Noi niestety Unam pokonali Monterrey 0-1.Monterrey - Unam Pumas 1 @ 1.70
UNAM , zagra , dziś 2 skladem...
2 : 1Newcastle United Jets - Adelaide United 1 @ 2.00
Adelaide...podobno , mocno oslabione.. a kurs godny uwagi.
p.s Monterey...zaskoczyło.
Było blisko.... ???? .. Ale myśle , ze ktoś sprobowal , ten mecz...z handi ????Vojvodina Srbijagas - Zagreb KK 2 @ 3.00
Stawka: 2/10..
Zagreb zakupil dwóch zawdoników...i ma nowego trenera...który prowadził Cibone Zagreb.Gospodarze za to stracilo dóch dobrych zawodników...jeden poszedł do Zvezdy , drugi do FMP.
2:5Usti nad Labem - Zlin 2 @ 2.25
Usti dziś bez 6 zawdoników..lidera druzyny..<--Čaloun, Hořava, Vágner, Zápotočný, Mrázek i Janků...Zlin zmienił trenera...i w poprzedniej kolejce wygrali na wyjezdzie z Pragą 2-4....mysle ze wykorzystaja...dziś absencje Usti i wygrają. ???? Mają ogromną...motywację na play-offy...a jesli o nich marza...muszą wygrywac takie mecze..
A zazwyczaj jest tak, że to ta niby "osłabiona" drużyna wygrywa lub sprawia wiele kłopotów i remisuje Bywało już wiele przypadków, że to zmiennicy grali lepiej niż zawodnicy podstawowi... ale cóż i tak dzięki za infonie powiedziane ze goscie musza wygrac, przeciez gospodarze napewno maja zmiennikow dla tej szostki.
Kilmarnock's have an injury crisis with Mehdi Taouil doubtful and striker Gary Wales could also miss out.
Rhian Dodds, Eric Skora, Ryan O'Leary , Grant Murray and David Lilley are all doubts with Frazer Wright suspended.
Slagelse DT - Györi Audi Eto KC 20:24 szkoda ze wam tego w czwartek nie napisałem ... ale jak ktoś skorzystał , to chwala bogu MuMarsaxlokk FC - Birkirkara FC 2 @ 2.05
Maltanska Premier Division
Druzyna Marsaxlokk FC jest w kryzysie..zawodnicy odchodzą.. Dla mnie warto wziąśc to pod uwage..
Slagelse DT - Györi Audi Eto KC 2 @ 2.25
W Czwartek złapałem po @3.10...a dziś juz 2.25...Podobno zawodniczka Slagelse DT postawiła na to spotkanie...kilka $ .
Tappara Tampere - HPK Hämeenlinna 1 @ 1.55
Hameenlinna , slabo sie spisuje na wyjazdach + brak 6 zawodników...
Oby dziśbyło 3/3....elo