>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
I co cwaniaki?
Teraz wam głupio co, remis Kogutów a wielce jakies plucie ze zasmiecam temat, widocznie cos bylo w tym ze buki podwyzszyly kursy , ale widocznie tylko ja potrafiłem to rozgryźć i teraz jestem troche kasy do przodu.

Moze komus cos tym udowodniłem.

Na przyszlosc Filip nie wyjezdzaj takimi tekstami, ten dzial jest po to aby pomoc grajacym a nie im szkodzic
Takie teksty sobie daruj.&quot;cwaniaczku&quot; i co teraz sie bedziesz lansował że zobaczyłeś że kurs jest wyższy.Niezły tekst o tym że ty potrafiłeś to rozgryżć.A jak widać dwój post zapoczątkował fale postów nieznaiazanych z tematem.Kolejnym razem prosze pisać tu posty zgodne z tematem.A jak checie cos innego t.z chodziło głównie o filipa i Nafciarza ,napiszcie do siebie na pw.

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
taki artykulik z onetu

Wiceprezes Pogoni Szczecin Krzysztof Waszak poinformował, że pierwszoligowy zespół dokończy rozgrywki z zawodnikami drużyny rezerw - pisze serwis Pogoń SportNet.
- Piłkarze z rezerw przechodzą do pierwszego składu, a do rezerw mają iść zawodnicy juniorów starszych prowadzonych przez Roberta Dymkowskiego. To jest kompromitacja - poinformował wiceprezes klubu Krzysztof Waszak.

- Dowiedziałem się o tym 20 minut temu od prezesa Waszaka - mówi trener Pogoni Bogusław Baniak. - Jest to diabelski pomysł. Ci chłopcy spalą się psychicznie wychodząc na boisko i grając przeciwko Cracovii czy GKS-owi.
Do gry w rozgrywkach Orange Ekstraklasy zostali zarejestrowani: Rafał Komar, Tomasz Burnejko, Damian Paliwoda, Robert Rawa, Przemysław Orłowski, Tomasz Rydzak i Wojciech Wójtowicz. Mają oni prawdopodobnie zastąpić Brazylijczyków, którzy ze względów oszczędnościowych pakują się już do domu.

- Nie rozumiem takiego zagrania - mówi Baniak. - Przecież jest jeszcze cień nadziei na uratowanie zespołu, dopóki mieliśmy szanse, powinniśmy walczyć. Zostanę na ławce trenerskiej do końca - zapewnia Baniak. - Podobna sytuacja jak obecnie w klubie była za czasów Gondora. Wtedy trener Jerzy Wyrobek robił wszystko, aby Pogoń dograła sezon do końca, tak teraz i ja będę o to walczył. Tym bardziej że trener Wyrobek, który jest złotym człowiekiem, był ze Śląska, a ja jestem stąd.

Więcej w serwisie Pogoń SportNet

pozdro.

p.s. Nafciarz też grałem remis, Filip też mówił o remisie, a twoje rozumowanie i tak jest błędne i za bardzo nie polegaj na wachaniach kursów bo nie tędy droga, kurs u buków poszedł na gospodarzy do góry by ludzie grali na 1 a nie X i 2 o czym pisałem, więc cieny z ciebie geniusz, czytaj innych ze zrozumieniem ....

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Odradzam dzisaj grania przeciw Carl Zeiss Jenie która została kupiona przez jakiegos milionera który wypowiadał sie ze chce aby Jena wywalczyła awans w przyszłym roku do Bundesligi Ostatnio robią wszystko aby nie spasc dzisaj moim zdaniem pokonają Kaiselautern utcziwie bądz nie.

Nic sie nie dzialo oprócz kartkowania jednych i drugich ale tak czy siak mysle ze Jena sie utrzyma Dzisaj 1-1

komarr 4

komarr

Forum VIP
Sport Recife - Santos
typ 1
kurs +/- 2,10

Santos zagra skladem B, z podstawowego skladu zobaczymy tylko dwoch zawodnikow. Mozna machnac za mala stawk ena gospodarzy, mecz za 15minut.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Sport Recife - Santos
typ 1
kurs +/- 2,10

Santos zagra skladem B, z podstawowego skladu zobaczymy tylko dwoch zawodnikow. Mozna machnac za mala stawk ena gospodarzy, mecz za 15minut.

Sport Recife 4 - 1 Santos ✅ ladny kursik 2,15 ustrzelony.

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja - II Liga, godzina: 19:00
Dzisiaj mamy bardzo interesujące spotkanie. Sylvia ma 9 zawodników kontuzjowanych, a 2 jest zawieszonych. Na ławce juniorzy, którzy nawet nie wiem czy trenowali z pierwszym składem. Statystyki bardzo słabe 0-2-2. Sirius vicelider tabeli 3-0-1 zagra bez 3 zawodników, ale to nic w porównaniu do osłabień gości. Można też zagrać bez handicapu kurs 1.6-1.65. Nie widze tutaj innego rozwiązania niż gładkie zwycięstwo gospodarzy.
Link do analizy:
***** zakz podawania takich linków.Mógłbys chociaż sam sie wyslic lub podawaj samo spotkanie.

Info niepotwierdzone

konowal2 0

konowal2

Użytkownik
Jest bład na Unibet. Peer już gra z Radwoańską prowadzi 5:0 a buk nie wycofał zakładu i jest po kursie 1.45

EDIT:Już po zabawie. Kto skorzystał ten ma bo Radwańska przegra to na pewno chyba że wydarzy się jakiś kataklizm

konowal2 0

konowal2

Użytkownik
No niestety anulowali. Krecz mi by nie zaszkodził bo liczą go po normalnym kursie. Szkoda bo mozna było nieźle zarobić. ;-) Nie jest mi dane łatwe zdobycie kasy :mrgreen:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
A brawo że wypatrzyłeś ,akurat tkai pech ,ze tak krecz liczą.

Dobrze że Sirius wygrało bo dziś masóweczka.

majestic 0

majestic

Forum VIP
chcialbym ostrzec co po niktorych przed zbyt pewnym stawianiu 1 w meczu GKS Belchatow - Korona Kielce poniewaz na stronach poswieconych obu klubom sporo pisze sie o tym ze zarowno w jednej jak i w drugiej druzynie szanse gry dostana zawodnicy rezerwowi. jutro bedzie napewno wiecej informaci a jak narazie radze sie wstrzymac

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
no wlasnie myslalem o tym meczu... mimo wszystko mysle ze nawet w czesciowo rezerowwym skladzie belchatow powinien ograc korone , ktora jest calkowicie bez formy. pozatym skoro gospodarzom idzie w lidze to czemu nie mieliby powalczyc o puchar jeszcze?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
no wlasnie myslalem o tym meczu... mimo wszystko mysle ze nawet w czesciowo rezerowwym skladzie belchatow powinien ograc korone , ktora jest calkowicie bez formy. pozatym skoro gospodarzom idzie w lidze to czemu nie mieliby powalczyc o puchar jeszcze?

Tak ale co to za puchar :?: Puchar Oragne Ekstraklasy.... czyli nic jedynie kasa nic więcej. Fakt faktem Korona jest w głębokim dołku są moim zdaniem zajechani kondycyjnie ???? choć w meczu z Groclinem już są przebłyski. Jutro mecz GKS Bełchatów-Korona Kielce not bet bo za 3 dni zagrają w Kielcach i tam już nie będzie już tak łatwo i kolorowo. Lepiej nie traćcie głupio kasy i wstrzymajcie się i nie grajcie tego. W piątek jest ważniejsze spotkanie ⚽

majestic 0

majestic

Forum VIP
ja widze to troche inaczej bo dla Belchatowa napewno najwazniejsze w tym zezonie jest wygranie ligi dlatego jutrzejszy mecz moga sobie troche odpuscic aby nie narazac sie na jakies kontuzje, co do wczesniejszeg mego postu to jest jescze cos takiego ze w meczach pucharu ekstraklasy musi wystapic przynajmiej 8 zawodnikow ktorzy wyszli w podstawowym skladzie w 5 ostatnich meczach ligowych dlatego te sklady moze nie beda az tak bardzo rezerwowe ale jak mowie dla Belchatowa najwazniejsza jest liga a dla korony ten puchar moze byc w tym roku jedynym trofeem jakie zdobeda bo na wszystkich innych frontach juz polegli dlatego napewno nie beda jutro odstawiac nogi, chociarz faworytem napewno pozostaje GKS chociarzby dlateo ze graja u siebie, nie namawiam nikogo na jakikolwiek typ ale radze sie po prostu zastanowic

tbm 642

tbm

Forum VIP
A mi się dziś wydaje, ze Zagłębie moze zagrać kilkoma rezerwowymi w swoim składzie, gdyż liga jest dla nich najważniejsza. Prezes Drzymała chciałby miec w swojej kolekcji jak najwiecej pucharów tak więc Dyskobolia wyjdzie dziś w mocnym zestawieniu, dlatego tez moj typ x2 ;)

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
przemyslalem sprawe i rzeczywiscie na mecz Belchatow-Korona nie stawiam. ale zastanawiam sie nad typem TBMa bo rzeczywiscie Lubinianie moga odpuscic troszke ten mecz... kurs na X2 kusi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom