>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Władimir Kliczko (55-3, 49 KO) - David Haye (25-1, 23 KO) 02.07.2011

Status
Zamknięty.
buzero 59

buzero

Użytkownik
ja takze uwazam ze stawianie kliczki to jak taka mini lokata....nie wierze ze taki szczekacz z nim wygra... jeszcze nie teraz panowie Kliczkowie nie przegraja w tym roku...
1,50 bet 365 10/10

snajper 322

snajper

Forum VIP
dla mnie over 11,5 rund za @3,05 to jest promo. hye ma twarda szczękę i mocny cios, nie da sie żelaznej pięści
Sorry, ale co ma mocną? Wiadomo już co i jak z walką? Bo przed chwilą wróciłem, śledzi ktoś na bieżąco?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
dla mnie over 11,5 rund za @3,05 to jest promo. hye ma twarda szczękę i mocny cios, nie da sie żelaznej pięści
na jakiej podstawie tak sądzisz , że ma mocną szczękę ? Jakiś przykład albo coś ? Chodzi o HW oczywiście.

Co do walki. Będzie będzie bo już się zaczyna ;) GO Władek ;) :!:

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Haye odstawia szopki i nie wychodzi wywoływany heheh a czy pod jego szatnią nie stał James Thompson???
Na filmiku z ważeniem kibice Davida śpiewali w stronę Kliczki gdzie sa jego fani.
Przy wejściu na stadion Haye dostał odpowiedz w formie gwizdów ????

mythic 10

mythic

Użytkownik
Swietna walka anglika, Wladek natomiast pokazal,ze im przeciwnik grozniejszy tym lepiej boksuje.
on walczył?? Haye pajacuje i tyle. ... Co to było? Jak dal mnie walka bez historii, czekałem na tą walkę tyle czasu a tu taki zawód. szachy.
Z walki zapamiętam dwie ostatnie rundy i MILITARIA.PL!!

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Swietna walka anglika, Wladek natomiast pokazal,ze im przeciwnik grozniejszy tym lepiej boksuje.
Żeby pokonac Kliczków trzeba ich znokautować,nie rozumie dlaczego Haye nie zaryzykował w połowie walki kiedy miał wiecej siły.
Widac było że jak sie go dobrze trafi to można go znokautowac

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
A moim zdaniem walka nie była taka jak większość chciała. Oczywiście na pewno nie zaliczmy tej walki do nudnych, ale jednak to jakiś super także nie.
Wygrana Kliczki zasłużona, jednak osobiście mnie nie porwał jego styl. To było do przewidzenia, że jeżeli będzie pełen dystans to Kliczko wygra, przede wszystkim przez styl Davida który chce jednym ciosem wygrać. Gdyby potrafił punktować w rundach to inaczej mogłoby być, ale cóż taki już jego charakter.

mrlysy 8

mrlysy

Użytkownik
Dokladnie,swietny boks obydwaj panowie pokazali.Niesamowite byly te uniki Haye&#39;a.Ciekawe czy definitywnie skonczy kariere.Spikerzy mowili ze przed 31 urodzinami mial zamair sie wycofac.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
NA wtępie chciałbym zaznaczyć , że głupie posty będą kasowane ;)
A więc tak. Walka ogólnie słaba. Ciekawa tylko ostatnia runda , Haye sobie popajacował , pomachał łapkami i tyle. Władek cała walka pod kontrolą , choć całą walkę wierzyłem , że spełni swoją obietnicę i znokautuje Anglika. Warta podkreślenia jest znakomita org walki przez naszych Polskich operatorów. Reklamy świetne , powtórek zero , SZOK :|
Władek wygrał , w pełni zasłużenie , wszystkie tytuły u Kliczków ... już nie długo , bo już widzę pas WBC na Tomku Adamku ;)
Elo i kulturalnie ma tu być ????

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
NA wtępie chciałbym zaznaczyć , że głupie posty będą kasowane ;)

A więc tak. Walka ogólnie słaba. Ciekawa tylko ostatnia runda , Haye sobie popajacował , pomachał łapkami i tyle. Władek cała walka pod kontrolą , choć całą walkę wierzyłem , że spełni swoją obietnicę i znokautuje Anglika. Warta podkreślenia jest znakomita org walki przez naszych Polskich operatorów. Reklamy świetne , powtórek zero , SZOK :|

Władek wygrał , w pełni zasłużenie , wszystkie tytuły u Kliczków ... już nie długo , bo już widzę pas WBC na Tomku Adamku ;)

Elo i kulturalnie ma tu być ????
majster tak jak powiedziałem trzeba Kliczków znokautowac a nasz Tomaszek jak to niby ma zrobic jak ma słabszy cios od Haye a na punkty to raczej nie wygra lewy prosty+fizyka u Witalija i Tomaszek nie da rady mimo że jest piekielnie szybki

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Zgodnie z moimi przewidywaniami: czyli na punkty Kliczko.
Podsumowanie w/g mnie:

✅✅✅
- spięcie ochroniarzy z kibicami na wejście Haye&#39;a
- Kawałek na wejście Władymira, czyli RHCP - Can&#39;t stop
- Michael Buffer i jego słynne &quot;Let&#39;s get ready to rumble!&quot;
- dobra kondycja obu bokserów
- postawa sędziego ringowego, w tym liczenie Haye&#39;a w 11 rundzie

⛔⛔⛔
- pajacowanie Anglika, marne prowokacje
- potykanie się Haye&#39;a i kilkukrotne ustawianie się do pozycji robienia loda...
- Władymir za rzadko używał prawej ręki
- brak większych emocji, mało ciosów, które dochodziły
- pogoda
- komentatorzy w TVP oraz reklamy.

:wowsdf::wowsdf::wowsdf:
- woreczki szpitalne na buty przy wejściu na ring
- folia chroniąca przed utratą ciepła - Haye

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Walka nie godna , walki mistrzowskiej. Kliczko kontrolowal caly czas, poza malymi wyjatkami. Haye jest co najwyzej &#39; pol puncherem&#39; o ile tak mozna dobrac slowa , tutaj nie podjal ryzyka co dziwne bo Władimir byl dzis tak mi sie wydaje to trafienia. Jednak lewa przeszkadzala innym i tak samo bylo z Hayem. Po uplywie 7 rundy juz praktycznie nie mialem wiary w Brytyjczyka. Szkoda balon nadmuchany, promocja i zmartychwstanie HW a tu czekac na kolejna nadizeje we Wrzesniu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom