Buraspor 2 składem ma ponoć w tym meczu zagrać...Turkey, Superliga
Konyaspor - Bursaspor 1 @ 2.20 9/10
To znalazłem na jakiś forach. Jednak jest to bez uzasadnienia. Dodam tylko, że kursy lecą u buków na łep na szyję. Np expekt za typ:1 płacił 2.1, teraz jest tylko 1.6.
wydaje mi sie ze to byl ten typ z blogu tego Czecha za ktory chcial 30ojro, okolo 13.30 zdjal ta informacje a mecz jest o 14... takie tylko moje przypuszczenia i napewno warto zagracCytat:
Napisał zmurzyn
Turkey, Superliga
Konyaspor - Bursaspor 1 @ 2.20 9/10
To znalazłem na jakiś forach. Jednak jest to bez uzasadnienia. Dodam tylko, że kursy lecą u buków na łep na szyję. Np expekt za typ:1 płacił 2.1, teraz jest tylko 1.6.
Buraspor 2 składem ma ponoć w tym meczu zagrać...
a ten Typ to jest chyba tylko w Expekt z tych bardziej znanych buków.
Mi sie wydaje ze Getafe bedzie troche podmeczone tym pamietnym meczem z Bayernem. Teraz maja finalowy mecz w pucharze krola i nie wiem czy trener nie da czasem odpaczac paru zawodnikom, ale jezeli da moze to byc nawet lepszym rozwiazaniem bo grupa pilkarzy ktorzy grali z Bayernem napewno odczuwa jeszcze go w nogach. Zaragoza desperacko potrzebuje punktow i obawiam sie ze podejda do tego meczu mocniej skoncetrowani i zdobeta wymarzony komplet pkt,maja na to szanse ale czy ja wykorzystaja...?...getafe - r.zaragossa goście grają ostatnio fatalnie nie wiem czemu kurs na nich spada a skoro są zagrożeni będą atakować getafe może ich kątrować i w rezultacie wypunktować jak dla mnie 9/10 po KURSIE 2.9 na gospodarzy dziwi mnie ten kurs gospodarze są podrażnieni po meczu z Bayernem co do osłabień jakie nie będą getafe ma drugi skład wcale nie gorszy nic pierwszy
To jest liga szwedzka, a nie norweska. Ja bym tu grał raczej X2 (kurs 1.95), a nawet spróbował czystą 2, gdzie kursy dochodzą do 4.60...Wiecie moze cos na temat meczu ligi norweskiej GIF Sundsvall - Ljungskile SK? Kurs na 1 jest wysoki bo ok. 1,9 a patrzac na statystyki nie ma zadnych przeslanek ku temu zeby byl tu jakis pewny bet na 1 a na pewnej stronie pare osob z bardzo wysokimi statystykami skutecznosci obstawia wlasnie ten mecz.