taki artykulik z onetu
Wiceprezes Pogoni Szczecin Krzysztof Waszak poinformował, że pierwszoligowy zespół dokończy rozgrywki z zawodnikami drużyny rezerw - pisze serwis Pogoń SportNet.
- Piłkarze z rezerw przechodzą do pierwszego składu, a do rezerw mają iść zawodnicy juniorów starszych prowadzonych przez Roberta Dymkowskiego. To jest kompromitacja - poinformował wiceprezes klubu Krzysztof Waszak.
- Dowiedziałem się o tym 20 minut temu od prezesa Waszaka - mówi trener Pogoni Bogusław Baniak. - Jest to diabelski pomysł. Ci chłopcy spalą się psychicznie wychodząc na boisko i grając przeciwko Cracovii czy GKS-owi.
Do gry w rozgrywkach Orange
Ekstraklasy zostali zarejestrowani: Rafał Komar, Tomasz Burnejko, Damian Paliwoda, Robert Rawa, Przemysław Orłowski, Tomasz Rydzak i Wojciech Wójtowicz. Mają oni prawdopodobnie zastąpić Brazylijczyków, którzy ze względów oszczędnościowych pakują się już do domu.
- Nie rozumiem takiego zagrania - mówi Baniak. - Przecież jest jeszcze cień nadziei na uratowanie zespołu, dopóki mieliśmy szanse, powinniśmy walczyć. Zostanę na ławce trenerskiej do końca - zapewnia Baniak. - Podobna sytuacja jak obecnie w klubie była za czasów Gondora. Wtedy trener Jerzy Wyrobek robił wszystko, aby Pogoń dograła sezon do końca, tak teraz i ja będę o to walczył. Tym bardziej że trener Wyrobek, który jest złotym człowiekiem, był ze Śląska, a ja jestem stąd.
Więcej w serwisie Pogoń SportNet
pozdro.
p.s. Nafciarz też grałem remis, Filip też mówił o remisie, a twoje rozumowanie i tak jest błędne i za bardzo nie polegaj na wachaniach kursów bo nie tędy droga, kurs u buków poszedł na gospodarzy do góry by ludzie grali na 1 a nie X i 2 o czym pisałem, więc cieny z ciebie geniusz, czytaj innych ze zrozumieniem ....