>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Władimir Kliczko (55-3, 49 KO) - David Haye (25-1, 23 KO) 02.07.2011

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Haye za tą walkę zarobi więcej niż za wszystkie do tej pory więc jak ma zamiar kończyć karierę to mu to pewnie wisi.
Zwisa mu? Nie żartuj sobie, jeśli przegra i to wyraźnie to stanie się pośmiewiskiem, a jak wygra no to zatriumfuję ???? i może Witek będzie chciał &quot;pomścić&quot; brata i wtedy dopiero Haye by zarobił.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Heh dobre , ale nie liczył bym na to , ponieważ Haye nawet w walce z Audley nie znisczył go w 1 rundzie , to samo będzie w dzisiejszej walce , reklamy = kasa , im dłużej będzie trwała walka , tym więcej kasy bedzie do podziału ( zwłaszcza jeśli to dla Davida ostatnia walka )
Proszę Cie nie bądźmy śmieszni. Kliczko chce go zniszczyć za pyskówki i takie dumanie nad tym że jest większa kasa do podziału na tym poziomie i tej rangi walki jest co najmniej śmieszna.Takie spekulacje to można sobie robić przed walkami Kosteckiego z jakims przeciwnikiem a nie Kliczko z Hayem gdzie walka jest o 3 pasy.
I chyba nie do końca się zrozumieliśmy bo piszesz że Haye nie zniszczył nawet Audleya w pierwszej rundzie a ja to myślę że to Kliczko zniszczy Haye.
Zobaczymy wieczorem ale myślę że under 1,2,3 rundy można grać bo kursy wysokie jak i typ na zwycięstwo Kliczki w rundach 1-4 też dobra opcja jesli popatrzymy na wysokość kursu

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Akurat tutaj zgadzam sie z (L)...
Zdarzają sie takie walki gdy jeden jest zdecydowanym faworytem ( kilka razy w walkach Wita np. z Sosnowskim?) i gdyby chcial zniszczyl by danego przeciwnika np do 6 rundy ale przeboksowal prawie 12 rund i pod koniec &#39; konczy&#39; przeciwnika.

Ta jednak walka pomimo wielu podobnych ma wymiar troche osobisty . Niby jeszcze miesiac temu Władimir opowiadal , ze jego marzenie na walke to 12 przeboksowanych rund i nokaut w tej wlasnie ostatniej. Oczywiscie slow Haye o urwaniu glowy Kliczce przytaczal nie bede. Swoje juz powiedzialem szanse Brytyjczyk ma ale glownie w poczatkowej fazie , pytanie czy jest w stanie zaryzykowac? Zobaczymy .

bebad 46

bebad

Użytkownik
Proszę Cie nie bądźmy śmieszni. Kliczko chce go zniszczyć za pyskówki i takie dumanie nad tym że jest większa kasa do podziału na tym poziomie i tej rangi walki jest co najmniej śmieszna
Kliczko sam powiedział że najbardziej odpowiada mu ko w 12 rundzie. On chce Davidka troche pomęczyć zanim pośle do snu. Chociaż ja uważam że to ***** prawda. Im więcej rund tym więcej reklam, a to oznacza dodatkowe pieniądze dla obu pięsciarzy. Jeden i drugi to zajebiści biznesmeni i na pewno zależy im na kasie.
Haye skonczy Kliczkę - jeden cios i po walce zwłaszcza że Władek za mocnej szczęki nie ma. War Haye !
Za to Haye ma szczene z granitu xD Dawidka jest w stanie powalić nawet zwykły lewy jeb Kliczki. Oni mają wrodzoną siłę, każdy cios boli, tak przynajmniej twierdzi każdy który się zmierzył z braćmi.

foxict-hepat 19

foxict-hepat

Użytkownik
Proszę Cie nie bądźmy śmieszni. Kliczko chce go zniszczyć za pyskówki i takie dumanie nad tym że jest większa kasa do podziału na tym poziomie i tej rangi walki jest co najmniej śmieszna.Takie spekulacje to można sobie robić przed walkami Kosteckiego z jakims przeciwnikiem a nie Kliczko z Hayem gdzie walka jest o 3 pasy.
I chyba nie do końca się zrozumieliśmy bo piszesz że Haye nie zniszczył nawet Audleya w pierwszej rundzie a ja to myślę że to Kliczko zniszczy Haye.
Zobaczymy wieczorem ale myślę że under 1,2,3 rundy można grać bo kursy wysokie jak i typ na zwycięstwo Kliczki w rundach 1-4 też dobra opcja jesli popatrzymy na wysokość kursu
Szanuje twoje zdanie , ale chciałbym ci jeszcze&quot;tylko&#39; przypomnieć , że gdy Sky sport dawało więcej kasy Davidowi , to wówczas Kliczkowie mieli problem że Haye dostanie więcej kasy i dla niech walka odbedzie sie jesli będzie podział zysków 50 na 50 ( Wg skysport wyszło by 60 dla Haye , 40 dla Kliczko bo jakiś hoojowy RTL dawał mało kasy )

piokaka 0

piokaka

Użytkownik
Moim zdaniem Haye wie co robi. Jest pewny swojej formy. Dlatego dzisiejszego wieczora będę za Davidem.
Potwierdzę to kuponem. Gram singla na Haya wygrana 6 runda przez nokaut. Mocna stawka.
Dla mnie pewny typ.
6 runda i Kliczko odpływa.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
To jest boks a nie pogimnazjalna solówka z kolegą z klasy bo wyzwał jego matkę czy obraził rodzine.Więc jakieś teksty o 13 kg różnicy czy o tym że Kliczko jest na ciśnieniu za podpuchy Haya to drugie raczej nie działa na jego korzyść.
Kliczko wygra tą walkę w wypadku gdy będzie opanowany, po to go Haye właśnie wytrąca.Nie wda się z nim w bijatykę tylko zawalczy na dystans coś w stylu walki z Wałujewem.
Stary Kliczko sprawnie by się z nim rozprawił bo jest opanowany i bardzo pewny siebie, młodszy średnio mnie przekonuje, widać że pęka mu żyłka więc daje szanse mudzinowi.
Z Wałujewe też robił podobne zaczepki ale nikt nie wspomniał
http://www.sportfan.pl/artykul/12501/obrzydliwa-prowokacja-bokser-urwal-rywalowi-glowe-zobacz

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Moim zdaniem Haye wie co robi. Jest pewny swojej formy. Dlatego dzisiejszego wieczora będę za Davidem.
Potwierdzę to kuponem. Gram singla na Haya wygrana 6 runda przez nokaut. Mocna stawka.
Dla mnie pewny typ.
6 runda i Kliczko odpływa.
&quot;Pewny typ&quot; zacznijmy od tego, że nie ma pewnych typów, a jeżeli tak mówisz to pewnie jutro w wiadomościach będziesz pokazywany. Od zera do miliardera tak jutro będziesz okrzyknięty.
No już godziny nas dzielą od walki, ja się nie zdziwię jeżeli ta walka będzie nudna, obaj się nie lubią ale w ringu będą obaj mieli do siebie respekt i nie koniecznie może być to wielka walka, a po prostu szachy. Być może II część walki może być lepsza kiedy jeden z nich będzie musiał zaryzykować, ale początek to pewnie nie będzie nic nadzwyczajnego.
Obym się mylił, ale zobaczymy.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
KLiczko -Haye typ KLiczko przez KO, TKO lub DQ @2.13 pinnacle 10/10!!!

Duzo juz zostalo napisane o walce.

Moim zdaniem Wladek bedzie wprost proporcjonalnie przygotowany do pojedynku z Davidem. Dotychczas czesto ogladalismy nudne walki, a Kliczko nie pokazywal nic specjalnego w ringu, gdyz nie mial okazji, jego rywale przegrywali walke w sztanie... Dzis rywal teoretycznie mocnijszy, a Kliczko praktycznie najlepiej przygotowany...

Do walki zostaly godziny... szczerze polecam ten typ, gdyz nawet jesli Dawid bedzie uciekal, to Wladek i tak znajdzie sposob by go dogonic i wszystkich zaskoczy na plus swoja szybkoscia, w szczegolnosci anglika...

powodzenia

korazz34 21

korazz34

Użytkownik
Według mnie Haye będzie chciał &quot;zamęczyć&quot; rywala i tylko w tej taktyce widzę szanse na jego zwycięstwo. Walka będzie trwała długo bo Kliczko tez nie ruszy z jakimś szybkim atakiem tylko wyczeka odpowiedniego momentu i zaatakuje.
Według mnie dobry typ to Over 7,5 rundy kurs 1.83 Gamebookers 9/10 ✅
Edit: Tak jak myślałem ze to nie bedzie krótka walka ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Trochę pousuwałem mało wnoszące posty. Walka nie długo , i lepiej żeby tu spamu nie było ;)

