>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
C 0

czopsi

Użytkownik
Moją uwagę zwróciło spotkanie Venlo - Ajax. Otóż w drużynie gości szpital.
...Zła natomiast to informacja o stanie zdrowia Gabriego, który w meczu z FC Twente doznał kontuzji. Szanse na to, że Hiszpan zagra z VVV są nikłe. Oczywiście na boisku nie zobaczymy też kontuzjowanych od dawna Vurnona Anity, Edgara Davidsa, Laurenta Delorge, Mitchella Donalda, Edgara Manucharyana, Thomasa Vermaelena oraz Gregory van der Wiela, a także Nicolae Mitei, który jest w Rumunii.Po kontuzji na boiska Eredivisie nadal nie wrócił Leonardo. VVV praktycznie nie ma osłabień.
Myślę, że handicap +1,5 na Venlo ma spore szanse.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Newcastle United Jets - Adelaide United 1 @ 2.00
Adelaide...podobno , mocno oslabione.. a kurs godny uwagi.

p.s Monterey...zaskoczyło.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Usti nad Labem - Zlin 2 @ 2.25
Usti dziś bez 6 zawdoników..lidera druzyny..&lt;--Čaloun, Hořava, Vágner, Zápotočný, Mrázek i Janků...Zlin zmienił trenera...i w poprzedniej kolejce wygrali na wyjezdzie z Pragą 2-4....mysle ze wykorzystaja...dziś absencje Usti i wygrają. ???? Mają ogromną...motywację na play-offy...a jesli o nich marza...muszą wygrywac takie mecze.. ;)

damian77 34

damian77

Forum VIP
Vojvodina Srbijagas - Zagreb KK 2 @ 3.00
Stawka: 2/10..

Zagreb zakupil dwóch zawdoników...i ma nowego trenera...który prowadził Cibone Zagreb.Gospodarze za to stracilo dóch dobrych zawodników...jeden poszedł do Zvezdy , drugi do FMP.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Vojvodina Srbijagas - Zagreb KK 2 @ 3.00
Stawka: 2/10..

Zagreb zakupil dwóch zawdoników...i ma nowego trenera...który prowadził Cibone Zagreb.Gospodarze za to stracilo dóch dobrych zawodników...jeden poszedł do Zvezdy , drugi do FMP.
Było blisko.... ???? .. Ale myśle , ze ktoś sprobowal , ten mecz...z handi ????

damian77 34

damian77

Forum VIP
Usti nad Labem - Zlin 2 @ 2.25
Usti dziś bez 6 zawdoników..lidera druzyny..&lt;--Čaloun, Hořava, Vágner, Zápotočný, Mrázek i Janků...Zlin zmienił trenera...i w poprzedniej kolejce wygrali na wyjezdzie z Pragą 2-4....mysle ze wykorzystaja...dziś absencje Usti i wygrają. ???? Mają ogromną...motywację na play-offy...a jesli o nich marza...muszą wygrywac takie mecze.. ;)
2:5 ✅

Jak się bawie to się bawi ze mna cały świat... ;) ????????

C 0

czopsi

Użytkownik
Cowdenbeath - Ayr. United 2@3,40 Bwin no ludzie takie numery zdarzaja sie nie czesto, grac dopuki sie da. Gospodarze bez 6 podstawowych graczy, obie druzyny walcza o unikniecie degradacji ! kursy w dół leca na leb na szyje ! (typ by Fab)

Troche Was nie rozumiem. Nie za bardzo chcecie dzielić sie podobnymi wiadomościami, bo obawiacie się, że kurs spadnie o 0,1 czy 0,2 i zarobicie parę zł mniej.
Może za tydzień ktoś, kto skorzystał z Twojego info znajdzie podobne o którym Ty nie będziesz wiedział. Skorzystasz i też coś zarobisz.
Ludzie pomagajmy sobie!!! W końcu po to forum zostało stworzone.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie powiedziane ze goscie musza wygrac, przeciez gospodarze napewno maja zmiennikow dla tej szostki.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
nie powiedziane ze goscie musza wygrac, przeciez gospodarze napewno maja zmiennikow dla tej szostki.
A zazwyczaj jest tak, że to ta niby &quot;osłabiona&quot; drużyna wygrywa lub sprawia wiele kłopotów i remisuje ;) Bywało już wiele przypadków, że to zmiennicy grali lepiej niż zawodnicy podstawowi... ale cóż i tak dzięki za info ;)

komarr 4

komarr

Forum VIP
Hearts - Kilmarnock / typ 1 / kurs 2

Kilmarnock jedzie do Hearts z bardzo okrojonym skladem, najprawdopodobniej nie zobaczymy na boisku az 8 zawodnikow z ekipy gosci:

Kilmarnock&#39;s have an injury crisis with Mehdi Taouil doubtful and striker Gary Wales could also miss out.

Rhian Dodds, Eric Skora, Ryan O&#39;Leary , Grant Murray and David Lilley are all doubts with Frazer Wright suspended.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Marsaxlokk FC - Birkirkara FC 2 @ 2.05

Maltanska Premier Division
Druzyna Marsaxlokk FC jest w kryzysie..zawodnicy odchodzą.. Dla mnie warto wziąśc to pod uwage..;)

Slagelse DT - Györi Audi Eto KC 2 @ 2.25
W Czwartek złapałem po @3.10...a dziś juz 2.25...Podobno zawodniczka Slagelse DT postawiła na to spotkanie...kilka $ ;).

Tappara Tampere - HPK Hämeenlinna 1 @ 1.55
Hameenlinna , slabo sie spisuje na wyjazdach + brak 6 zawodników... ;)

Oby dziśbyło 3/3....elo ;)

damian77 34

damian77

Forum VIP
Marsaxlokk FC - Birkirkara FC 2 @ 2.05
Maltanska Premier Division
Druzyna Marsaxlokk FC jest w kryzysie..zawodnicy odchodzą.. Dla mnie warto wziąśc to pod uwage..;)
Slagelse DT - Györi Audi Eto KC 2 @ 2.25
W Czwartek złapałem po @3.10...a dziś juz 2.25...Podobno zawodniczka Slagelse DT postawiła na to spotkanie...kilka $ ;).
Tappara Tampere - HPK Hämeenlinna 1 @ 1.55
Hameenlinna , slabo sie spisuje na wyjazdach + brak 6 zawodników... ;)

Oby dziśbyło 3/3....elo ;)
Slagelse DT - Györi Audi Eto KC 20:24 ✅✅ szkoda ze wam tego w czwartek nie napisałem ... ale jak ktoś skorzystał , to chwala bogu Mu ;)
Tappara Tampere - HPK Hämeenlinna 10:1 - powiem , tak &quot;hahaha&quot; ????
Marsaxlokk FC - Birkirkara FC , i niestety...3:1...Ale cóż... i tak ogromny zysk ????
Dziękuje za wszystkie privy...bo mile sie to czyto ???? Dziękuje.. ????

fab 48

fab

Użytkownik
Marítimo - Leixoes DC
Dziś gospodarze bez:
Van der Linden (the defence boss)
Bruno (the playmaker)
Fabio Felicio (their best winger)
Makukula (striker and best scorer)
Olberdam (normally the defensive midfielder)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Zgadza się! Poważne osłabienia u gospodarzy. Można pokusić się o x2, ale mi lepszym typem wydaje się być under.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom