Extra. Super informacja !W zeszłym roku wpłaciłem,a nie byłem.W tym roku nie wpłaciłem ,a będę...Pzdr dla ekipy zlotowej!W tym roku udało mi się spotkać z Benkiem,Pati i Dobermanem.Mam nadzieję,że to nie wszyscy w tym roku,jakby nie było Dziadka foxa 10 lecie Forum zobowiązuje.
K@mil , słyszałem trochę od Dobermana w sobotę przed meczem z Gruzją ...Zapraszam serdecznie!
Dołożę wszelkich starań, żeby to był najlepszy z dotychczasowych zlotów ????
Tak się właśnie rodzą PLOTKI ???? , Ja tylko wspomniałem jak ciekawą osobowością jest K@mil a tutaj już plotki ???? , Oj Fox staruszku ????Hehehe nie wiem co tam słyszałeś, ale postaram się żeby wszyscy po zlocie mięli tylko i wyłącznie pozytywne wspomnienia ????
widzę że dalej lubujesz w laskach, które mają braki w uzębieniu #BoszkowoSezon na domki już w pełni ale z dobrze poinformowanych źródeł wiem że nawet w martwym sezonie wśród nielicznych osadników Skorzęcina trwały zażarte dyskusje..
No to niezła paka się szykuje w tym roku ????Panowie od organizacji (Marcin, Enrique, Bandeo) mógłby ktoś z Was podesłać mi jakieś linki/numery do ośrodków znajdujących się w pobliżu, bo *uj z zapisami, ale jednak Blok Wschodni się pojawi... (???? )
Btw.będziemy mieć jedno msce wolne począwszy od LBN, gdyby ktoś/gdzieś chciał się dosiadać...
Mydło w płynie też może upaśćDlatego niepisana zasada mówi - bierz tylko mydło w płynie ????
Jutro popatrzymy. Wrocław zamelduje się na miejscu około 14, to poszukamy czegoś, zdzwonimy się i zarezerwujemy Wam najwyżej. Zatem in touchObs & przyboczni chyba niestety się nie uda. Wydzwoniliśmy ze 20 ośrodków i nigdzie nie ma 4msc ???? Nawet magiczne moce Lewej niewiele pomogły. Jednak jeśli komuś by się chciało rzucić po drodze okiem podczas czwartkowego zwiedzania i ujrzy magiczną tabliczkę "wolne pokoje", to bylibyśmy wdzięczni i w pt rano meldujemy się na mscu, bo w ciemno jechać to mamy za daleko na taką przejażdżkę...