotkanie... ????

damian77 34

damian77

Forum VIP
Asesoft-Hemofarm 2 @ 1.65
z tego samego źródla , co Mathieu..

Vitkovice-Slavia 2 @ 2.15
Vitkovice osłabione , w tym meczu....Slavia nie wygrała od 3 spotkań...musi sie przełamac..to ten czas , a kurs bardzo ładny...I dodam iż Vitkovice z pierwszej 5...gra bez 4 zawodników...
Zródło...jednak , dobre... ✅
Slavia , nie umie wygrać z osłabiona druzyna? ⛔

damian77 34

damian77

Forum VIP
Lanciano - Sambenedettese 2 @ 3.75
Druzyna gospodarzy jest zbankrutowana..piłkarze odchodzą.. Dla drużyny gości , dobra okazjia do zdobycia 3pkt. i odsuniecia sie od miejsca spadkowego..Dziś patrzyłem w bukmacherze betoto był ten mecz...a teraz nie ma...kursy spadają , blokuja... z X2 , bezpieczniej...

dawid_tdi 0

dawid_tdi

Użytkownik
Teraz podawali w wiadomościach sportowych na tvp info ze Stepanek wycofał sie z debla z powodów buli żołądka !!!! . Mieli grac z Fyrst/Matkowski ....
Jesli to prawda to kurs na Gucione to promocja !

cala 37

cala

Użytkownik
Tyle krzyku na nic a stepanek spokojnie sobie gra z naszymi w deblu ale jak narazie F/M wygrywaja oby tak dalej. niepotrzebne zamieszanie
cos ci sie pomieszalo kolego Frystemberg/Matkowski gra z Gasquetem i Tsongą

K 0

kristo1000

Użytkownik
ad wyżej Sory pomyłka to chyba z powodu tak późnej pory oczywiście nasi grają już w półfinale z zupełnie kimś innym co nieprzeszkadza im jednak w wygrywaniu ????

komarr 4

komarr

Forum VIP
No i Stepanek przegrał swoje spotkanie ... Chyba ból brzucha okazał się prawdziwą informacja ...
A nei pomyslales ze przegral bo byl poprostu slabszy... ? Czy kazdy w przegranej faworyta musi doszukiwac sie jakis podtekstow? (pozdro kantona ???? )

kwiat 0

kwiat

Użytkownik
Alhletic Bilbao - FC Sevilla
W jutrzejszym spotkaniu Primera Division goście wystąpią w okrojonym składzie. Na Puchar Narodów Afryki wyjechali bowiem Kanoute, Keita i Kone. Ponadto za kartki pauzować muszą Luis Fabiano i Dragutinov. Kursy na remis bądź zwycięstwo gospodarzy są ciekawe, a nie raz stawiali oni opór najleszym przyjezdnym...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom