Gdyby bukmacherka była biznesem jak każdy inny, to by była opodatkowana w sensowny sposób, jak inne biznesy.Bukmacherka to biznes jak każdy inny. Nie widzę przyczyn, żeby nawet najwięksi brali go na siebie. Więc z krucjatą przeciw „leszczom do dojenia” nie trafiłeś…
Jeszcze nie znalazłem tej informacjiWiadomo kiedy wystartują z polską odsłona swojej strony internetowej?
Stawiam na BWIN ????Na twitterze natknąłem się na taki wpis "Jeden duży, europejski gracz jest już na ostatniej prostej w drodze po licencję w Polsce. Będzie ciekawie." ktoś coś ?
To chyba nie jest aktualne info... Bo jakieś dwa tygodnie temu też na twitterze czytałem, że zagraniczny i podobno bardzo duży gracz się wycofał. Więc na nowe buki z licencją możemy jeszcze trochę poczekać...Na twitterze natknąłem się na taki wpis "Jeden duży, europejski gracz jest już na ostatniej prostej w drodze po licencję w Polsce. Będzie ciekawie." ktoś coś ?
Niestety to kompletnie nic nie zmienia w kwestii blokady buków zagranicznych, bo ewentualne zarzuty mają dotyczyć automatów hazardowych.ODOL TUTEJSZEGO FORUM ZATRZYMANY ????
Jacek Kapica, wiceminister finansów w rządach PO-PSL, został zatrzymany.
Do zatrzymania Jacka Kapicy doszło na polecenie białostockiej prokuratury. Sprawa dotyczy afery hazardowej. W związku ze sprawą skarb państwa miał stracić 21 mld zł - informują Wiadomości TVP.
No ale mimo wszystko to dobry news,ja się ciesze!!!Niestety to kompletnie nic nie zmienia w kwestii blokady buków zagranicznych, bo ewentualne zarzuty mają dotyczyć automatów hazardowych.
A najpewniej to raczej pic na wodę i żadnych zarzutów nie będzie. Teraz Kapica zatrzymany, za 48h zwolniony i zarzuty będą przygotowywać np 15 miesięcy albo na wieczne nigdy. Tak jak z Gawłowskim. A dzisiaj cała szopka po to żeby TVP Info miało o czym trąbić przez cały dzień czy dwa. Przykryć gorszy sondaż, nagrody dla ministrów "należało się", jacht Kusznierewicza itd. Pewnie kamery przy tym były.
Jaki zrobi swojeNiestety to kompletnie nic nie zmienia w kwestii blokady buków zagranicznych, bo ewentualne zarzuty mają dotyczyć automatów hazardowych.
A najpewniej to raczej pic na wodę i żadnych zarzutów nie będzie. Teraz Kapica zatrzymany, za 48h zwolniony i zarzuty będą przygotowywać np 15 miesięcy albo na wieczne nigdy. Tak jak z Gawłowskim. A dzisiaj cała szopka po to żeby TVP Info miało o czym trąbić przez cały dzień czy dwa. Przykryć gorszy sondaż, nagrody dla ministrów "należało się", jacht Kusznierewicza itd. Pewnie kamery przy tym były.