filip_r2
Użytkownik
Ledwie ?? a czy ty sie spodziewałes ze bedzie wynik 0-6 nie liczy sie rozmiar ale liczy sie rostrzygniecie na korysc zespołu z Pragii ledwie wygrała 1-2
Ledwie ?? a czy ty sie spodziewałes ze bedzie wynik 0-6 nie liczy sie rozmiar ale liczy sie rostrzygniecie na korysc zespołu z Pragii ledwie wygrała 1-2
Wygrała 1-2 i świtnie są $$$ ???? ????FC Brno - AC Sparta Praha
Gospodarze zagrają dzisiaj bez takich piłkarz jak:Švejnoha, Goreski, Střeštík, Okleštěk, Pacanda, Lejsala, Bureš, występ Wagnera stoi pod znakiem zapytania(podstawowy napastnik i jeden z lepszych piłkarzy tego klubu). Zdecydowana wiekszość wyżej wymienionych piłkarzy to zawodnicy podstawowej jedynastki(Lejsala,Pacanda, Střeštík, Okleštěk,) czy obrońcy (Švejnoha, Goreski ostatnio co prawda nie grali ale też mozna ich zaliczyć co tych najlpeszych graczy z Brna ). Szczególne problemy występują z bramkarzami, a to dla tego,że nie zagra ani kontuzjowany Bures, ani Lejsala, czyli w bramce stanie trzeci zupełnie niedoświadczony bramkarz Hrdlička. Ponadto gospodarze nie grają już o nic (widać to po ich ostatnich wynikach)natomiast goście mają punkt straty do lidera z Liberca. Na ostatnie 10 spotkań między tymi zespołami 8!!! razy wygrywała Sparta i 2 razy padł remis.
Tutaj zadnego wałku byc nie moze buki zwiekszają kurs bo kurs 1.7 zdecydowanie jest na tottenham zanizony oba kluby rzucą wszystko na szale bo oba walczą o UEFA wiec mecz jest na no bet dodatkowo parenascie absencji u jednych i drugich wiecej w tottenhamie i dodatkowo 250 mecz w Premiership Jenasa ja sądze mimo wszystko wygra tottenham jezeli chodzi o 1 2 a o jezeli chodzi o 1X2 to dał bym X i jakim wałkiem był by tu remis ?? Zadnym bo ten mecz wyglada na remis wiec niewiem z kąd u ciebie taka sugestia bo wałek na remis tutaj nie urzodza nikogo a juz napewno nie Blackburn nie wygranie tego meczu przez BlackBurn przekresla ich ostatecznie z walki o UEFA wiec niewiem z kąd u ciebie pomysł z wałkiem na remis zastanów sie troszkęTotenham - Blacburn
Uwazajcei na ten mecz bo kursy od rana bardzo wzrosły na gospodarzy (z 1.70 na okolice 1.90) więc może być wałek i jakiś remisik może paść. Buki o czymś wiedzą o czym my nie wiemy
chyba tylko ty rozumiesz co piszesz,hahahha a co to wałek nie mozę być remis????
wałek w tym sesnie ze kazdy gra i wtopi a nie ze mecz bedzei ustawiony na X
obie ekipy walcza o podobne cele i moze byc podzial pkt.
zobaczymy co bedzei i sie nei madrz zabardzo
hahahha a co to wałek nie mozę być remis????
wałek w tym sesnie ze kazdy gra i wtopi a nie ze mecz bedzei ustawiony na X
obie ekipy walcza o podobne cele i moze byc podzial pkt.
zobaczymy co bedzei i sie nei madrz zabardzo
buhehe niewiem chłopie o co ci chodzi myślałes ze po tobie jade bo to głupi typ chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Co bys powiedział o gosciu który napisze w tym temacie Bedzie wałek Lask jutro wygra zrobiłes tak samo wysliłes sie napisałes 1 zdanie i to ma miec sens jak bys poparł to jakims argumentami to jeszcze ale po co duzo napisac jedno zdanie starczy hehe No wez sie zastanów. Wez od razu wogóle walnij opis na gadaczu jestem prze****** trafiłem remis bo sie szczycisz tym jak niewiem zresztą pisałem na początku dyskusji tez pisałem ze jak bym miał zagrac to dał bym 1 lub X. Wiec opanuj hemoroidy i tak sie nie szczyć tym że jestes takim gitem ze zagrałes na remis. Acha i mi nie jest głupio chyba że ty masz z tym jakiś problem ze o tym wspominasz. Może głupio ci że niechciało ci sie wiecej na temat tego typu . I nikt nie ma tu nic przeciwko pisaniu ale z sensem. Bo niewiem kto ma tak bezgraniczne zaufanie aby zagrac na remis bo ktos tak sobie napisałI co cwaniaki?
Teraz wam głupio co, remis Kogutów a wielce jakies plucie ze zasmiecam temat, widocznie cos bylo w tym ze buki podwyzszyly kursy , ale widocznie tylko ja potrafiłem to rozgryźć i teraz jestem troche kasy do przodu.
Moze komus cos tym udowodniłem.
Na przyszlosc Filip nie wyjezdzaj takimi tekstami, ten dzial jest po to aby pomoc grajacym a nie im szkodzic