Jak już zagrałem przypomniało mi się, że kiedyś już była rzekoma ustawka co do meczu Pribram.. i oczywiście się nie sprawdziła.. Tym razem było podobnie. Pribram przegrał i... razem ze Slovacko spotka się w przyszłym sezonie na drugoligowych boiskach...Slovacko - Marila Pribram 2 - 1,55
I co wujka białasa bardzo rzadko myli przeczucie :jupi:coś dla mnie za bardzo popularny zakład ,mam przeczucie żeby nie grać .zobaczymy jaki wynik padnie
Tak, to bardzo dokładna i ważna informacja. A gdybyś jeszcze powiedział w której drużynie oni zagrają to byłoby w ogóle superDo tego zagra dwóch bardzo niebezpiecznych napastników bułgarskiej młodzieżówki Pekič and Makriev.
W Mariborze :]Tak, to bardzo dokładna i ważna informacja. A gdybyś jeszcze powiedział w której drużynie oni zagrają to byłoby w ogóle super
Ciekawe skąd to wiesz :?: ????mecz bedzie rozgrywany 30 km od Mariboru
Brawo ziomek :jupi: Sam skorzystałem.Szkoda tego twojego undera.Troche sie pospieszylem bo zagralem under ,a teraz zagralbym na czysta 2. Dlaczego? BO gospodarze zagraja bez 5 podst. graczy: TENKULA, BANDULIEV 5/6, KOIVURANTA 4/6, KAIJALAINEN 4/6, BROVKIN 4/6. Do skladu gosci powraca bramkarz Lehtovaara. Wogole dla Oulu jest to 3 mecz w tym tygodniu, natomiast goscie grali przez ten czas tylko 1 mecz i napewno maja wiecej sil. Moim zdaniem Oulu dziś przegra swoj pierwszy mecz u siebie. Psychika jak i kondycja moze nie wytrzymac grajac tak czesto swoje ligowe mecze. Ale szanse na under tez daje duze, ale wydaje sie ze granie na gosci jest pewniejsze , jak bedzei zobaczymy.
Oulu - Tps-2 (2.20)
Oulu - Tps-Under 2.5 (1.85)
Kursy z Expekt