mjaurvcein
Użytkownik
Z tą piłką nożną to będzie grane czy nie? I czy na trawie naturalnej/sztucznej? Bo nie wiem czy brać "sprzęt" ????
Będzie grane. Normalne buty na orlika żebyś nikogo nie zabił wkrętami.Z tą piłką nożną to będzie grane czy nie? I czy na trawie naturalnej/sztucznej? Bo nie wiem czy brać "sprzęt" ????
Myślałem tylko o rękawicach, ale okBędzie grane. Normalne buty na orlika żebyś nikogo nie zabił wkrętami.
Do tego ochraniacze na piszczele i szczęki.
Już mi Lewa karimaty doradzała ???? No tylko spanie, zawsze można i te 2noce nie spać , ale jednak poczekamy, aż ew.coś się znajdzieJak coś to jeśli macie chęci to do biedronki po namiot. I tak to tylko spanie a pole namiotowe grosze kosztuje.
Tłumaczę to Obserwatorowi, ale że długa droga i w ciemno to nie... A coś się zawsze znajdzieLudziska nie zastanawiajcie się, tylko pakujcie graty i w drogę!
Nie będziecie żałować, bo X-lecie forum musi być dobrze uczczone i "zalane pod korek"
Pożyjemy, zobaczymy, ale mam nadzieję, że się zdziwisz i pogramy
Zapewne pogracie Ja jeszcze niestety nie mogę, ale może zostanę arbitrem w tym arcyciekawym pojedynku ????Pożyjemy, zobaczymy, ale mam nadzieję, że się zdziwisz i pogramy
Jak jedziesz autem i masz miejsc to bierz cały sprzęt sportowy jaki masz, nawet warcaby czy tarczę do darta.Biorę piłę do kosza ze sobą. Czy do siatki też zabierać?
dlaczego makos sie wysypal? ;oMakos nie jedzie, więc już jest jedno miejsce więcej.
Czarek z Expekt też nie odpowiada, bo miał jechać z Warszawy. Chyba że do Marcina pisał.
Są dwa miejsca w takim razie.
wieczór kawalerski kolegidlaczego makos sie wysypal? ;o
jest przy sklepie, kryzys grecki nam nie grozipytanko jest na terenie tego osrodka bankomat czy trzeba latac gdzies?
ale już np. rozjebanie tego bankomatu z kopa, bo myślał 5 sek zamiast 3, już chyba grozi?jest przy sklepie, kryzys grecki nam nie grozi