Co do walki. Ja jestem z tymi co sądzą , że Dejvidek jest mocny tylko w mediach. Przyjdzie co do czego to będzie spieprzał przed Władkiem ile tylko można , a i tak Władek jakimś zamachowym go stuknie. Haye wcale jakiejś mocnej szczęki nie ma (Wład podobno też nie) ale Władek to naturalny ciężki , cięższy prawie 15kg więc musiał by całkowicie ręce opuścić aby Anglik go znokautował. Po za tym nikogo wartościowego w HW nie pokonał. I aby nie wyjeżdżać z Wałujewem bo giganta to i Holyfield wypunktował ale został oszukany. Po za tym stary Ruiz i śmieszny Harrison. Mi się widzi wersja taka , że Władek spełni to co obiecywał. Najpierw obnaży Haye przez kilka rund , a póżniej zapoluje na nokaut , i taki też jest mój typ.
:idea: Kliczko przez nokaut 2.10 Sportingbet

Elo i czekamy na walkę. ????

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Konrad,choc Davida nie lubie to cenie jako piesciarza . Bardzo nie lubie gdy ktos pisze,ze Haye nie jest naturalnym ciezkim bokserem. Chlop ma 191 cm i waga okolo 100 kg to waga naturalna. Tak wiec jest naturalnie ciezkim bokserem, tylko do walk zbijal kg. Nie ma anglik doswiadczenia w HW i nie ma szans na zwyciestwo. Polecam grac Wladka, gdyz nie predko bedzie znow taka okazja

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Informacja z ostatniej chwili! Dan Rafael, popularny dziennikarz ESPN, poinformował na jednym z portali społecznościowych, że walka Davida Haye&#39;a (25-1, 23 KO) z Władimirem Kliczko (55-3, 49 KO) może zostać odwołana z powodu deszczu! Pogoda w Hamburgu jest zła. Kibice obawiają się najgorszego.
Z informacji opublikowanej przez Rafaela wynika, że jeśli pojedynek zostanie odwołany przed czwartą rundą, to zostanie ogłoszony jako no contest, czyli zostanie potraktowany jako nieodbyty. Problem był omawiany na tzw. rules meeting.
Ring na Imtech Arena jest osłoniony przed deszczem, aczkolwiek jego powierzchnia jest daleka od ideału. Niebo jest szare, a deszcz wciąż pada, nic nie wskazuje na to, żeby sytuacja miała ulec poprawie.
Pisałem kiedyś , że póki nie zabrzmi gong , nie uwierzę w tą walkę :| jak nie problemy z Dejwidkiem, to pogoda :| CZEKAMY

M 0

maryjanus

Użytkownik
no ale litości to przecież nie żużel wiec w czym problem? wiem że to stadion piłkarski no ale nie chce mi sie wierzyć zeby organizatorzy nie wzieli pod uwage opadów deszczu

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Haye specjalnie zamowil deszcz. Moim zdaniem walka sie odbedzie , choc anglik chetnie by ja przelozyl i podgrzewal atmosfere wokol walki by keszcze wiecej zarobic. Jedno jest pewne emocje juz sa , ale mam nadzieje, ze najwieksze emocje przed nami i to na ringu.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
no ale litości to przecież nie żużel wiec w czym problem? wiem że to stadion piłkarski no ale nie chce mi sie wierzyć zeby organizatorzy nie wzieli pod uwage opadów deszczu
z tego co wyczytałem organizatorzy są słabo przygotowani na deszcz , a że pogoda z biegiem czasu ma sie pogarszać to nie wiadomo jak będzie.

Choć ja również sądzę , że się odbędzie. Za dużo kasy w to poszło , aby tak po prostu ją sobie odwołać.

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Juz sie nie moge doczekac, ale czuje ze zmiany mistrza swiata jeszcze nie bedzie

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami synoptyków, pogoda nie rozpieszcza organizatorów bokserskiego hitu w kategorii ciężkiej - starcia Władymira Kliczki z Davidem Haye, do którego dojść ma wieczorem na stadionie Imtech Arena w Hamburgu.

Jak informuje pięściarski spec telewizji ESPN Dan Rafael, powołując się na Jima Lampleya z HBO, nad hamburską areną zebrały się potężne chmury i zanosi się na bardzo deszczową noc. Ponieważ obiekt nie jest zadaszony bierze się podobno nawet pod uwagę odwołanie zawodów. Na razie powierzchnia zadaszonego ringu nie jest mokra, ale wedle relacji Lampleya &quot;daleka jest od ideału&quot;.

- Naprawdę nie jest wesoło, leje bez przerwy i ludzie w rzędach VIP-owskich fatalnie zmokną, ale póki co trwa pierwsza walka gali - donosi ma żywo z Hamburga korespondent ringpolska.pl.:?:?

onet.pl

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom