>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Slovacko - Marila Pribram 2 - 1,55 ⛔
Jak już zagrałem przypomniało mi się, że kiedyś już była rzekoma ustawka co do meczu Pribram.. i oczywiście się nie sprawdziła.. Tym razem było podobnie. Pribram przegrał i... razem ze Slovacko spotka się w przyszłym sezonie na drugoligowych boiskach... ;)

Nigdy więcej rzekomym &quot;ustawkom&quot; w lidze czeskiej .. ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
coś dla mnie za bardzo popularny zakład ,mam przeczucie żeby nie grać .zobaczymy jaki wynik padnie
I co wujka białasa bardzo rzadko myli przeczucie :jupi:
STOP MASÓWKOM!!!! ludzie zapamietajcię tą maksyme ,dobrze na tym wyjdziecie.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Zagłebie Lubin vs. Widzew Łódź

Nieobecni w zespole Zagłebia:
-Chałbiński(kontuzja)

*do gry wracają:Michał Stasiak,Wojciech Łobodziński i prawdopodobnie Robert Kolendowicz

Nieobecni w Widzewie:
-Fabiniak(kontuzja)
-Iheanacho(kontuzja)
-Wawrzyniak(kartki)
-Napoleoni(kartki)
-Kuklis(kartki)
-nieudacznik ;) Aleksander(z powodu braku predyspozyzji do gry w piłkę ???? ) tak na serio nie zmieścił się w kadrze

*do gry wraca:Marcin Nowak

wikowlkp 0

wikowlkp

Użytkownik
W pucharze Słowenii zagraja ze soba 2 teamy z II ligi. Słyszałem ze goscie przyjada na mecz z Koprem bardzo oslabieni. Nie zagra podst. bramkarz i prawdopodobnie jego zmiennik takze!. Oprocz tego nie zagra 1 lewy obronca, prawy ofensywny pomocnik i dwoch podstawowoych napastnikow, ktorzy w tym sezonie nie grali tylko 7 spotkan!. Gospodarze graja w pelnym skladzie a ze umieja grac z tym rywalem mowia wyniki w lidze bezposrednich spotkan: 2-1, 2-2, 2-0, 2-3, 3-1, 1-3, 1-0, 0-1 co daje wynik 4-1-3, 13-11. BArdzo prawdopodobny jest rowniez over w tym meczu.

Arrow Koper - Maribor-1 (3.20)

Arrow Koper - Maribor-1X (1.70)

Arrow Koper - Maribor-Ponad 2.5 (2.04)

Pozdro

janekjot 6

janekjot

Użytkownik
Ten mecz w Pucharze Słowenii jest rozgrywany na neutralnym terenie, więc nie można mówić gospodarz-gość... Ten fakt zmniejsza nieco szanse na wygraną &quot;gospodarzy&quot; ;)

Poza tym z tego co wyczytałem to obie drużyny grają w I lidze, a nie w drugiej.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Wiesz niema to jak dokładne informacje..heh
Jeszcze o tym neutralnym , mecz bedzie rozgrywany 30 km od Mariboru.Do tego zagra dwóch bardzo niebezpiecznych napastników bułgarskiej młodzieżówki Pekič and Makriev.

janekjot 6

janekjot

Użytkownik
Do tego zagra dwóch bardzo niebezpiecznych napastników bułgarskiej młodzieżówki Pekič and Makriev.
Tak, to bardzo dokładna i ważna informacja. A gdybyś jeszcze powiedział w której drużynie oni zagrają to byłoby w ogóle super :p

tbm 642

tbm

Forum VIP
Nie wiem czy pamiętacie ale ów Dimitar Iwanow Makriev grał kiedyś w Górniku Zabrze ;)

Ale to i tak pewnie nie ma teraz żadnego znaczenia ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Tak dzięki benek ,zapomniałem dodać.
Się gra się ma :p
tu macie prawdopodobny skład Mariboru.
------------Pridigar-------------------
-------Samarđič--------Cipot---------
--Pop--------------------------Pečnik---
----------------Lungu-------------------
--Mihelic---------------------Mezga(šeruga)---
----------------Pregelj-------------------------
-----Pekič----------------Makrijev--------

wikowlkp 0

wikowlkp

Użytkownik
W pucharze Słowenii zagraja ze soba 2 teamy z II ligi. Słyszałem ze goscie przyjada na mecz z Koprem bardzo oslabieni. Nie zagra podst. bramkarz i prawdopodobnie jego zmiennik takze!. Oprocz tego nie zagra 1 lewy obronca, prawy ofensywny pomocnik i dwoch podstawowoych napastnikow, ktorzy w tym sezonie nie grali tylko 7 spotkan!. Gospodarze graja w pelnym skladzie a ze umieja grac z tym rywalem mowia wyniki w lidze bezposrednich spotkan: 2-1, 2-2, 2-0, 2-3, 3-1, 1-3, 1-0, 0-1 co daje wynik 4-1-3, 13-11. BArdzo prawdopodobny jest rowniez over w tym meczu.

Arrow Koper - Maribor-1 (3.20) ✅ :gool:

Arrow Koper - Maribor-1X (1.70) ✅ :gool:

Arrow Koper - Maribor-Ponad 2.5 (2.04) ⛔

Pozdro

EDIT:
Kto chcial to zagral po takim pieknymkursie. Jak cos nie pasi to sami znajdzcie jakies info o meczu i podajcie a nie komentujecie bez sensu czyjes typy .

janekjot 6

janekjot

Użytkownik
Ja skorzystałem i weszło po pięknym kursie ???? Dzięki za info, a ja nic nie komentowałem tylko naniosłem poprawki żeby pomóc innym

nafciarz 1

nafciarz

Użytkownik
Troche sie pospieszylem bo zagralem under ,a teraz zagralbym na czysta 2. Dlaczego? BO gospodarze zagraja bez 5 podst. graczy: TENKULA, BANDULIEV 5/6, KOIVURANTA 4/6, KAIJALAINEN 4/6, BROVKIN 4/6. Do skladu gosci powraca bramkarz Lehtovaara. Wogole dla Oulu jest to 3 mecz w tym tygodniu, natomiast goscie grali przez ten czas tylko 1 mecz i napewno maja wiecej sil. Moim zdaniem Oulu dziś przegra swoj pierwszy mecz u siebie. Psychika jak i kondycja moze nie wytrzymac grajac tak czesto swoje ligowe mecze. Ale szanse na under tez daje duze, ale wydaje sie ze granie na gosci jest pewniejsze , jak bedzei zobaczymy.

Oulu - Tps-2 (2.20)
Oulu - Tps-Under 2.5 (1.85)

Kursy z Expekt

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Troche sie pospieszylem bo zagralem under ,a teraz zagralbym na czysta 2. Dlaczego? BO gospodarze zagraja bez 5 podst. graczy: TENKULA, BANDULIEV 5/6, KOIVURANTA 4/6, KAIJALAINEN 4/6, BROVKIN 4/6. Do skladu gosci powraca bramkarz Lehtovaara. Wogole dla Oulu jest to 3 mecz w tym tygodniu, natomiast goscie grali przez ten czas tylko 1 mecz i napewno maja wiecej sil. Moim zdaniem Oulu dziś przegra swoj pierwszy mecz u siebie. Psychika jak i kondycja moze nie wytrzymac grajac tak czesto swoje ligowe mecze. Ale szanse na under tez daje duze, ale wydaje sie ze granie na gosci jest pewniejsze , jak bedzei zobaczymy.

Oulu - Tps-2 (2.20)
Oulu - Tps-Under 2.5 (1.85)

Kursy z Expekt
Brawo ziomek :jupi: Sam skorzystałem.Szkoda tego twojego undera.

majestic 0

majestic

Forum VIP
francja 2 liga / Niort v Ajaccio (3-0)

Niort kontuzje: brak
Niort zawodnicy zwolnieni z meczu: Gonzalez(pomoc,atak)

Ajaccio kontuzje: Collin(obrona), Dzodic(obrona), Kolar(pomoc), Lacombe(pomoc), Chafni(pomoc), Rocchi(pomoc/malo wazny), Khiter(pomoc), Rodrigo(pomoc), Leseur(atak), Baron(obrona)
Ajaccio zawodnicy zwolnieni z meczu: Laurenti(obrona)

Ajaccio tak jak w zeszlym tygodniu wystapi w bardzo okrojonym skladzie wiekszosc zawodnikow kontuzjowanch zawsze gralo w pierwszej 11, a Niort walczy o utrzymanie

Moje propozycje na ten mecz:
Niort 1.35 ✅
1 bramka Od 1-szej do 30-tej minuty 1.75 ⛔
Bramki w sumie 2 lub 3 1.95 ✅
goście strzelą bramkę NIE 1.95 ✅

nafciarz 1

nafciarz

Użytkownik
Francuski trener piłkarski Gerard Houllier odchodzi z klubu Olympique Lyon. Były szkoleniowiec m.in. Liverpoolu chce odpocząć od pracy trenerskiej. &quot;Houllier poprosił mnie o rozwiązanie umowy. Chce odpocząć po bardzo ciężkim sezonie. Zgodziłem się na to&quot; - poinformował prezydent Olympique Lyon Jean-Michel Aulas.

Houllier pracował w Lyonie dwa sezony, w których dwukrotnie doprowadził ten klub do tytułu mistrza Francji. Nie odniósł jednak większych sukcesów w Lidze Mistrzów, bowiem pod jego wodzą piłkarze Olympique odpadli w ćwierćfinale i w 1/8 finału tych rozgrywek.

Francuz w przeszłości był trenerem m.in. RC Lens, Paris Saint Germain i Liverpoolu.

http://new.sports.pl/index.php?show=1&amp;amp;s=1015&amp;amp;ns=91611

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom